- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Nerde yaptırıyorsun canımMerhabalar,
İlk kez tüp bebek yaptıracağım… Daha önce 2 kez 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu. 1 boş gebelik, 2 kimyasal gebelik yaşadım.
Hem kaygılı, hem endişeli hem de heyecanlıyım.
Merhaba peki bunlarin sebebini arastirdiniz mi testler rahim filmleri vs sebep bulunabildi miMerhabalar,
İlk kez tüp bebek yaptıracağım… Daha önce 2 kez 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu. 1 boş gebelik, 2 kimyasal gebelik yaşadım.
Özel muayeneye gidiyorum. Dr umun hangi tüp bebek merkeziyle anlaşması var bilmiyorum. Adet olunca 2. Gün gidicem. O zaman bilgi verirler sanırım.Nerde yaptırıyorsun canım
Tabi heps yapıldı. Rahmimin kalp şeklinde olmasından kaynaklı bebeğin tahmin hep üst köşeye yerleşmesinden dolayı.Merhaba peki bunlarin sebebini arastirdiniz mi testler rahim filmleri vs sebep bulunabildi mi
Amin inş. 12 nisanda transfer olacağınız nasıl belli oldu. Beni adetin 2. Günü çağırdı dr um.Merhaba arkadaşlar ben şuan çikolata kistinden dolayı rahim dinlendirmedeyim. 12 nisanda transfer olacağım. İnşallah ilk seferde tutarRabbim isteyen dileyen herkese versin.
Merhaba canım bende ilk kez tüp bebeğe Nisan da baslıycam adetin ikinci günü benimde bir dış gebeliğim varMerhabalar,
bana 24 martta estrofeme ve diğer ilaçlara başla dedi 6 nisanda usg kontrolü uygunsa herşey 12 si transfer günü dedi neye göre tarih verdiğini söylemediAmin inş. 12 nisanda transfer olacağınız nasıl belli oldu. Beni adetin 2. Günü çağırdı dr um.
Sen hangi ildesin bu aradaMerhabalar,
Ewt benim de ilk tüp bebek olacak. Adet oldum ben pazartesi gidicem bakalım dr neler söyleyecek. İnş ilk tüp bebek tutar ve sağlıklı bir şekilde ilerler. Bnm hamile kalmamda sıkıntı yok. 8 haftalıkken kalbi duruyo.Merhaba canım bende ilk kez tüp bebeğe Nisan da baslıycam adetin ikinci günü benimde bir dış gebeliğim var
Anladım canım. Peki yumurtanız dondorulmuş muydu. Biz hiçbirşey konuşmadık. Yumurta topladıktan sonra transfer yapacak diye düşünüyorum.bana 24 martta estrofeme ve diğer ilaçlara başla dedi 6 nisanda usg kontrolü uygunsa herşey 12 si transfer günü dedi neye göre tarih verdiğini söylemedi
AnkaraSen hangi ildesin bu arada
Hadi hayırlısı canımBu ay ben de ilk kez tedaviye başlıyorum ,Adetin 2.gününü bekliyorum
Opuda 9 adet embriyom donduruldu. Bende çikolata kisti var o yüzden iki ay rahim dinlendirmeden sonra transfer yapacağız dedi doktor.Anladım canım. Peki yumurtanız dondorulmuş muydu. Biz hiçbirşey konuşmadık. Yumurta topladıktan sonra transfer yapacak diye düşünüyorum.
İnşallah bu kez sağlıkla ilerler canım süreçten bahseder misin banaEwt benim de ilk tüp bebek olacak. Adet oldum ben pazartesi gidicem bakalım dr neler söyleyecek. İnş ilk tüp bebek tutar ve sağlıklı bir şekilde ilerler. Bnm hamile kalmamda sıkıntı yok. 8 haftalıkken kalbi duruyo.
İnş hayırlısıyla tutar canımOpuda 9 adet embriyom donduruldu. Bende çikolata kisti var o yüzden iki ay rahim dinlendirmeden sonra transfer yapacağız dedi doktor.
İnş çok tşklerİnşallah bu kez sağlıkla ilerler canım süreçten bahseder misin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?