- 15 Mart 2010
- 5.429
- 10.413
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullanın ben de aşağıdakilerden birini alıcam ilk giydirmek için inşallahBak bunu aldım bende 57 TL cik
Eki Görüntüle 3004380
Hangi site canım?Bak bunu aldım bende 57 TL cik
Eki Görüntüle 3004380
Ayyy canım İnan bunu çok beğendim o kadar tatlı ki.Ben de veremem o kadar ya sonra gidip 24 TL ye bunu aldım
Lilayı bir tık daha çok beğendimGüle güle kullanın ben de aşağıdakilerden birini alıcam ilk giydirmek için inşallah
Kızımda almıştı ablam bunu. Çok güzel. Hepsi güzel aslında.Bak bunu aldım bende 57 TL cik
Eki Görüntüle 3004380
Canım link vereyim hemen bir de bu marka çok güzel daha önce oğlumda kullanustim.Hangi site canım?
Amin inşallah hepimiz o günleri sağlıkla hayırla görürüzAyyy canım İnan bunu çok beğendim o kadar tatlı ki.
Hem yazın iyi olur bu. İnşaallah o gun ağız tadı ile giydirirsin
En çok soldakini beğendim çok güzel ikisi deGüle güle kullanın ben de aşağıdakilerden birini alıcam ilk giydirmek için inşallah
İkisini de çok sevdim bakalım belli ikisini alırımLilayı bir tık daha çok beğendim
Soldakini tercih eden 3 kişi olduEn çok soldakini beğendim çok güzel ikisi de
Kaydettim canım çok sagol Allah giydirmeye nasip etsinCanım link vereyim hemen bir de bu marka çok güzel daha önce oğlumda kullanustim.
Bebitof Organze Tüllü 5'li Hastane Çıkış Seti 645
Bebitof Organze Tüllü 5'li Hastane Çıkış Seti 645 ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Normal doğum yaptım hiç sıkıntım olmadı. Ama bunu doktor bilemez. Kesim yok sütüm geldi çok şükür. Ama bu fizyolojik yapı hasta geçmişi bebek durumu gibi bir sürü duruma bağlı.Bunları da araştırdım. Normal doğurup 3 ay oturamayan, cinselligi biten ,idrarini tutamayan ve sütü gelmeyen var .Hani şunu kesin olarak dese doktorlar öncesinde çok acı çekeceksin ama hemen ayağa kalkacaksın, kesin sütun gelecek ,vajinan kesinlikle genislemeyecek asla sezaryen düşünmem. Derim ki bak öncesi çok acı var ama sonrasına değiyor. Bunu da diyemiyoruz .Sonrasındaki kabizlik basur sorunları cabası. Ben şunu hiç duymadım normal doğurdum ama sonrasında hiçbir sıkıntım olmadı. En iyi ihtimalle kesi olacak .
Normal doğuran arkadaşlarım da var sezaryen de .sezaryende ameliyat sonrası acı kötü. Herkesin şikayeti ortak .ama normalde anlatılan hikayelere bakıyorum vay anam vayy
ne zaman aldın canım yeni mi aldın yoksa bayadır kullanıyor muydun??Benim besikle beraber yatak vermişlerdi ama oğlum onu baya yipratmis. Bu senin attigindan aldım.
Ben bir kaç sene önce aldım canım oğlum kısa süre yattı sonra büyük yatağa geçirdim oğlumu hala güzel diri duruyor.ne zaman aldın canım yeni mi aldın yoksa bayadır kullanıyor muydun??
Ayy çok tatlılar daha ben bişey almadım cinsiyetimiz tam belli olmadı
Yaaaaaaaa ama bunlar çok tatlıiiiiiii
Benimde 19 haftada belli oldu cok sukur doktor %100 kiz diyince sevinçten bisielr almaya koştum hemen :)) insAllah sizde kısa zamanda ögrenirsinizAyy çok tatlılar daha ben bişey almadım cinsiyetimiz tam belli olmadı
Evet pembeye gitti hep elim alırken pembe zehrilenmesi yaşamak istiyorum ama kendimi durdurdum biraz sakin ol herşey pembe olamaz diyeYaaaaaaaa ama bunlar çok tatlıiiiiiii