- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- Konu Sahibi yoncambenim
- #26.921
Hayirli ugurlu olsun saglikliysa gerisi boş ciddenKızlar etiketleyemiyorum kesin erkek hiç ihtimal vermedi alışveriş yapıyorum biraz yazamıyorum akşam atarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli ugurlu olsun saglikliysa gerisi boş ciddenKızlar etiketleyemiyorum kesin erkek hiç ihtimal vermedi alışveriş yapıyorum biraz yazamıyorum akşam atarım
Kızlar etiketleyemiyorum kesin erkek hiç ihtimal vermedi alışveriş yapıyorum biraz yazamıyorum akşam atarım
Ben iletmistim ama ismim yazılmadi listeyeama oyumu kullandım. Bu şekilde olanlar vardır belki gozden kacmistır listeye eklenememistie.
Senin kesin erkekse benim de kızdır hayırlısı olsun kertelim bari Bizimkisi bir heves işte ama herşey nasip kısmet ne olursa olsun eve yeni bir can bir neşe gelecek Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin.Kızlar etiketleyemiyorum kesin erkek hiç ihtimal vermedi alışveriş yapıyorum biraz yazamıyorum akşam atarım
canım hayırlısı olsun çok bekledik ben tutturamadım senden ümitliydim rabbim sağlık versin oğullarımızaKızlar etiketleyemiyorum kesin erkek hiç ihtimal vermedi alışveriş yapıyorum biraz yazamıyorum akşam atarım
gerçekten neden girip cinsiyet işaretliyorlar anlamıyorumListe ile kıyaslamıyorum aslında. Geçen hafta ben etiketlemiştim cinsiyet için işaretlenmişmiyim diye bakarken saydım. Çok az kişi var cinsiyet belirten.
Anketi sürekli gerçek olmayan değerlerle görmek sinir bozuyor biraz
Vallahi cnm gorunese baya aldndim ben buyulendim bi ara birda dogururm otellere tas cikarir dedim ama ici fosmu diyosun aslnda calisanlarda cok kibar ve ilgili geldiEşimin yeğeni yatarak iki hafta tedavi gördü. Görünüşe aldanma.
İnşallah cinsiyeti öğrenebilirsin
Ahahaha ikimizinde kız mükemmelBen kullandım gerçekten bir işe yaramadı. Almaya değmez ya.
Evett canım bu da kız
Ben aldım biraz takdım görünüşü hoşuna gidiyordu ama bence bir işe yaramıyor.
Evet cnm cok guzel gercekten ama gökten altin yagsa bana taş düser detayli icin randevu alamadim seni gbi sistem yok dedi yesil alan acicam sistem gelince ben sana sen 182 veya mhrs den saat 4 te randevu al dedi insAllah alablrlm cnku bilemd yer sabahtan belli sürünüyorum minibust metrobus metro iett aktrma :)Ben demisdim demek istemiyorum ama demisdim özellerle yarışır diye begeneicegini düşünüyordum ama bişey demedim bilerek ne diyeceksiniz diye inşallah alabilirsin sorunsuz canım 4 gözle haberini bekliyorum
Cinsiyet söylemedi miEvet cnm cok guzel gercekten ama gökten altin yagsa bana taş düser detayli icin randevu alamadim seni gbi sistem yok dedi yesil alan acicam sistem gelince ben sana sen 182 veya mhrs den saat 4 te randevu al dedi insAllah alablrlm cnku bilemd yer sabahtan belli sürünüyorum minibust metrobus metro iett aktrma :)
Ayy şaka yapıyorsun sistemini yok vay anasını sen yinede üst katat çıkıp şansını dene.deki Berna hoca gönderdi sistem yokmuş alamadım gün verirmisiniz deseydin.Evet cnm cok guzel gercekten ama gökten altin yagsa bana taş düser detayli icin randevu alamadim seni gbi sistem yok dedi yesil alan acicam sistem gelince ben sana sen 182 veya mhrs den saat 4 te randevu al dedi insAllah alablrlm cnku bilemd yer sabahtan belli sürünüyorum minibust metrobus metro iett aktrma :)
Aslında yenibosnadan direk otobus vardı oraya, ama sen esenyurtta kaldığın için orasıda uzak oluyo baya sana, tühhh alamaman kötü olmuşEvet cnm cok guzel gercekten ama gökten altin yagsa bana taş düser detayli icin randevu alamadim seni gbi sistem yok dedi yesil alan acicam sistem gelince ben sana sen 182 veya mhrs den saat 4 te randevu al dedi insAllah alablrlm cnku bilemd yer sabahtan belli sürünüyorum minibust metrobus metro iett aktrma :)
Alamazsam bugun 4 te randevu ... Benden kanda aldi iki gun sonra kontrole giderim kan sonuclarni ogrenrm hem hemde kayit actirirm :)Aslında yenibosnadan direk otobus vardı oraya, ama sen esenyurtta kaldığın için orasıda uzak oluyo baya sana, tühhh alamaman kötü olmuş
Bacaklr hafif aralkti kesin demedi ama kiz gibi dedi iki gun sonra ozelde randevum var orda netlesir diye dusunuyorum :)Cinsiyet söylemedi mi
Ayy şaka yapıyorsun sistemini yok vay anasını sen yinede üst katat çıkıp şansını dene.deki Berna hoca gönderdi sistem yokmuş alamadım gün verirmisiniz deseydin.
Vallahi cnm gorunese baya aldndim ben buyulendim bi ara birda dogururm otellere tas cikarir dedim ama ici fosmu diyosun aslnda calisanlarda cok kibar ve ilgili geldi
Ayy iyi bari cinsiyetle ilgili biseyler öğrendin en azından gözün aydın hem kan için gttiginde alırsın madem tekrar gideceksen sorun yok bende üzüldüm sistem yokmuş diyince alamadan dönüyorsun diye bir an.Suan dönüyorm cnm bukdr ugrastim pes etmem iki gun sonra bidaha giderm mhrsden alamazsam hem kan sonuclarni ogrenirim hemde kayit actrrm :) cinsiyeti tahmn olrkta olsa aldim ya suan leyla gibiyim kizamaiyorm bile detayliya randevu alamadim diye