- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.441
Hastanedeyim gençler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnezyumu soryim bari. Benim doktor kısa oz cevapla bitiriyor konuşmayı. Başka icime sinen güzel doktor yok. Bu da böyle iste. Az öz ketum tavirli bişiD vitaminini bana sağlık ocağı verdi doktoruna sor dedi. doktorum da kullanman lazım tabiki dedi. Magnezyum bence önemli. Doğum zamanı sancılar bile daha hafif oluyormuş
ay cok heyecanlıHastanedeyim gençler
Erkek hissediyorumHastanedeyim gençler
Ay kesinlikle TLC kanalında beni izlerdiniz artıkGebeliği önceden planlamasan, reglin gecikmese hamile olduğumu bilmiyordum belgeseline konu olurmuşsun demek
Hiçbir şeyi beklemedik, senin bebişin cinsiyetini beklediğimiz kadar…Hastanedeyim gençler
Evet peynir yumurta falan çok önemli gerçekten. Ben bulantılardan yemek yiyemiyordum ama kahvaltım güzel diyince doktora önemli olan o demişti. Zaten sabahları kıtlıktan çıkmış gibiyimBen de bugün kontrole gittim.
210 Gr civarı, 18. Haftaya giriş yaptık. Çok hareketli değildi bu sefer, uyuyor muhtemelen dedi. Kız dedi tekrar yüzdelik vermedi ama iki hafta sonra detaylıca daha net olur.
Beslenme konusunda sabah kahvaltısı önemli, 2 yumurta şart. Ek kalsiyum için sabah kahvaltıda roka, dereotu, maydanoz olsun dedi. Kalsiyum yada magnezyum kullanmıyorum. Günde bir maden suyuna da devam. Şimdilik bizden bu kadar
Ben de öyleEvet peynir yumurta falan çok önemli gerçekten. Ben bulantılardan yemek yiyemiyordum ama kahvaltım güzel diyince doktora önemli olan o demişti. Zaten sabahları kıtlıktan çıkmış gibiyim
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahKesin ve net KIZ
Beklediğim kadar üzülmedim ya mutlu bile oldum sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah etrafındakilere de kulağını tıka lütfen canını sıkamasınlarKesin ve net KIZ
3 kız inşallah cenneti de iyi büyütüp garantilersin. Bence çok nasiplisin. Çok mutlu olun inşallah.Kesin ve net KIZ
Hadi hayırlı olsun kuzum, bu da bitti Artık tadını çıkar, şu balonu da patlat gitsin, meraklılar cevabını alsın Allah size sürpriz bir evlat nasip etmiş, kimsenin sözüne takılma.Kesin ve net KIZ
Aynen cnm sağlık olsun sevindim bile ben ya hayretHadi hayırlı olsun kuzum, bu da bitti Artık tadını çıkar, şu balonu da patlat gitsin, meraklılar cevabını alsın Allah size sürpriz bir evlat nasip etmiş, kimsenin sözüne takılma.
Sağol cnm3 kız inşallah cenneti de iyi büyütüp garantilersin. Bence çok nasiplisin. Çok mutlu olun inşallah.
Sağol cnm yok ya takmam ben mutlu bile oldumSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah etrafındakilere de kulağını tıka lütfen canını sıkamasınlar