- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- Konu Sahibi yoncambenim
- #26.841
Cinsiyet öğrenmemiz lazım önce ama ben bakıyorum biraz netten.Evet, kızlar bebeklerin isimlerini ne düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyet öğrenmemiz lazım önce ama ben bakıyorum biraz netten.Evet, kızlar bebeklerin isimlerini ne düşünüyorsunuz?
Walla bende 5 ay oldu dip boyası yapmadım doktorum hala önermiyor zararlı yine de sen bilirsin öyle de olunca benim de içimden gelmiyor yaptırmakKızlar konuyu dağıtmış gibi olacagim ama saç boyayan ya da boyatan oldu mu? Bu konu konusulmustur kusura bakmayın kaçırdım evde boyayan olduysa marka da alabilir miyim
Instada zahidenur kücük 3 aydan sonra boyayin ama cabucak boyansın cok diplere degdirmeden kimyasalı solumadan diyor. Doktoruma sormadim. Yaptırmaktan vazgecmistim ben de gercekten icimden gelmedi. Naparsn iste anneliqueWalla bende 5 ay oldu dip boyası yapmadım doktorum hala önermiyor zararlı yine de sen bilirsin öyle de olunca benim de içimden gelmiyor yaptırmak
Ben amonyak içermeyen organik boya ile dipboya yaptım sadece rahatsız eden beyazların olduğu ön kısmı boyadım ne kadar az o kadar iyi diye düşünerek Doktorumun izniyle bu arada..Kızlar konuyu dağıtmış gibi olacagim ama saç boyayan ya da boyatan oldu mu? Bu konu konusulmustur kusura bakmayın kaçırdım evde boyayan olduysa marka da alabilir miyim
Kullanmadım ama aloeverasının çok yoğun olduğuna dair yorumlar okumuştumBaby me aloeveralı bez nasil tecrübe eden var mı acaba?
Tamam canım teşekkürlerE
Ekliyorum canım hayırlı olsun
Bizde kafalar karışık çok.Evet, kızlar bebeklerin isimlerini ne düşünüyorsunuz?
Hayırlı olsun. Benim de dahil çoğu kişinin 3 ayı mide bulantısıyla geçtiği için beslenme öyle düzenlenebilecek bir şey değil derim kendi adıma. Hala kuru şeyler yiyebiliyorum mesela. Hareket ise hamileliğin gelişimine bağlı. Aramızda haftalarca yatanlar var. Ben de düşük riskinden hareketlerimi minimuma indirdim bir dönem. O yüzden tavsiye zor, her hamilelik farklı.merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?(daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum) ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
Seninde hayırlı olsun canım. Eğer ciddi kilo problemi şeker vs. Hastalığı varsa veya yatkınlık varsa diyetisyen eşliğinde beslenmeni düzenleyebilirsin. Onun dışında bir sorun yoksa doktor zaten ne yiyip neler yememen gerektiğini söylüyor ama açıkcası gebelikte ben çokta kişinin kendini herşeyden kısıtlaması taraftarı değilim eğer gerçekten ciddi sağlık problemi yoksa(!) Canın çektiği şeylerden azda olsa yiyebilirsin dite düşünüyorum. Doktor vs değilim şahsi fikrim. Spor kısmına gelirsek hamilelikte en iyi sporun yürüyüş olduğunu söylüyorlar ilk 3ay çok egzersize ağırlık vermeden hafif tempoda günlük yürüyüşler olabilir eğer düşük tehlikesi kanama vs yoksa yine doktorun söyleyecektir. Herkesin hamileliği farklı seyrediyor.. Umarım rahat geçer. Hastayım değil de hamileyim bir can taşıyorum psikolojisinde olmak lazım Çok ağır şeyler kaldırmamam, boyundan yukarı yerlere uzanıp karnını zorlamaman gerektiğini herkes söylüyor. Pozitif olmak önemli stres bütün hastalıkların başı.. Hemen bir şey olacakmış karamsarlığında geçmesin hamileliğimiz.. Meditasyon, nefes egzersizleri, hamilelik yogası bunların iyi geldiğini duydum. E tabi dua da hep dilimizde oluyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım. Rabbim yavrularımızı bağışlasın ❤merhaba sevgili anneler
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?(daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum) ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
Hadi gittin miKesin zaten ben kendimi oyaladim sadece. Buradan dönüş yok
HayrettinBizde kafalar karışık çok.
Eşim Kartal istiyor ben Aslan kızım Uzay 3üde güzel aslında 3üde olsa üzülmem ama Kartal kuzenimin oğlunun adı o yüzden olsun istemiyorum.
Ve bilin bakalım ne olucak işin sonunda
merhaba sevgili anneler
Bizde kafalar karışık çok.
Eşim Kartal istiyor ben Aslan kızım Uzay 3üde güzel aslında 3üde olsa üzülmem ama Kartal kuzenimin oğlunun adı o yüzden olsun istemiyorum.
Ve bilin bakalım ne olucak işin sonunda
Öğleden sonra gidecekHadi gittin mi
Hadi gittin mi