- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Yarın gidicem zaten doktora yine de içim rahat eder.iyi olmana sevindim canım tahmin ettiğimiz gibi arada miyomuna baskı oluşuyor demek ki korkacak bir şey yoktur :)
Zaten hamile kaldığımda 3 aylık evliydim Biz eskisi gibi devam ediyoruz doktor herhangi bir yasak veya kısıtlama vermedi.Kizlar eslerinizle durumlariniz nasil yakinlasabiliyor musunuz ?Ben korkuyorum
Ben 1 bucuk yillik evliyim agustosta 2 yil olcak insallah mutlaka hergun duzenli sekildeydi iliskilerimiz ozellikle bebek istedigimiz icin su andada haftada 2-3 seklinde devam ediyor çok şükür bir sorun yokKizlar eslerinizle durumlariniz nasil yakinlasabiliyor musunuz ?Ben korkuyorum
Valla ilk defa duyuyorum kuzum iliski olmasa bile orgazm mutlaka hergun oluyor bizde bir sorun yasamiyorum çok şükürPeki ilişki yaşayan kizlar orgazm oluyor musunuz yoksa sadece esiniz mi bosaliyor? Ben orgazm dan korkuyorum çok kasılma olduğu için rahim de kasılır bebeğe kan oksijen gitmez ya da doğum tetikler diye
Bana sağlık ocağı şey demişti.bebeğinhareketlerini ne zaman tam hissedersen o zaman gel vuralım demişti.sen hissediyor musun tam olarak.istediğinzaman gidersen vururlar randevuya gerek yok canım öylebiliyorumSelam kızlar,
Sağlık ocağını aramadan tetonoz olmaya gidebilir miyim acaba
Yarın sabah dusunuyorum gitmeyi cunku
Her gün müValla ilk defa duyuyorum kuzum iliski olmasa bile orgazm mutlaka hergun oluyor bizde bir sorun yasamiyorum çok şükür
Malesef ben çok fazla korkudan ikizlere bişey olur diye cesaret edemiyorum.iki kere denedim ondada dediğiniz gibi hiç bişey olmadı bende hatta dedim bende bi sorun mu varPeki ilişki yaşayan kizlar orgazm oluyor musunuz yoksa sadece esiniz mi bosaliyor? Ben orgazm dan korkuyorum çok kasılma olduğu için rahim de kasılır bebeğe kan oksijen gitmez ya da doğum tetikler diye
Ne güzel yaa..bende bugün çarşıya çıktım göğüs pompası için 1000 TL olmuş alamadım.ve bugün kilo aldığımı hissettim.montlarım olmadı.60 kilo ile hamile kaldım.şuan 65.5 olmuşum sabah tartıldım dikkat etmek lazımValla inşallah.. çünkü 65 le hamile kaldım şuan 56 yim hiç alamadım henüz.. Dr artık alman lazım diyor ama yok iştahım, hayatta kalacak kadar yiyorum inşallah açılır ya
Hiç öyle bir şey duymadım ben canım. Doktoruna sorunca ne diyor bu konudaPeki ilişki yaşayan kizlar orgazm oluyor musunuz yoksa sadece esiniz mi bosaliyor? Ben orgazm dan korkuyorum çok kasılma olduğu için rahim de kasılır bebeğe kan oksijen gitmez ya da doğum tetikler diye
İlk 10 hafta başka bir doktora gidiyordum kesinlikle olmaz demişti. Sonra doktora değiştirdim rahat biri, haftada birkaç kez devam dedi. Pozisyona dikkat dedi sadece. Biz dikkatli şekilde devam ediyoruz. Hiç uzaklaşma olmadıKizlar eslerinizle durumlariniz nasil yakinlasabiliyor musunuz ?Ben korkuyorum
Evet hergunHer gün mü
Bu dediğiniz şey doğumun son haftalarında oluyor. Doktor risk ve sakınca görmüyorsa ilişkinin zararı yokPeki ilişki yaşayan kizlar orgazm oluyor musunuz yoksa sadece esiniz mi bosaliyor? Ben orgazm dan korkuyorum çok kasılma olduğu için rahim de kasılır bebeğe kan oksijen gitmez ya da doğum tetikler diye
Maşallah diyelimEvet hergun
Haftada 1 ideal bizde adami tahrik etsem hergun ister yoksaEvet hergun
Bugun aksama kadar hic hareket etmedi yakin olan bir devlet hastanesinin aciline gittik ve olmadigini soylediler yakinlarda badka yoktu hastane eve geldim mecbur cikolata falan yedim bekledim dinledim cok şükür tekmelerle ben iyiyim msjini verdi acilde yokken saglik ocaginda varmidir bilemedimHer Sağlık ocağında bebeğin kalbini dinleme aleti varmı acaba