2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Evet tas gibi oluyor hatta o sirada sanki icimde hop ediyor gibi bir his oluyo nasil anlatsam hani ucakta falan kalkarken ya da inerken goguste hissedilen bir his olur ya o tarz bisey. O tas gibi ne kadar sure olmali peki ?
Evet benm öyleydi nst de yüzü falan görüyordu. Karnıma bakmasam anlamam kasıldığımı. Sıfır ağrı/acı ben doğum kasılmam varken kulaklıkla müzik dinleyip 7bin adım atmışım

Canim son muayenemde yani 2 gun once kanala henuz girmedigini soyledi doktor ama karnin dusmus dedi bilemiyorum karin ne zaman dusuyo anlamadim
Ben karın düşünce kanala girmiş oluyor diye biliyordum ama heveslenmeyeyim o zaman

Çok teşekkür ederim
Bebeğim iri bebek olunca bende sezeryan doğum yapınca sütüm zaten normal olarak yoktu damla damla vardı buda yetmedi onu doyurmaya ama kimse de demedi mama verilmesi gerek doğum sabah oldu akşama doğru mama verin dendi o saat aralığında hep açtı yavrum sonradan mama verince de bayınık halde kaşıkla verdik uyuyor diye düşündük ama kan şekeri o anda düşmüş zaten yinede biz hastanedeyken çok şükür fark edildi şekeri şuan iyi dengelemişler beyin tomografisi çok şükür Allaha temiz çıkmış işte havale in nedenini araştırıyorlar Allahın izniyle bişey çıkmaz umarım Rabbim bütün yavrularımızı korusun inşallah

Kizlar, sadece karin sertlesmesi yasayip doguran oldu mu ? Karnim surekli sertlesiyor ama hoc agrim yok baska gercek mi yalanci sanci mi bu anlamiyorum
Ben doğurdum hamileliğim boyunca karın sertleşmesi ile yaşadım nasıl unutursun beni..kaç dk da bir sertleşme var diye say ağrılı oluyosa sancı olabilir

Kocama aldırttım. Emzirme danışmanı aldı elimizden. Bir türlü de doğru emzirmeyi beceremiyoruz. Tüm kahverengi kısmı alamıyor. Bakalım nasıl olacak. Canım çok yanıyor.

Kizlar bebislerinizin uyku duzenleriniz nasil? Bizim 2 gundur baya kotu noldu anlamadim karni doyduktan sonra hemen uyurdu simdi uykuya dalmakta cok zorlaniyor uyusa da 1 saat icinde uyaniyor bunaldim gercekten

Geçmiş olsun annesi Allahım bütün yavrularımıızı korusun

Bu göğüs ucuna takılan silikonlar var onları takabilirsin biraz alışınca sonra kendi göğsünü verirsin biraz da zorlıcaksın malesef yoksahl hep sağ göğsünü emebilir
O silikonlardan hastanede daha aldırdı bebek hemşiresi. Meme ucum çok yoktu bir de yatar pozisyonda olunca iyice yok olmuştu. Hastanede kullandım. Şimdi sağ memeyi silikonsuz emiyor. Solu silikonlarda emmiyordu ama bu sabah silikonsuz şekilde yürüye yürüye emzirebildim. Devamı gelir inşallah

Kizlar bebislerinizin uyku duzenleriniz nasil? Bizim 2 gundur baya kotu noldu anlamadim karni doyduktan sonra hemen uyurdu simdi uykuya dalmakta cok zorlaniyor uyusa da 1 saat icinde uyaniyor bunaldim gercekten
Uyuduktan 1 saat sonra uyanıyorsa karnı tam doymuyor olabilir, mama ile besliyorsanız miktarını arttırın, emiyorsa da yeterli gelmiyor olabilir canım. Benim sütüm olmadığı için Mama ile besleniyor 2 bucuk saatte bir alarma gerek kalmadan kendisi uyanıyor uyku düzeni oluştu, mama az geldiğinde daha erken uyanıyor. Doktor ile konusurken ne kadar mama vermem gerektipini danıştığımda eger 1 saatte uyanıyorsa mama veya süt az geliyordur miktarı arttırın hem o uyusun hem siz dinlenmiş olursunuz 2 bucuk maksimum 3 saate göre ayarlarsınız demişti Hakikaten de erken uyandığında muhakkak aç oluyor, o yüzden mama miktarını arttırdım daha iyi uyuyor.

Canim hem mama hem meme seklinde ilerliyoruz ama sutumun tam ne kadar geldigini ne kadarini emdiğini bilmediğim icin ya cok doyuyor fazlasini kusuyor ya da tam doymuyor uyaniyor hemen . Napcagimi bilemedim artik. Kac cc mama veriyorsun mesela?

Canim hem mama hem meme seklinde ilerliyoruz ama sutumun tam ne kadar geldigini ne kadarini emdiğini bilmediğim icin ya cok doyuyor fazlasini kusuyor ya da tam doymuyor uyaniyor hemen . Napcagimi bilemedim artik. Kac cc mama veriyorsun mesela

Canim hem mama hem meme seklinde ilerliyoruz ama sutumun tam ne kadar geldigini ne kadarini emdiğini bilmediğim icin ya cok doyuyor fazlasini kusuyor ya da tam doymuyor uyaniyor hemen . Napcagimi bilemedim artik. Kac cc mama veriyorsun mesela?
Canım yedirir yedirmez çok hızlı bir şekilde yüz üstü olarak kucağıma alıp sırtına hafif hafif vurduğumda( yani ten tene temas pozisyonunda) kusmuyor ama son lokmasından sonra hemen o pozisyona geçmem gerekiyor yoksa saniyeler içinde kusabilir , bizimki öyle, belki senin de işine yarar ilk günler 30 içiyordu ama kısa süreli uyuyunca doktor 60 verin ne kadsr içerse içsin dedi 40 50 içip kalanı bırakıyordu suan 60 veriyorum 60 içiyor.çoğu zaman yeterli geliyor. Eğer mamadan hemen sonra uyumazsa yarım saat bir saat içinde bazen yine mama istiyor 30 luk daha yapıyorum uyuyor. altını pislemediyse tam 2 bucuk saat uyuyor.her uyandığında da altını kontrol ediyorum.cunku altı pisse ondan da erken uyanabiliyor.

Ben doğurdum hamileliğim boyunca karın sertleşmesi ile yaşadım nasıl unutursun beni..kaç dk da bir sertleşme var diye say ağrılı oluyosa sancı olabilir
Canim senin uygulamayı indirdim, ondan takip ediyorum . Seninkilerde agrisizdi demi yani öyle bel ağrısı, regl agrisi yaşamadın karnin tas gibi olup bırakıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…