- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
- Konu Sahibi yoncambenim
- #26.801
Kizlar bugün rahmim çok ağrıyor ya sizde de oluyor mu arada böyle ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar nasılsınız.
Hamilelikten önce bende olmayan birşey paylaşmak istiyorum.
Gece uyuyamıyorum.
Bana yapılan haksızlıklar hakaretler geliyor hep aklıma baştan sona seneryo gibi her gece düşünüyorum.
Ve uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor.
Bunlar hamilelikten öncede vardı ama ben artık kendimi toparrlamıştım. Gayet rahat uyuyordum.
Kaynanam bunu yaptı bunu söyledi.
Kayınbabam böyle böyle yaptı.
Eşim bunu dedi bunu yaptı.
Bu düşünceler bebeğimi de strese sokuyordur..
Lütfen Allah için bana bir akıl verin yol gösterin. Kendimi nasıl alıkoyabilirim bunları düşünmekten.
Sizden başka kimse ile paylaşmıyoronlib
Evet canım tek olmak yanlız olmak sosyal hayat yok onunda etkisi olabilir.Hep öyle değiştm derler ama değişmezler biraz sana karşı psikolojik üstünlük sağlmaya çalışıyolar, hiç çalışmadın mı, mesela çalışıp çocuğunada sen bakabilirisn, o gücü kendinde hissetmiyormusun, önceki yazdıklarını hatırlıyorum eşindr sana iyi davranmıyodu.. biraz zor cidden ,
Ama benim annemde bazen der babanen deden önceden bunu şunu yaptı diye,
Unutma geçmiş geçmişte kaldı, eşine rest çekiceksin onunailesiyle görüşmiceksin türkiyeye geldiğinde, eşin seni seviyosa bunu kabullenecek.. sana birşey demicek kafana kakmıcak normal huzurlu yaşıcaksınız bu şekildr, onları yok sayarak geçir ve geçmişi unut… yoksa daha zor.
Sanırım hem hamilelik hem tek olmak orda seni psikolojik olarak etkilemiş
Nasıl? Nerden ulaşabilirim.Online terapi alabilirsin, bir çok arkadaşım öyle yapıyor
Okumak isterim tabiki. Lütfen tavsiye edebilir sen sevirim.Psikolojik Kitaplar okur musun? Eğer okurum dersen tavsiye edeceğim. Belki olaylara farklı açıdan bakmanı sağlar
Her zaman değil ama ara ara olur. Oda normalmiş rahim büyüyormuşKizlar bugün rahmim çok ağrıyor ya sizde de oluyor mu arada böyle ?
Lütfen bekliyorum ismini. Teşekkür ederimOnline terapi olabilir ya da takip ettigim bir psikolog var. YouTube ta ucretsiz video paylaştığı gibi çok cüzi bir miktara( aylık 10- 15 tl) paylaştığı videolarini da açıp izleyebiliyorsunuz. Kitapları da güzeldir. İyi gelecektir ilgilenirim derseniz ismi söylerim
Ahhh yaaaa gerçekden en büyük kötü tek olmannn belki olmasaydın unutur aklına gelmezdi Aynen malesef o taraflarda öyle bi iş buln sıkıntı Aman kimse için kendini üzmeye değmez ciddenEvet canım tek olmak yanlız olmak sosyal hayat yok onunda etkisi olabilir.
Ben ilahiyat mezunuyum avrupada ilahiyat okuyana hiçbir yerde iş yok. Din onları ilgilendirmiyor.
Aslında tecrübeli bir arkadaş da bana demişti aslında değişmedi. Hele tekrar yaşayın olayları bakalım değişmişmi diye.
Geceleri sadece değil gündüz de meşkül olmayınca kendimi çok harap ediyorum.
Ay inşallah öyledir bir sızladı ki rahim, korktum şimdi hafifledi birazHer zaman değil ama ara ara olur. Oda normalmiş rahim büyüyormuş
Eğer istersen isim sorarım sana özelden yazarımNasıl? Nerden ulaşabilirim.
1- Az seçilen yolOkumak isterim tabiki. Lütfen tavsiye edebilir sen sevirim.
Dün öyle bir ağrı girdi ki gerçekten çok korktum ilk defa böyle ağırdı kendimi çok yormuştum ondan oldu sanırım ama geçti çok şükür oluyor arada yaniAy inşallah öyledir bir sızladı ki rahim, korktum şimdi hafifledi biraz
Tmm Allah razı olsunEğer istersen isim sorarım sana özelden yazarım
Ara ara olur korkma. En çok rahmin hissetmesi normal zatenAy inşallah öyledir bir sızladı ki rahim, korktum şimdi hafifledi biraz
Tülay Kök video konusunda çok başarılıdır. Instagramdan ve yotube tan takip etmenizi öneririm. Kitapları da güzeldir Bir de Beyhan Budak in kitaplarını tavsiye ederimins faydasını gorursunuzLütfen bekliyorum ismini. Teşekkür ederim
Evet ağrıyor hatta baskı o kadar arttı ki kahverengi leke bile geliyor. Doktoruma sordum. Artık büyüyorlar. Bence bu baskı artarak devam edecek .arada iğne batması gibi oluyor .arada taş gibi oluyorKizlar bugün rahmim çok ağrıyor ya sizde de oluyor mu arada böyle ?
Ben de Tülay kök fanıyımTülay Kök video konusunda çok başarılıdır. Instagramdan ve yotube tan takip etmenizi öneririm. Kitapları da güzeldir Bir de Beyhan Budak in kitaplarını tavsiye ederimins faydasını gorursunuz
Tüm gün yattım bi de ben yormadim hiçDün öyle bir ağrı girdi ki gerçekten çok korktum ilk defa böyle ağırdı kendimi çok yormuştum ondan oldu sanırım ama geçti çok şükür oluyor arada yani
İnşallah canımAra ara olur korkma. En çok rahmin hissetmesi normal zaten
Baskı bende de var bıçak saplanır gibi iğne.. Aslında öksürük den olduğunu düşünüyorum malum öksürük yakamı bırakmıyorEvet ağrıyor hatta baskı o kadar arttı ki kahverengi leke bile geliyor. Doktoruma sordum. Artık büyüyorlar. Bence bu baskı artarak devam edecek .arada iğne batması gibi oluyor .arada taş gibi oluyor