2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar bebislerinizin uyku duzenleriniz nasil? Bizim 2 gundur baya kotu noldu anlamadim karni doyduktan sonra hemen uyurdu simdi uykuya dalmakta cok zorlaniyor uyusa da 1 saat icinde uyaniyor bunaldim gercekten
Ya tam doymuyor ya da gaz sancısı veya reflu yasiyor olabilir. Uyusa bile gogsunuzde mutlaka dik pozisyonda gazini çıkarıp yatırın diyor dogum kocum

Canim senin uygulamayı indirdim, ondan takip ediyorum . Seninkilerde agrisizdi demi yani öyle bel ağrısı, regl agrisi yaşamadın karnin tas gibi olup bırakıyordu
İlk başlarda öyleydi doğum yapacağım zaman 3 gün boyunca ağrılı olmaya başladı...bel ağrısı yoktu regl ağrısı gibi kasıklarda vardı..taş gibi olurdu tepe olurdu duzelirdi sonra sıklaştı işte beş dk da on dk da bir olmaya basladi

Cok sagol canim tamam bu sekilde takip edeyim bende ayy cok heycanliyim

Canim hem mama hem meme seklinde ilerliyoruz ama sutumun tam ne kadar geldigini ne kadarini emdiğini bilmediğim icin ya cok doyuyor fazlasini kusuyor ya da tam doymuyor uyaniyor hemen . Napcagimi bilemedim artik. Kac cc mama veriyorsun mesela?
Sadece anne sütü ise çok çabuk öğütebiliyms yada sütun yetmeyebilir..benim yetmiyo 3 saat emip uyumadigini biliyrm..ben 60 CC veriyirm uyumazsa meme veriyirm 90 CC verdiğimi biliyrm.. kusma da gaz çıkarma esnasında olabilir..tam yatma pozisyonunda emzirme yada mama verme biraz dik tut

Tesekkurler canim bende 60 cc mama veriyorum fazla mi acaba diye dusunuyodm normal demek ki. Bazen 2 saat uyuyup uyandiktan sonra da kusuyor anlamadim midesine fazla geliyo galiba memeden kac geliyo bilmediğim icin ilk cocuk bi de her seye telaslaniyorum

Canım anne sütü kaç cc emiyordur sence.Ben de yettiğinden şüpheliyim ondan soruyorum

Gazini cikariyor musun ? Gazini cikarmadan yatirdiysam eger benimkide kusuyor bazen uyaninca

Saat 8 gibi çıkıyoruz hastaneden. Yamuşum sonunda doğdu. Bende hem sezeryan hem normal doğumu deneyimlemiş oldum
Minnoşum dünyadaki en kıymetli en güzel şey. Hamileliğimde ne bir mide bulantısı ne ufak bir sancı yaşatmamıştı bana. Doğum ve 2.5 günlük süreçte telafisini yaptı doğduğundan beri toplam 3/4 saat anca uyuyabilmişimdir. Tam bir meme ve koku bağımlısı. Sürekli ama sürekli memeyi ağzında istiyor. Gümüş kapak hiçbir işe yaramadı bende. Memelerim 2 güne yara bere içinde kaldı. Kucaktan kenarı konulunca ortalığı yıkıyor. Bakalım evde napıcaz inşallah daha rahat geçer :)

Aman bacim hep emzir bosver sarilik olmasin yeter ki gozun aydin olsun hadi. Aramiza hosgeldin uykusuz her geceee

Canim cikarmaya calisiyorum her seferinde ama her zaman da cikmiyo bi sey yarim saat ugtasiyorum pilim bitiyo yatiriyorum mecbur. O da bi sebeptir dogru diyosun
Evet aynen benimkide her zaman hemen çıkarmıyor. Hatta bende ugrasiyorum ugrasiyorum baktim cikarmiyo uyuyo yatiriyorum yataga. Yataga koyunca kivraniyo sonra tekrar alip sirtina vurdugumda cikiyo gazi. Illa bi ugrastiracak bazende uykudan uyaniyor emzirmeden once vuruyorum sirtina o zaman cikariyo gazini yani taa bi sonraki emzirmede cikarmis oluyor.

Kontrolden geldim bende nstye girdim normal hersey şimdilik. Ekstrem bisey yok beklemedeyiz artık. Pilates vs yapacağım biraz öyle dedi doktorum yürüyüş dedi ayriyeten bakalım ne zaman doğuracağım merakla bekliyorum

Arkadaşlar benim bugün alt tarafta ağrım var baya bide makatta baskı var büyük tuvaletim varmış hissi acayip başına böyle gelen varmı normal mi

Canım anne sütü kaç cc emiyordur sence.Ben de yettiğinden şüpheliyim ondan soruyorum
Vallahi otuz anca emiyodur diyorum ama yinede bilmiyrm..sağınca da o kadar cikiyo benim zaten..doymadigi için yeterince gelmiyo sanırım..bizim Dr doydugunu anlamak için üç saatte bir dolu cisli bez olması gerek demişti..ben bı gün bı gece sadece anne sütü denedim çiş bile yapmamıştı yavrum gece çok az yaptı o da kanlı leke vardı sonra mamayı cogalttik Dr tavsiye ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…