2022 Nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Vardır hepsinde bi hayır sıkmayın canınızı. Ben ocak ayında transfer günü mantar enfeksiyonu oldum iptal oldu. Mart ayında transfer masasından kalktım doktor yapışıklık oluşmuş dedi rahime giremediler. Doktoru değiştirdik şu an kafam da rahat ptesi transferim var nasipse umutluyum bu sefer sabredin zor bi süreç ama bu da bizim bi sınavımız

Ooo super Allahım yardımcın olsun tez zamanda güzel haberi verirsin inşallah . Dün doktora gittim solda 2 yumurta görmüştü ilk kontrolde şimdi solda görmedi sağda sadece 1 tane varmış.cetrotide ye başladık. Bugun ve yarın sabah olacakmısım cumartesı tekrar kontrol. Tek yumurta ile ne kadar sansım olabılır bılmıyorum ama hakkımda hayırlısı bu sefer sonuna kadar gıtmek ıstıyorum demıstım hep tek yumurtada olsa sansımı deneyecegım olacaaksa onlada olur zaten

30 yumurta toplanıp negatif olanı da gördüm tek yumurtayla pozitif olanı da tamamen nasip Allah gönlümüze göre versin inşallah bu sefer olsun

Günaydın kızlar. Cumartesi günü itibariyle Rabbmin izniyle bizde başladık tedaviye şimdilik sadece gonal f yi vurunuyorum, ekstra olarakta corasprin ve elevit kullanıyorum. Sizin süreçler nasıl gidiyor. Rabbim inşallah Ramazan ayının hürmetine hepimizi sağlıklı bir şekilde pozitif görmeyi nasip eder inşallah

Merhabalar
Benim de bugün opu işlemi oldu 2 gün önce muayne de 5 yumurtan var dendi ancak bugün işlemden sonra 13 olgun yumurtam var dediler inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Eşiminde sperm sayısı 21 milyon çıktı iyi mi kötü mü bilemedm

Ya çok güzel. Keşke benimde opuda biricik olan yumurtam 3 tane olsa razıyım inşallah güzel sonuçlar gelir.

Transferin 4. Günü…
Sizlerle paylaşmak istedim kızlar
Müthiş bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum hala ve aşırı derecede gaz çıkartma hafif gaz sancısı çekiyorum yemek yemem de artış oldu baya çok yiyorum çok acıkıyorum ama çoğu şeyden midem bulanıyor yemek için önüme aldığım şeyi tekrar bırakıyorum ayakta biraz dolandığımda yada kasıklarımı sıkıştıracak şekilde oturduğum da ağrım oluyor aşırı derecede idrar sıkışıklığı yaşıyorum günde 10-15-20 defa gidiyorum.. sürekli yatıyorum oruç tutmuyorum zaten fitil şeklinde günde 3 defa progestan kullanıyorum günde 3 defada estrofem kullanıyorum. Test yapıp yapmama konusunda gel gitteyim yapmak istemiyorum ruh halimi etkiler moralim modum düşer diye ama erken gebelik testi almayı düşünmüyor değilim.. Opu 10 Nisan, Transfer 15 Nisan, Kan Testi 25 Nisan.. 6 gün kaldı ama perşembe günü cuma günü test yaparım diye düşünüyorum eşim erkenden yapmama izin vermiyor..

Benim de transfer 15 nisan kan testi 27 si.erken gebelik testi aldım 25 inde yapıcam

Transferin oldu mu canım. İnş güzel haberler alırız senden

Herkese merhaba
Bnm de 1 nisan da opu işlemi oldu. Bu ay adet oldum. Kontrole gittim. Doğum kontrol hapıyla yumurtalıklarım baskılanıyo. Herhalde 1 ay sonra transfer yapılır. Dr um histeroskopiye gerek kalmaZ inş dedi ama. Süreç uzadıkça uzuyo benim. Geç olsun güç olmasın. Ben beklemedeyim.

Sizi aramadılar mı döllenme ile ilgili.

Evet canım inşAllah senide transfer sürecinde görürüz hayırlısıyla çok heyecanlı bi süreç insan dayanamıyor sonuç için testi yapsan bi dert yapmasan bi dert
Canım beklemek çok zor ama testi gününde yapmalısın. Bu süreçtede stresten uzak durmalısın. Oyalanacak bişiler bulmalısın. İyi düşünelim iyi olsun inş

Günaydın kızlar dün son iğneleri oldum, bugün de son kontrolüm var pazar günü de opu. Son iğnelerden sonra kasık, bel ağrım başladı iğnelere başladığımdan beri de karnım davul gibi aynı şeyleri yaşayan var mı?

Bol bol kaliteli yumurtaların toplansın inş Opudan sonra ben de felaket şişlik oldu nefes alamayacak derecede. Ama şişlik nirvana yapıyo ve sonra yavaş yavaş iniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…