2022 Nadir kullanılan kız bebek isimleri ve anlamları

Ben kızım olursa Alya koymak istiyorum ama şimdi de aklıma Almina takildi karar vermek çok zor. Çocuğunuzun bütün hayatı boyunca taşıyacağı bir yük veya bir gururu belirlemek büyük bir sorumluluk.

Doğayı bende çok severim Dilruba da eski isim osmanlı zamanından anlamıda güzel gönül alan demekmiş eski nadir kullanılan isimler arasında :KK50:

Peri
Mina
Bengü
Duru
Beril
Doğa
Ada güzel modern isimler
Elif
Zeynep de en sevdiğim isimlerden

Güzel isimler koymazsak ya da bebeksi isimler koyarsak ilerde dede nine olunca komik olur mesela berkecan dede

Evet mümkunse nadir hatta çok nadir kullanılsın...ayrica hera analığı temsil eden değil...güzelliği temsil eden kıskançlığı had safhada, kocasını elinde tutmak için alavere dalavere çeviren bir tanrıçadır...çoğunun anlamı uydurma....

allah nasip ederde birgün anne olursam kızım olursa aden mina oğlum olursa deniz koymak istiyorum allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

B
oraE="Zehrayenihayat, post: 43902338, member: 685519"]Bu konu çok iyi olmuş lakin ben çok absürt isimlere de karşıyım. Mesela Mehir doğuda bir yemek adı aynı zamanda. Bazıları değişik şeyler andırıyor mesela Peyda denilse aklıma direk peydahlamak gelir. İçlerinde güzel olanlarda var tabi ki.[/QUOTE]
BiziM oradalardansin herhalde adiyamam

Bazi isimler gercekten cok kotu ve anlamsiz ya.

Nadir olan isimleri asla vermem cocuxguma hepsi uydurma anlamsiz ve bence cok komik duruyor. Ben klasik ve anlami dogru olan isimleri cok seviyorum

X