- Konu Sahibi Seguguse35
22 sizBu arada kaç yaşındasınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 sizBu arada kaç yaşındasınız ?
12 yaşından beri kk üyesi misiniz yani22 siz
sen sorunlumusun? Beyinde bi problemmi var?12 yaşından beri kk üyesi misiniz yani
Neden bu kadar sert çıkıştınız anlayamadım katılım tarihinizde 2012 yazıyor o yüzden sordumsen sorunlumusun? Beyinde bi problemmi var?
Neden bu kadar sert çıkıştınız ? Yanlış hesaplamış olamaz mıyımsen sorunlumusun? Beyinde bi problemmi var?
Katılım tarihiniz 2012 olunca şaşırdım sadecesen sorunlumusun? Beyinde bi problemmi var?
Benim çevremdekiler başlamak için erken olduğunu söylüyorÜstümdeki ölü toprağını atabilirsen bende başlayacağım inşallah
önce güzel bir program yapın kendinize, ama gerçekci olsun. Gerçekci olmayan hiç birşey hedefe götürmüyor malesef.. Siz kendi ders çalışma stilinizi bilirsiniz ama beeen, şöyle anlatayım... Mesela 9 saat calısacagım demek yerine, 2 saatlik bir program hazırlıycagım gibi...2022 kpss ye başlayanlar nasıl çalışarak başladınız programınız nasıl 90 hedeftim inşallah yakın zamanda başlayacağım ama hep bir karışıklık yada başlıyorum istikrar yok önerileriniz var mı
.Benimde yaşım 22 ve bende 2022 KPSS ye hazırlanmak istiyorum ama benim matematik sıfır diyebilirimburada birbirimize destek olarak sınava hazırlansak nasıl olur gerçekten böyle evde oturmak çok zoruma gidiyor nerden nasıl başlamam gerekiyor bilmiyorum ve daha önce KPSS sınavına hiç girmedim deneyimim