- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.801
Kizlar hamilelelikte pilatese nasıl bakıyorsunuz. Faydalıymıs ve her türlü doğum sonrasına iyi geliyormuş. Biraz araştırdım ama Ankara da bulunduğum semtte yok .acaba videolardan izleyerek yapabilir miyim
4.ayımız bitiyor değişeceğini, net görememiş olabileceğini sanmıyorum canımEvet canim tamammini sigdiramadi bir türlü ekranaparça parça baktı. Nereyi çekti anlamadım. Neyse kendi görüp kız dedi ya o da bana yeter İnşallah değişmezs3
Tabi her doktorun yaklaşımı farklı eğer izin verirse denenebilir. Ama bencede bu dönemde evde olması mantıklı malum Corona var.Doktor risk yok derse videodan yapılabilir bence..
İşten ayrılınca ben de ufak ufak başlayabilirim herhalde..
Deniyim. Bünyemiz çok düşük aslında farkında değiliz bir türlü toparlanamıyoruz. Ortalık da çok kötü kimle konuşsam ya hasta ya corona ya şüpheleniyor.merhaba ben de soğuk algınlığı geçiriyorum bal limon ılık su birazcık karabiber karışımı içtim iyi geldi bir kere deneyebilirsiniz
Yok gayet net gösterdi 3 ayrı seferde deNeden ikna olmadın tam göstermedi mi
Ya sorma benim anne tarafında ne kadar kötü özellik varsa bana geçmiş kardeşimde tık yokEğer onlara benzersen yandın ozmanAman bi kötü huyumuzda benzemesin yahu Anneme diyom hep kötü huylarınızı almışım diye sneinde inşallah öyle olmaz
Ya sorma benim anne tarafında ne kadar kötü özellik varsa bana geçmiş kardeşimde tık yokEğer onlara benzersen yandın ozmanAman bi kötü huyumuzda benzemesin yahu Anneme diyom hep kötü huylarınızı almışım diye sneinde inşallah öyle olmaz
canım hiç sıkılma havalr düzelince yürüyüş yaparsın bak biz çalışıyoruz her günümüz corona mı olucaz diye geçiyor mesela üşüttüm 2 gün rapor almak için dr yalvarıyorum resmen :) rapor vermek istemiyorlar hamileyim deyip alabildim o da 2 gün toparlanmama yetti neyseki bol bol dinlen meyve ye bol bol su iç elma sirkesiyle gargara yap suyla seyreltip de ... ben hem ağıza hem burna çektim yakıyor biraz iyi geliyor mikrop kırıyorDeniyim. Bünyemiz çok düşük aslında farkında değiliz bir türlü toparlanamıyoruz. Ortalık da çok kötü kimle konuşsam ya hasta ya corona ya şüpheleniyor.
Bişi yapmaya korkar oldum evde olmaktan da sıkıldım
Parça parça bakınca da garip gelmiyor mu size de? Doktor kafasını gösterdi sonra aleti evirip çevirdi aynı bölgede bu sefer de pipiyi gösterdi. Ya hocam demin kafa bu dediniz şimdi aynı yerden pipi gösterdiniz emin miyiz falan demişim4.ayımız bitiyor değişeceğini, net görememiş olabileceğini sanmıyorum canımayy artık kalışverişler başlasın mn.
Ben bişiler aldım gelsin paylaşıcam sizinle gelmesini bekliyorum
Doğru söylüyorsun2kiz1anne1bebek sen evrene yanlış mesaj gönderdin hiç kızma. Hep geç öğreneyim kesin olsun dedin durdun evren beklemeye aldı seni
Allahım nasıl genler bu yarabbimYa sorma benim anne tarafında ne kadar kötü özellik varsa bana geçmiş kardeşimde tık yoktroid migren mide bulantıları ne varsa bende ya inşallah canım bende ondan korkuyorum valla
Hayırlısı ya sağlıklı olsunlar da illaki öğreneceğiz nasılsa. Ayrıca .ok giderim onun özel yerineBence cinsiyeti merak edip özele gideceğinizi düşünmüş olabilir doktor, böylesi hayırlıdır belki geç öğrenmeniz yanılma payını tamamen ortadan kaldıracaktır. 3 kere pipi gösterdi doktor ama ben hala ikna olmadım meselaayrıntılıda ikna olacağım. İkilemde kalmak da kötü olurdu
İnşallah bizim bebişlerimize geçmesinAllahım nasıl genler bu yarabbim
Ayyu amin amin inşallah yavrulamıza üzülürüm yazık onlaraİnşallah bizim bebişlerimize geçmesin
Tabi her doktorun yaklaşımı farklı eğer izin verirse denenebilir. Ama bencede bu dönemde evde olması mantıklı malum Corona var.
Deneme 1 - 2selam
Sadece nasıl oluyor diye denedim
Amiiin amiiinAyyu amin amin inşallah yavrulamıza üzülürüm yazık onlaraBizim çektiklerimizi çekmeisnler
Deneme 1 - 2selam
Sadece nasıl oluyor diye denedim
Sanada selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?