- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 1
- 5.189
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.001
Aaa benim ayakkabılarımı çıkartmamı istiyor. Bir de ben doktora giderken ince kıyafetler tercih ediyorumBen de hiç aşırı yemiyorum şuan. Bir 15 20 gün iştahla yiyordum, sonra durdu. Ben botla kıyafetle tartışıyoruz haliyle yüksek. Normal kilo tam öğrenilmiyor ki
Evde 68 dr da 71 cıkıyorumAaa benim ayakkabılarımı çıkartmamı istiyor. Bir de ben doktora giderken ince kıyafetler tercih ediyorum
Bakalım kısmetse yarın düzeltmeye çalışıcam cidden güzdüzü göremiyorumCanım vallahi senin bi çare bulman lazım buna. Bak benim böbreğim ağrıyor diye iki gecedir sağa dönemiyorum bu yüzden bunalıp uyaniyorum ona rağmen düzenim kaçtı
Daha nelerAaa benim ayakkabılarımı çıkartmamı istiyor. Bir de ben doktora giderken ince kıyafetler tercih ediyorum
Ufffff beeeeKocama yazdım geç gelecekmiş.
Hemen hamburger siparişi verdım kendime
Evet vejeteryan oldu benim pizzalarOlsun. Ben hiç sevmem sucuklu sosıslı pizzaları:)
Bir de Rus salatası ile turşuAyvalık tostu daha zengin değil miydi ya
Benim yediklerimde patates kızartması da vardıBir de Rus salatası ile turşu
Bana da yasak söylediklerinin hepsiEndokrin doktorum herşeyi yasakladı hamur işi yasak, tatlı yasak, beyaz ekmek yasak paketli gıdalar yasaksağlıksız bişey yediğimde vicdan azabı çekiyorum kızlar keşke yemeseydim diyorum ama canımda istiyor bişey olmaz sanırım o kadardan
Doğru o da oluyor bazilarindaBenim yediklerimde patates kızartması da vardı
Allah'tan benim doktor tartmiyor. 1 kere tartti sadeceEvde 68 dr da 71 cıkıyorumAma ayakkabı kıyafet cıkartmıyorum.
Aa neden şaşırdınDaha neler
Evdeki esastır o zamanEvde 68 dr da 71 cıkıyorumAma ayakkabı kıyafet cıkartmıyorum.
Biz de çıkarıyoruzAa neden şaşırdınBurada hiçbir doktor ayakkabılarla tartmıyor ki. Sadece jinekologlar değil, hepsi Doğru tartmak adına tartı bir köşede minik bir halının üstünde oluyor Ayakkabılarımızı çıkıp tartılıyoruz. Bana da ayakkabı ile tartılmak tuhaf geliyor bunu hiç yaşamadım
Ben de verdimKocama yazdım geç gelecekmiş.
Hemen hamburger siparişi verdım kendime
İlk defa duydum vallaAa neden şaşırdınBurada hiçbir doktor ayakkabılarla tartmıyor ki. Sadece jinekologlar değil, hepsi Doğru tartmak adına tartı bir köşede minik bir halının üstünde oluyor Ayakkabılarımızı çıkıp tartılıyoruz. Bana da ayakkabı ile tartılmak tuhaf geliyor bunu hiç yaşamadım
Dimi öyle olması daha motive ediyo beniEvdeki esastır o zaman
Kesinlikle canım sen evdekine odaklanDimi öyle olması daha motive ediyo beni
Afiyet olsunBen de verdim
Yaa onlar çok iyi bizim burda Trendyol yemek yok ama neyse getir yapıyor indirim Allah'tanAfiyet olsun
Trendyol her seferinde 25 ₺ indirim yapıyor
Yorum yapınca galiba
Benn de değerlendirme yapiyorum yapiyorum
30 ₺ menü geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?