- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.301
ben de öyle düşünüyorum sleepy ve unibaby alırım ben deCanım ben ilkinde unibaby ve prizmanın premium unu kullanmıştım. Şimdi sleepy nin yeni doganindan aldım. Unibaby de aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de öyle düşünüyorum sleepy ve unibaby alırım ben deCanım ben ilkinde unibaby ve prizmanın premium unu kullanmıştım. Şimdi sleepy nin yeni doganindan aldım. Unibaby de aldım.
ben de hep erkek hissetmiştim o kadar emindim ki dr kız deyince şok geçirdim sanki :))) alışveriş falan yaptım şimdi de kıza baya alıştım :)))Hala inanamıyorum ya
Ne de çabuk kabullenmişim erkeği. Aptal bi duyguya da kapıldım sanki oğlan kapıma geldi de ben istemedim gönderdim gibi. Oturup ağlıcam utanmasam ay töbe töbe
Kitabı size parça parça okuyacam galibaKızlar tecrübeli annelerim bir şey soracağım, süt sağıp dolaba/buzluğa atanlar. Buzluktan çıktıktan çözüldükten sonra sanırım koku oluyormuş bunu yaşayan var mı
Ben bugün kızı kesinlestirdim sonunda Perşembe detaylı ultrasona girecektim kanamam oldu diye gidince sabah doktor detaylıca yolladı direk. Ama akşam üstüne ancak boş vakit varmış 4 gibi gittim. Çok şükür her bir organı yerinde Kesin kız dediler. Ama miyomum 8 kusur cm olmuş.Ayy inşallah cinsiyet değişmez bizde
17.Hafta kesin dedi ama doktor
Bdv nedirBende yarın gideceğim
Ben yanlıs anladım o zaman :) sorryCanim bende şuan kasılma yok gebelik öncesinden bahsettim . Gebelikte beri cinsellik yaşamadım
Valla bende okuyunca aynısını söyledim görmüş olmama rağmen eli falan olabilir mi şüphesi düşmedi değil.Ayy inşallah cinsiyet değişmez bizde
17.Hafta kesin dedi ama doktor
Ya arkadaşım aradı o buzluktan çıkarmış dolapta çözdürmüş daha ısıtmadan çok kötü bir koku almış bozuldu demiş atmış bir daha çözdürmüş yine aynı koku İnternete bakmış içerikteki çözünen yapılarla ilgili olabiliyormuş sorun yokmuş ama içine sinmemiş sanırım.Söylediklerin nasıl bir koku bilemiyorum. Ama arada demir kokusuna benzer bir koku alırdım ben. Aynı koku mamada da olurdu..
Bir tanıdık oğlunun çözülmüş sütü içmediğini söylemişti. Ama benim oğlum içiyordu ikisini de..
Ben de carsamba:)Valla bende okuyunca aynısını söyledim görmüş olmama rağmen eli falan olabilir mi şüphesi düşmedi değil.
Neyseki perşembe ayrıntılı ultrasona giriyorum
Yolun yarısına geldık. Sorunsuz sekilde doğuracağız insallahBen bugün kızı kesinlestirdim sonunda Perşembe detaylı ultrasona girecektim kanamam oldu diye gidince sabah doktor detaylıca yolladı direk. Ama akşam üstüne ancak boş vakit varmış 4 gibi gittim. Çok şükür her bir organı yerinde Kesin kız dediler. Ama miyomum 8 kusur cm olmuş.
Güle güle kullansın bebiş.Benimde sevgililer günü hediyem bi ebebeğe sokıyım dedim , eşim benden meraklı çıktı
Ela hangisi oluyo yok kiKızlar haydi tahmine Benim gözlerim ela, eşimin mavi-yeşil karışımı. Demek ki renkli olma ihtimali daha yüksek
Benimki normal koyu kahverengi ,eşimin gözleri yazin yesil kışın ela bana bakinca fena oluyormuş hahahah sonuç ne olur bilemiyomKızlar haydi tahmine Benim gözlerim ela, eşimin mavi-yeşil karışımı. Demek ki renkli olma ihtimali daha yüksek
Benimki kahveden çok yeşil göründüğü için yeşile göre baktımEla hangisi oluyo yok ki
Ahhh teşekkür ederizGüle güle kullansın bebiş.
Bizimde benim mavi, eşimin kahverengi %50 , %50 oluyomuş mavi kahveKızlar haydi tahmine Benim gözlerim ela, eşimin mavi-yeşil karışımı. Demek ki renkli olma ihtimali daha yüksek