- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.141
Ayyyy benimde 20 dk ayakda bi iş yapıyım, akşam yatağı zor görüyorum,Artık sıkıldım kalktım evi dikey Süpürge ile süpürdüm WC lavabo filan cifledim. Mutfağı camsidr suyuyla bı pakladim kendime geldim. Ama belim koptuDaha bu ay da boyleysekk 6 7 yi düşünemiyorum. Ve bu arada ben bu hafta 3 kilo vermişim iyi mi kötü mü bilmiom
Merhaba herkese
İyi Pazarlar
Siz sürekli acıkıyor musunuz
Ya ben hep açım hep aklımda birşey yemek var önce tatlı sonra içim bayılıyor tuzlu eksi meyve birkaç seyi aşırı zevk alarak yemesemde hiçbir şeyden tiksinmedim 57 kg ile başladım son gittiğimde almamıs görünüyordu
Ama bu ay fena patlayacağım sanırım
Birde 2li test vs ufak sorun olunca yazmayı unuttum Dr.cinsıyet tahmini yaptı ama ben bana söylemeyin oğluma söyleyin dedım bize o söyleyecek çünkü net değil ama söylemiş
Söylemese de ben gördüm bacak arası boştu bence kız
bakalım 7 subat randevumuz ama nipt testinde de çıkıyor galiba yakında hem test hem USG netleşir sanırım
Benimki öyle canımKızlar bu hareket dediğiniz şey pit pit diyecek kadar kuvvetli değil de karıncalanma gibi mi ??
Sordum 12 haftada sormustum erkek gibi ama tam anlayamadim yazdi dunde 15 haftlk olanı yolladim erkek gibi yazmis burdaki kizlar kiza benziyo diyor ama bende erkek hissediyorum :) hayirlisi rabbimden artk tek dilegim saglik olsun oğlum erkek kardes istiyordu daha cok kucuk ama :) simdi fikri degistii tızzzz tız olsun erkek iyiilll diyip duruyoO kadar haklısın ki. Bide ikra ya yaz istersen. Bir kesinlik yok ama en azından eğlence olur. Öğrenmeye çalıştıkça sen sanki ayarlayıp böyle yapiyorlar
Onun tızzzz demesini yerizSordum 12 haftada sormustum erkek gibi ama tam anlayamadim yazdi dunde 15 haftlk olanı yolladim erkek gibi yazmis burdaki kizlar kiza benziyo diyor ama bende erkek hissediyorum :) hayirlisi rabbimden artk tek dilegim saglik olsun oğlum erkek kardes istiyordu daha cok kucuk ama :) simdi fikri degistii tızzzz tız olsun erkek iyiilll diyip duruyohakkimizda hayirli olan olacak ona eminim nasip :)
Bende normalde çok meraklıyım ikide bir doktordayım ama gitmiyorum bekleyeceğim 17 haftaya kadar kesin net söylesin diye, benim ikiside kız istiyor bizden iki tane var diyorlar ama kader kısmetSordum 12 haftada sormustum erkek gibi ama tam anlayamadim yazdi dunde 15 haftlk olanı yolladim erkek gibi yazmis burdaki kizlar kiza benziyo diyor ama bende erkek hissediyorum :) hayirlisi rabbimden artk tek dilegim saglik olsun oğlum erkek kardes istiyordu daha cok kucuk ama :) simdi fikri degistii tızzzz tız olsun erkek iyiilll diyip duruyohakkimizda hayirli olan olacak ona eminim nasip :)
Öğrensen bile emin olamayacaksınOnun tızzzz demesini yerizBen de yarın akşam ikili teste gidiyorum inşallah öğreniriz, çok heyecanlıyım
Gerçi evetÖğrensen bile emin olamayacaksın
İnşAllah öğrenirsinizzzzOnun tızzzz demesini yerizBen de yarın akşam ikili teste gidiyorum inşallah öğreniriz, çok heyecanlıyım
Hiç tahmin almadınmı dr den bende normalde durmam giderm ama bende 19 haftaya randevu verdi bekleyecegim inada ogunde soylmezseBende normalde çok meraklıyım ikide bir doktordayım ama gitmiyorum bekleyeceğim 17 haftaya kadar kesin net söylesin diye, benim ikiside kız istiyor bizden iki tane var diyorlar ama kader kısmet
Benimde bugün öğrendim kızım olcakResmen bu sene erkek patlaması oluyoilerde çocuklar eş bulamıxak kendine, kızlarla eşitlenseydi bari
Belki senin gelin beş yaş büyük senin oğlanın doğmasını bekliyorHayatim zaten ayni yasit evlenen insanlar nadorbenm esim benden 5 yas buyuk bizim oglanlarin karilari daha ortada yok
Doğru diyorsun canım. Bende eskiye göre daha düzenli yiyorum. Abur cubur bitti. Ondan kilo vermiş olabiliriz .Canım her hafta sonu olmasa da sağ olsun esim 3 haftadır bir falan evi supuruyor ben siliyorum ama banyoyu mutfağı ben de domestos cif falan yapıyorum esim beceremez çünkü.. mecbur yani yapılmalı.. Ben hamile kaldığım günden beri tam 8 kilo verdim canım daha gram kilo almadım ama korkmuyorum çünkü bende aşırı aşırı ödem vardı ve çok sağlıksız paketli gıda ile beslenirdim onları bırakınca bi de odemler gidince kilo verdim bence tabi tahmin.. Ben de iki iş yapsam on saat yapmışım gibi belim kopuyor kasiklarim batıyor özellikle sağ bobregim of of çok ağrıyor
Yaaaa hayırlı olsun çok sevindimBenimde bugün öğrendim kızım olcak
Oda bir ihtimal ama bizde genelde yok oylrBelki senin gelin beş yaş büyük senin oğlanın doğmasını bekliyor
Teşekkür ederim canım bizde çok sevindik benim 13 yaşında oğlum vardı kız istiyordum kız evlatları çok hayırlıYaaaa hayırlı olsun çok sevindimzaten senin bebeğinin doğum tarihini ayrı seviyom benimkiyle aynı,
Kesinlikleeee bende çok severim kızlarıTeşekkür ederim canım bizde çok sevindik benim 13 yaşında oğlum vardı kız istiyordum kız evlatları çok hayırlı
Sizin tarihte benim oğlumun tarihi 7 ayın 12 bizim kızda 22 arada 13 yaş ongun varYaaaa hayırlı olsun çok sevindimzaten senin bebeğinin doğum tarihini ayrı seviyom benimkiyle aynı,
Normalmiydi sezeryan mıydı, 2.ler erken geliyomuşSizin tarihte benim oğlumun tarihi 7 ayın 12 bizim kızda 22 arada 13 yaş ongun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?