- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.031
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.301
Benim gibi aşırı titizsen almalısın.O zaman gerekli diye not ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gibi aşırı titizsen almalısın.O zaman gerekli diye not ediyorum
Ayy o benim tahlil sonucumdada çıktı doktor kesinlikle az pismis et çig kofte disardan salata yesillik asla yemiyceksin dedi bu ciddi biseymi sence ben pek anlamadim riskleriniBenim doktorum hala toksoplazma riski yüzünden elletmiyor eşim işden gelince et yemekleri yapıyor
Ne güzel cümleler Darısı başımaBen de çok şaşırdım. Ama alıcam mecbur. İkea beşiğim duruyor benim de. Evim dubleks. Kızım 2 yaşında olacak daha bebeğe zarar verir diye korkuyorum o yüzden gündüzleri korunaklı bi yerde olmalı. O yatağı aşağı koyarım dedim. Yanıma bir tane anne yanı alırım. 1 sene sonra kızım üç yaşındayken onun park yatağı kardrşine veririm büyük yatağa geçiririm diye düşündüm.
Benimde sol boşluğumda bı atma var ne anlamadımNerdeyse 30 dakikadir hic durmuyor ve cok net hissediyorum bebek olmayabilirmi acaba
Benmde sol alt karnimda bebegin oldugu yer diye dusunuyorum badtirdigimda diger tarafa gore cok sert ve inanilmaz hareket hissediyorum resmen geziyor icerde ufak kipirtilar hisssediyordum ama bu kadar net degildiBenimde sol boşluğumda bı atma var ne anlamadım
Benmde oyle ve bugun sari bir su geldiBenimde göğüslerim bildiğin renk değiştirmeye başladı koyulaşıyo baya
Benimkiler zaten büyüktü artık kaşınıyorBenimde göğüslerim bildiğin renk değiştirmeye başladı koyulaşıyo baya
Aynen olumuştum bebek bilgilerinde gelebilir yazıyoduBenmde oyle ve bugun sari bir su geldi
Aynen benimde büyükler Dediğin gibi bendede aynısı oluyo ya göğüs içi taraflarında bi sertlik oluyo masaj yapınca geçiyo bunun sebebi ne olabilir acaba Bende tek benim oluyo sanıyodumBenimkiler zaten büyüktü artık kaşınıyor
Bazen de kahverengi çerçevede sertlik geliyor elime. Ovalayinca geçiyor. Dün de duşta ovaladim bayağı iyi geldi.
Belki süt toplanıyordur.Aynen benimde büyükler Dediğin gibi bendede aynısı oluyo ya göğüs içi taraflarında bi sertlik oluyo masaj yapınca geçiyo bunun sebebi ne olabilir acaba Bende tek benim oluyo sanıyodum
Bende öyle düşünüyorum herhslde kanallar sür topluyo bazen bazı bölgeler küçük misket gibi sertleşiyo yarın doktora sorucsm unutmassamBelki süt toplanıyordur.
Harika olur canım ya. Benim daha 2 haftam var. Tüp bebek merkezinden ayrıldım. Şimdi doğum doktorumla görüşeceğim bakalım nasıl olacakBende öyle düşünüyorum herhslde kanallar sür topluyo bazen bazı bölgeler küçük misket gibi sertleşiyo yarın doktora sorucsm unutmassam
Iyi fikir dur ben de bakayım hiç aklıma gelmemistihadi bugün hayırlı haberlerle gel insallahBen instagramda yazdım o şekilde baktım baya güzel duruyo
Öylee ay zamanlarında oluyormuymuş ki