- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
İnş canım tşk ederimİnşAllah cuma toplanır canım sağlıklı bol bol yumurtan olur ve döllenir çarşamba gibide transferin olur diye düşünüyorum
Neden canımİnş canım tşk ederimbnm bu ay transfer olmayacak. Dondurulacak adetten sonra ki ay transfer olacak.
Ben de az evvel kontrolden geldim ,şuan için 5 yumurtam oluşmuş. 5 gün daha iğnelere devam .Pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak sanırım .Rahmin içini temizleyip dinlendirip bir kaç ay sonra transfer yapabiliriz dedi bugünİnş canım tşk ederimbnm bu ay transfer olmayacak. Dondurulacak adetten sonra ki ay transfer olacak.
Sanırım yumurtalar çok uyarıldığı için yumurta toplandıktan sonra yumurtalıklar şişme yapabilirmiş. Onları baskılamak için de doğum kontrol hapı kullanıp diğer ay transfer yapılacakmış. Hemşire bu şekilde anlattı.Neden canım
Geç olsun güç olmasın inşAllah hayırlısı ile olumlu olsunda tek bir ay sonra olsunSanırım yumurtalar çok uyarıldığı için yumurta toplandıktan sonra yumurtalıklar şişme yapabilirmiş. Onları baskılamak için de doğum kontrol hapı kullanıp diğer ay transfer yapılacakmış. Hemşire bu şekilde anlattı.
İğne kullanımına kaç gün oldu canımBen de az evvel kontrolden geldim ,şuan için 5 yumurtam oluşmuş. 5 gün daha iğnelere devam .Pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak sanırım .Rahmin içini temizleyip dinlendirip bir kaç ay sonra transfer yapabiliriz dedi bugün
Aynen öyle hayırlısı olsunGeç olsun güç olmasın inşAllah hayırlısı ile olumlu olsunda tek bir ay sonra olsun
Bu akşam 6.iğnemi yapıcamİğne kullanımına kaç gün oldu canım
Bugün kontrole gittim bende canım aynı şekilde bende de bir ay sonra transfer ihtimali olduğunu söyledi doktorum polikistik Over + yaşın küçük çok fazla yumurta olması söz konusu bu durumda OHSS olmaman için 1 ay erteleriz eğer yumurtan çok fazla uyarıyla çok fazla sayıda olursa dedi yarın kan tahlili vereceğim ve iğne kullanımı ve protokol için doktorumun anlaşmalı olduğu kıliniğe gideceğizAynen öyle hayırlısı olsunAcelem yok sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağıma alayım inş tek dileğim.
Bu akşam 6.iğnemi yapıcamVe bugün gonalf in yanında birde cetroide iğnesi
Yumurtlama zamansız olmasın diye miAynen öyle hayırlısı olsunAcelem yok sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağıma alayım inş tek dileğim.
Bu akşam 6.iğnemi yapıcamVe bugün gonalf in yanında birde cetroide iğneside yapıcam
İnş hayırlı sonuçlanır canımBugün kontrole gittim bende canım aynı şekilde bende de bir ay sonra transfer ihtimali olduğunu söyledi doktorum polikistik Over + yaşın küçük çok fazla yumurta olması söz konusu bu durumda OHSS olmaman için 1 ay erteleriz eğer yumurtan çok fazla uyarıyla çok fazla sayıda olursa dedi yarın kan tahlili vereceğim ve iğne kullanımı ve protokol için doktorumun anlaşmalı olduğu kıliniğe gideceğiz
Bnde kullanıyorum o iğneden. Büyük ihtimal cuma yumurta toplanacakBu akşam 6.iğnemi yapıcamVe bugün gonalf in yanında birde cetroide iğneside yapıcam
Amin inşAllah canım hepimiz için deİnş hayırlı sonuçlanır canımGeç olsun güzel olsun inş
Cuma siklusun kaçıncı günü oluyorBnde kullanıyorum o iğneden. Büyük ihtimal cuma yumurta toplanacak
Adetin 14. günü oluyoCuma siklusun kaçıncı günü oluyor
Bende aşşağı yukarı hesap yapıyorum tahminime göre 11-12 Nisan toplama yapılırAdetin 14. günü oluyo
Yakın tarihlerde transfer olacak. Bnm 1 adet geçecek ama 1.5 aya tekabül edecek dedi hemşire kafam karıştı.Bende aşşağı yukarı hesap yapıyorum tahminime göre 11-12 Nisan toplama yapılır
Bence kanamadan sonraki 14. 15. 16. Gün falan östrojen verip transfer yapacaklar oda o zaman 1 buçuk ay oluyoYakın tarihlerde transfer olacak. Bnm 1 adet geçecek ama 1.5 aya tekabül edecek dedi hemşire kafam karıştı.
Benimde pazartesi günü toplanıcak sanırım.Ben bir de şeyi merak ediyorum ,yumurtalar toplandı,transfere de1.5 -2 ay sonra dediler ise , bu süre zarfında hamile kalma ihtimalimiz var değil mi ,doğal yolla veya sonradan gelişen toplanmayan yumurtalarla (?)Bnde kullanıyorum o iğneden. Büyük ihtimal cuma yumurta toplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?