- 8 Ekim 2020
- 17
- 14
- 36
-
- Konu Sahibi Seguguse35
Merhaba bende 2022 kpss ye hazırlamaya başladım. Yaş 28 iki çocuk var. Erkenden başlamak ve kasmayarak çalışmaya başladım. Malum iki tane çocuk olunca bir senede bitmez konular diye düşünüyorum. Ben şimdilik matematik ve kitap okuma şeklinde ilerliyorum. Matematikte ilyas güneş ve şenol hocadan video dinleyip çok soru çözümü şeklinde adım attım. Ve pegem konu anlatımlıdan çalışıyorum
Ben varim valla.. cok istiyorum atanmayi..Benimde yaşım 22 ve bende 2022 KPSS ye hazırlanmak istiyorum ama benim matematik sıfır diyebilirimburada birbirimize destek olarak sınava hazırlansak nasıl olur gerçekten böyle evde oturmak çok zoruma gidiyor nerden nasıl başlamam gerekiyor bilmiyorum ve daha önce KPSS sınavına hiç girmedim deneyimim yok.
Benimde temelim yok ,atanmaya dair umudum da yok maalesefBen varim valla.. cok istiyorum atanmayi..Hedefim derece yapmak inşAllah tabiiiki ömüzde neredeyse 2 sene var.. Matematik agırıklı çalışmaya başlayacagım.. cunku temelim yok..
Umarım yapabiliriz..
Hangi bölümden mezunsunuz?Ben varim valla.. cok istiyorum atanmayi..Hedefim derece yapmak inşAllah tabiiiki ömüzde neredeyse 2 sene var.. Matematik agırıklı çalışmaya başlayacagım.. cunku temelim yok..
Umarım yapabiliriz..
Ooo hemen umudunu kaybetme, Rabbim izin verirse daha cok uzun zaman var kpss girmemize.. Atla devemi Allah aşkına? Ugraşırsak neden yapamayalım.. benimde gaza ihtiyacim var acikcasiBenimde temelim yok ,atanmaya dair umudum da yok maalesef
Sivil hava ulastirma, sen ?Hangi bölümden mezunsunuz?
Muhasebe bölümünden bu sene mezun oldumSivil hava ulastirma, sen ?
Başladın mı çalışmaya?Ooo hemen umudunu kaybetme, Rabbim izin verirse daha cok uzun zaman var kpss girmemize.. Atla devemi Allah aşkına? Ugraşırsak neden yapamayalım.. benimde gaza ihtiyacim var acikcasi
Lisedende Muhesebe cikisliyimMuhasebe bölümünden bu sene mezun oldumama sayısala dair hiçbir bilgim yok ,ne ironi ama
Hayir, baslamadim. BasliycamBaşladın mı çalışmaya?
Bende başlamak istiyorum ama elimde hiçbir kaynak kitabı yokHayir, baslamadim. Basliycam
Bende çok uğraştım sayılmaz aslında ama çarpım tablosunu dahi ezbere bilmiyorumLisedende Muhesebe cikisliyimbenimde matematikle hic alakam yok.. hic ugrasmadimda gerci.. bi ugrasip bakacagim
Benim hocami oneririm.. videolu destek kitaplarinida alirsaniz baya isinizi gorur..Bende başlamak istiyorum ama elimde hiçbir kaynak kitabı yok
Öner bakalımBenim hocami oneririm.. videolu destek kitaplarinida alirsaniz baya isinizi gorur..
Bu arada kaç yaşındasınız ?Benim hocami oneririm.. videolu destek kitaplarinida alirsaniz baya isinizi gorur..