2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benimki hep böyleydi ama artık ona da üzülüyorum doğru düzgün uyuyamiyor.
Bizde malesef dogdugundan beri gün yüzü göremedik uykudan dolayı pek tam oldu dedik hop aynı olduk diş derdi bitmeden uyku yok odasini ayirdiginiz icin boyle yapiyo olabilir benim kizim kendi yatagindan baska veya bizim odamizdan baska kimsenin evinde yada sokakta yarim saatten fazla asla uyumuyor farkli yer olunca uyumuyor kimseye gidemez oldum gercekten gidersem burnumuzdan geliyor ailecek oğlum bile anne arya uyaninca gidelim hep agliyor diyo veya babasiyla faal yasamayi tercih ediyor

Kızlar bu diş demii?
Biliyorsunuz kızımın hala hiç dişi yok ama bunlar üste cıkmış diş mi ve diş se ne zaman çıkar acaba?

(Fotoğrafı kırptım kızımın yüzü görünmesin diye)

Evet diş canım çok uzun sürmez gibi görünüyor fotodan tam anlayamadım en uç kısımları (diş kabartısının olduğu uç kısımlar) beyaz beyaz göründüğünde 1 hafta içinde en geç patlıyor

Inşallah canım çıksın artık çok geç kaldı ve insanlar susmuyor bi sorun var diyip duruyo bıktık artık hayırlısı ile gelsin disi kızımın..

Inşallah canım çıksın artık çok geç kaldı ve insanlar susmuyor bi sorun var diyip duruyo bıktık artık hayırlısı ile gelsin disi kızımın..
Gelir yahu olusmus iste disler cikacak ne yapacak ben cocuk doktoruna sormustum 18 aya kadar sebep aranmaz demişti cok cok nadiren dis tomurcugu olusmayan veya olmayan bebekler oluyormus ki sizinki olusmus kabarmis ben buradayim diyor annesi panikleme goturduk 2 doktora 18 aya kadar normal sorun yok dediler de sav gitsin

Sordum doktora sen hiç dişsiz insan gördün mü tabiki çıkacak dedi..
Ama millet susmuyor yaa nasıl olmaz 1 yaşında çocuğun hiç mi dişi yok Allahallah hiç duymadım siz yinede başka başka doktorlara sorun diyip duruyorlar aileler de öyle.. sıkıldık artık çıksa da kurtulsak milletten party verecem herkes duysun rahatlasın

Genelde ilk alt dişler patlar miniğim üstleri patlatmış gerisi gelir hayırlısıyla annesi.

Inşallah canım inşallah bir benim kızım kaldı grupda dişsiz galiba bizde kurtulsak artık çıksada.. aylardır acı çekiyor ama hiç dişi yok.. hayırlısı olsun inşallah..

Bizimki de doğduğundan beri hiç düzelmedi canım her saat başı kalkıp emiyor emmeden uyumuyor deli olacağım artık doğru düzgün bişey de yemiyor varı yoğu su içmek musluğu gördüğü dakika su istiyor

Iyi akşamlar arkadaşlar..
Kızıma pipetle su içmeyi nasıl öğretebilirim..
Sadece ağzına alıp oynuyor çok uğraştım olmuyor ne yapmam lazım yardımcı olur musun?

Sadece ağzına alıp oynuyor çok uğraştım olmuyor ne yapmam lazım yardımcı olur musun?
Bizimki 8 aylıktı kuzum ağzımızla ona gösterdik hüüüp die ağız hareketi yapıp eline verdiğimde içiyordu. Bence biraz oynayıp öğrenir. Eline ver sık sık.

Canım yöntemi var onun normal bir pipeti al eline birde bir bardaga su doldur pipeti bardaga daldir üstünü parmağınla kapat ki içine su dolsun pipetin, sonra pipeti sudan cikarip altta kalan kismi cocugun agzina koy parmagini ustten kaldir pipetin icindeki su cocugun agzina gitsin bu yontemi tekrarla surekli bu sekilde pipetten su geldigini anliyor ve cekmeye basliyor birkac gun icinde yapacaktir oglum 7 aylikken agzina vermemizle icmisti ogretmeden ama kizima 8 aylikken bu yontemle ogrettim 3 4 yapişta anladı ve cekti pipeti umarim aciklayici sekilde anlatabilmisimdir

Bizimki 8 aylıktı kuzum ağzımızla ona gösterdik hüüüp die ağız hareketi yapıp eline verdiğimde içiyordu. Bence biraz oynayıp öğrenir. Eline ver sık sık.
Sık sık eline vermeyi deneyeceğim canım sağol..

Bu yöntemle deneyeyim bakalım umarım alışır.. biz çok geç kalmışız desenize öğretmekte ben 1 yaşından sonra icebilecegini düşündüm ondan hiç eline vermedim küçükken yani 8 9 aylıkken..
Umarım zamanla öğrenir..

Uykusuzluk zor gerçekten ama yememesini çok takmayın kafaya. Bende bebekligimde çocuklugunda çok çektirmişim anneme yemek konusunda ama şimdi de hayatım diyetle geçiyor sağlığı iyiyse bişey olmaz

Uykusuzluk zor gerçekten ama yememesini çok takmayın kafaya. Bende bebekligimde çocuklugunda çok çektirmişim anneme yemek konusunda ama şimdi de hayatım diyetle geçiyor sağlığı iyiyse bişey olmaz
Bende hep zayıf bi çocuktım ama hiç bişey seçmezdim. Az ama herşeyden yerdim. Benmki hem zayıf hem seçici. Bence uyumayan çocuk ve yemeyen çocuk annelere edilmiş beddua gibi

Ben instagramda tavsiye olarak görmüştüm, pipetin agzina verecegin ucunu suya batirip ver agzina. Pipetli suluk ilk aldığımda ilk bunu denedim anında tuttu kavradi.

Hanimlar sizlerden oyuncak tavsiyesi istiyorum. Evde bolca oyuncak var aslinda ama yeteri kadar ilgisini ceken, algisini gelistiren seyler olmadigini düşünüyorum. Etkili, faydasini gorduk, dikkatini cekti dediginiz oyuncaklari paylasir misiniz benimle

Ben instagramda tavsiye olarak görmüştüm, pipetin agzina verecegin ucunu suya batirip ver agzina. Pipetli suluk ilk aldığımda ilk bunu denedim anında tuttu kavradi.

Bugün denedik ve hemen öğrendi keşke önce deneseydim ben sandım ki yapamaz henüz erken..
O hevesle bütün gün su içti
Philips avent in pipetli şişesini aldım sabah eve geldik yıkadık denedik şok olduk hemen öğrendi..
Artık hergün gider gelir su içer o hevesle

Benim kiza munchkin almistim. Ilk baslarda heves etti gecti hevesi hayat su markasinin 6 li bebek suyu var ya, onun yaninda agizlik baslik koyiyorlar icine. Onunla iciyor sadece simdi

Ben avent almıştm ama munchkin alınca avent çöpmüş. Munchkin kulplu elinde gezdiriyor istediği gibi ve şamandırası sayesnde eğip bükse bile su geliyor. Ben çok memnun kaldm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…