- Konu Sahibi yoncambenim
- #26.961
Merhaba başakşehir çam sakura da gebelik şeker yüklemesi yaptıran ve perinatoloji de detaylı ultrasona giren var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani kıyas konusunu bilemiyorum ama gittiğim hastaneyi kotulediniz burda sonuç olarak insan etkileniyor, mecburum belki ben orda doğum yapmaya ben arkadaşlara kolay randevu aldığım için öneride bulundum alırlarsa sevinirim diye düşündüm.amacim yardımcı olmakdı sadece.Özel hastane veya devlet hastanesi kıyası yapmadımki. Devlet hastanesini boşver özele git demem asla kimseye.
Devlet hastanesine gitmeyen kıyaslayamayacak şanslı kesimden de değilim
Ben ücretsiz verilmesi gereken sağlık hizmetinin hiçbir kurumda eşit verilmediğini belirttim. Ne kadar büyük ve yeni bir yer olursa olsun.
Özel hastanelerin bir çoğunun da ne olduğunu biliyorum. Alt segmente bir hastaneye de gittim üst segmente de. Geneli makyaj.
ben de haftasonu tekrar deneyim o zaman valla bırakınca kustum korkuyorum o yüzden deBen 2 haftadır kullanmadım canım artık inşallah kullanmaya gerek kalmaz. Bıraktığım ilk 1 2 gün kötü oldu midem ama sonra düzeldi. Biraz alışkanlık yaptığını düşündüm açıkçası böyle olunca ve bende çok fazla halsizlik yaptığını da fark ettim resmen hapı bırakınca enerji geldi
Yani kıyas konusunu bilemiyorum ama gittiğim hastaneyi kotulediniz burda sonuç olarak insan etkileniyor, mecburum belki ben orda doğum yapmaya ben arkadaşlara kolay randevu aldığım için öneride bulundum alırlarsa sevinirim diye düşündüm.amacim yardımcı olmakdı sadece.
Ben kendim tecrübe ettim çok şükür en ufak bir sorunda yaşamadım umarım sizde yaşamazsınız.Neden hastane konusunda yorum yapmayayım ki anlamadım? Kendi tecrübemi aktarıyorum. Yalan veya karalama da değil ayrıca. Senin iyi tecrübeni aktarman kadar normal bir şey bu.
Orayı bırak şuraya git demedim kimseye. Git kendin tecrübe et. Talihsizlik olmuş inşallah ben denk gelmem de geç..
Öğretmenim sınıfta ögurmemek için kendimi zor tutuyorum.19 hafta oldum nerdeyse hamileligimin yarisi bitti mide bulantisi bitmedi
Ben kendim tecrübe ettim çok şükür en ufak bir sorunda yaşamadım umarım sizde yaşamazsınız.
Allah kolaylik versin hamileligimin ilk 2 ayinda calistim mide bulantilari yoktu o zaman simdi dusunuyorum suan calisamazdim evimin isini yapamiyorum resmenÖğretmenim sınıfta ögurmemek için kendimi zor tutuyorum.
ben de haftasonu tekrar deneyim o zaman valla bırakınca kustum korkuyorum o yüzden de
[/QUOTE
Haklısın canım insan korkuyor bulantıdan
Bende henüz hiç öyle bisi olmadiGogsumden bisey geliyor sut değil sari degil beyaz degil seffaf suya benziyor sizdexe oluyormu korkmalimiyim
Gebelik uygulamasında normal yazıyordu benden gelmedi ama korkma . Benim de dünden beri sadece sol göğsüm ağrıyor ama öyle böyle değil anlamadım nedenGogsumden bisey geliyor sut değil sari degil beyaz degil seffaf suya benziyor sizdexe oluyormu korkmalimiyim
Gelmesi normal diye biliyorum ama ellememeye uyarmamaya calis ki daha fazla gelmesin bi bezle destekleGogsumden bisey geliyor sut değil sari degil beyaz degil seffaf suya benziyor sizdexe oluyormu korkmalimiyim
Gogsumden bisey geliyor sut değil sari degil beyaz degil seffaf suya benziyor sizdexe oluyormu korkmalimiyim
Bense bal asermistim ekmegi kizartip uzerine bal surup deli gibi yedim umarim peltek olamzBirde kelle yiyenin bebegi sümüklü olur derler bal da yenirse çocuğun dili peltek olurmuş kizimda ikiznide yedim asla sümüklü ve peltek degil
Gerceklik payi asla yok canim rahat olve yemeye devam etBense bal asermistim ekmegi kizartip uzerine bal surup deli gibi yedim umarim peltek olamz