2022 Kpss çalışma arkadaşı aranıyor?

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
166
47
28
Kızlar ciddi anlamda çalışan Bi günü aksatmamaya çalışan hevesli, istekli birini arıyorum, ben sıfırım, yazarak çalışıyorum, işletme mezunuyum, b grubu hazırlanıyorum. Birbirimizi motive ederek çalışma olsa mükemmel sonuca ulaşılabilir. Çalışmak isteyen mesaj atabilir

Yok mu istikrarlı, istekli çalışacak arkadaş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öğretmenim. Çok istiyorum ama ne ara çalışıcam ki başka bir sektörde çalışmK zorundayım şuan.

Bende ozelegitim ve rehabilitasyon merkezinde öğretmenim.
ve daha önce devletteydim özelde yaz tatili yok.
Yoğun çalışıyorum, ama zaman bulup çalışmak istiyorum. Ben varim

Ben ögretmen atamasi icin programla calisiyorum. Duzenli gunluk calisma tempom var eşlik etmek isterim.

Merhaba herkese ben de öğretmenim, bugünler de bi anda karar verdim kpss ye girmeye.. 4 yaşında bi oğlum var.. Uzun zamandır uzağım ne yazık ki sıfırdan başlayacağım baya dipten yani hem de.. inş gelebilirim üstesinden..
O yüzden burada ben de eşlik etmek isterim gruba.. Motivasyon ve desteğe çok ihtiyacım olacak çok geç kalmış hissediyorum..

Merhaba herkese ben de öğretmenim, bugünler de bi anda karar verdim kpss ye girmeye.. 4 yaşında bi oğlum var.. Uzun zamandır uzağım ne yazık ki sıfırdan başlayacağım baya dipten yani hem de.. inş gelebilirim üstesinden..
O yüzden burada ben de eşlik etmek isterim gruba.. Motivasyon ve desyepe çok ihtiyacım olacak çok geç kalmış hissediyorum..

Bende öğretmenim. Çok istiyorum ama ne ara çalışıcam ki başka bir sektörde çalışmK zorundayım şuan.

Bende ozelegitim ve rehabilitasyon merkezinde öğretmenim.
ve daha önce devletteydim özelde yaz tatili yok.
Yoğun çalışıyorum, ama zaman bulup çalışmak istiyorum. Ben varim

Ben ögretmen atamasi icin programla calisiyorum. Duzenli gunluk calisma tempom var eşlik etmek isterim.

Kızlar çalışmaya varsanız hep birlikte hareket edebilirz önemli olan bırakmamak yarım saat bile olsa masa başına geçmek ne yapılsa bizim için kâr, boş durmaktansa

Ben sıfırım hocam ve yeni başladım geç kaldım diye bişey yok

Kızlar çalışmaya varsanız hep birlikte hareket edebilirz önemli olan bırakmamak yarım saat bile olsa masa başına geçmek ne yapılsa bizim için kâr, boş durmaktansa

Ben sıfırım hocam ve yeni başladım geç kaldım diye bişey yok

Ben varım hocam.. İnş evet aslında doğru geç olmayabilir, başlayabilirsem geç kalmışlık hissini atarım üzerimden ilerleyen zamanlarda.. Kitapları yeni çıkardım ortaya, elimdeki mevcutlardan başlayacağım.. Bu geceden nasipse açılışı yapma niyetindeyim..
Burdan nasıl ilerleme olacaksa uyarım çok da isterim ortak hareket edilsin.. Bir dershane gibi organize olur ve düzene girebiliriz belki..

Ben calisiyorum zaten. Su an da ders basindayim. Ikinci universte okuyorum onun derslerine de calismam gerekiyor.

ben de çalışma arkadaşı arıyorum isterseniz birlikte çalışabiliriz

Merhabalar , bende inşallah bu sene çalışmak istiyorum lisansta son 4 dersim kaldı onlara çalışıyorum şuan onları verip lisanstan girmek istiyorum bende , ama ne yaparım ne yapabilirim nasıl yaparım hiçbir fikrim yok bende kaç gündür insta telegram araştırıp duruyorum birilerini en son hamilelik zamanından burası aklıma geldi bakayım dedim , işletme son sinifm bu dönem derslerim var sadece 3 yaşına yakın bir oğlum var çalışmıyorum şuan daha önce özel sektorde çalıştım , annelik özel sektörde. Çok zor bende çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…