2022 Nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

turuncu_girl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
8.110
2.248
698
Merhabalar,
İlk kez tüp bebek yaptıracağım… Daha önce 2 kez 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu. 1 boş gebelik, 2 kimyasal gebelik yaşadım.
Hem kaygılı, hem endişeli hem de heyecanlıyım.

Merhabalar,
İlk kez tüp bebek yaptıracağım… Daha önce 2 kez 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu. 1 boş gebelik, 2 kimyasal gebelik yaşadım.
Merhaba peki bunlarin sebebini arastirdiniz mi testler rahim filmleri vs sebep bulunabildi mi

Merhaba peki bunlarin sebebini arastirdiniz mi testler rahim filmleri vs sebep bulunabildi mi
Tabi heps yapıldı. Rahmimin kalp şeklinde olmasından kaynaklı bebeğin tahmin hep üst köşeye yerleşmesinden dolayı.

Merhaba arkadaşlar ben şuan çikolata kistinden dolayı rahim dinlendirmedeyim. 12 nisanda transfer olacağım. İnşallah ilk seferde tutar Rabbim isteyen dileyen herkese versin.

Merhaba arkadaşlar ben şuan çikolata kistinden dolayı rahim dinlendirmedeyim. 12 nisanda transfer olacağım. İnşallah ilk seferde tutar Rabbim isteyen dileyen herkese versin.
Amin inş. 12 nisanda transfer olacağınız nasıl belli oldu. Beni adetin 2. Günü çağırdı dr um.

Merhabalar,
Merhaba canım bende ilk kez tüp bebeğe Nisan da baslıycam adetin ikinci günü benimde bir dış gebeliğim var

Merhaba canım bende ilk kez tüp bebeğe Nisan da baslıycam adetin ikinci günü benimde bir dış gebeliğim var
Ewt benim de ilk tüp bebek olacak. Adet oldum ben pazartesi gidicem bakalım dr neler söyleyecek. İnş ilk tüp bebek tutar ve sağlıklı bir şekilde ilerler. Bnm hamile kalmamda sıkıntı yok. 8 haftalıkken kalbi duruyo.

bana 24 martta estrofeme ve diğer ilaçlara başla dedi 6 nisanda usg kontrolü uygunsa herşey 12 si transfer günü dedi neye göre tarih verdiğini söylemedi
Anladım canım. Peki yumurtanız dondorulmuş muydu. Biz hiçbirşey konuşmadık. Yumurta topladıktan sonra transfer yapacak diye düşünüyorum.

İnşallah bu kez sağlıkla ilerler canım süreçten bahseder misin bana

Merhaba, bende yedi senelik evliyim ve hiç gebelik olmadı. Birkaç gün önce adetin 3. Günü rutin hormon tahlilleri için hastaneye gittim şükür kan ve hormon değerlerim çok iyiymis. Ancak mevcut çikolata kisti, rahim duvarı kalınlığı ve aşırı yogun uzun süren adet kanamaları gibi sorunlarım vardı. Dr tüpbebek tedavisi önerdi ve hazırlık için ilaçlar verdi. Allah nasip ederse nisan ayı adet döneminde tupbebek tedavisine baslicaz. Bir de Dr bana ısrarla sende kesin insülin direnci vardır diye glifor yazdı ama bende olmadığını söyledim. İnsülin direnci olmasa bile kilo vermeme yardımcı olur mu? Kullansam zararı olur mu? Bu konuda malumatınız varsa bilgilendirirseniz sevinirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…