- 15 Mayıs 2021
- 166
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Bende öğretmenim. Çok istiyorum ama ne ara çalışıcam kiKızlar ciddi anlamda çalışan Bi günü aksatmamaya çalışan hevesli, istekli birini arıyorum, ben sıfırım, yazarak çalışıyorum, işletme mezunuyum, b grubu hazırlanıyorum. Birbirimizi motive ederek çalışma olsa mükemmel sonuca ulaşılabilir. Çalışmak isteyen mesaj atabilir
Bende ozelegitim ve rehabilitasyon merkezinde öğretmenim.Kızlar ciddi anlamda çalışan Bi günü aksatmamaya çalışan hevesli, istekli birini arıyorum, ben sıfırım, yazarak çalışıyorum, işletme mezunuyum, b grubu hazırlanıyorum. Birbirimizi motive ederek çalışma olsa mükemmel sonuca ulaşılabilir. Çalışmak isteyen mesaj atabilir
Ben ögretmen atamasi icin programla calisiyorum. Duzenli gunluk calisma tempom var eşlik etmek isterim.Kızlar ciddi anlamda çalışan Bi günü aksatmamaya çalışan hevesli, istekli birini arıyorum, ben sıfırım, yazarak çalışıyorum, işletme mezunuyum, b grubu hazırlanıyorum. Birbirimizi motive ederek çalışma olsa mükemmel sonuca ulaşılabilir. Çalışmak isteyen mesaj atabilir
Ne güzel tempolu çalışmanız, birde minik bebisiniz varmışBen ögretmen atamasi icin programla calisiyorum. Duzenli gunluk calisma tempom var eşlik etmek isterim.
Bebegimi dogumda kaybettim. Vaktim bol oldugundan calisabiliyorum. Tesekkur ederim ❤Ne güzel tempolu çalışmanız, birde minik bebisiniz varmışAllah bağışlasın
Çok özür dilerim, çok üzüldümBebegimi dogumda kaybettim. Vaktim bol oldugundan calisabiliyorum. Tesekkur ederim ❤
Önemli degil canim ben aştım biraz bu durumu nasipten ötesi olmuyor. Takvimi nasil silecegimi bilmiyorum siliniyor mu onu da bilmiyorum kaldi öyle iste.Çok özür dilerim, çok üzüldümtakvimi görünce acını hatirlattim bilmeden
Bende öğretmenim. Çok istiyorum ama ne ara çalışıcam kibaşka bir sektörde çalışmK zorundayım şuan.
Bende ozelegitim ve rehabilitasyon merkezinde öğretmenim.
ve daha önce devletteydim özelde yaz tatili yok.
Yoğun çalışıyorum, ama zaman bulup çalışmak istiyorum. Ben varim
Ben ögretmen atamasi icin programla calisiyorum. Duzenli gunluk calisma tempom var eşlik etmek isterim.
Kızlar çalışmaya varsanız hep birlikte hareket edebilirz önemli olan bırakmamak yarım saat bile olsa masa başına geçmek ne yapılsa bizim için kâr, boş durmaktansaMerhaba herkese ben de öğretmenim, bugünler de bi anda karar verdim kpss ye girmeye.. 4 yaşında bi oğlum var.. Uzun zamandır uzağım ne yazık ki sıfırdan başlayacağım baya dipten yani hem de.. inş gelebilirim üstesinden..
O yüzden burada ben de eşlik etmek isterim gruba.. Motivasyon ve desteğe çok ihtiyacım olacak çok geç kalmış hissediyorum..
Ben sıfırım hocam ve yeni başladım geç kaldım diye bişey yokMerhaba herkese ben de öğretmenim, bugünler de bi anda karar verdim kpss ye girmeye.. 4 yaşında bi oğlum var.. Uzun zamandır uzağım ne yazık ki sıfırdan başlayacağım baya dipten yani hem de.. inş gelebilirim üstesinden..
O yüzden burada ben de eşlik etmek isterim gruba.. Motivasyon ve desyepe çok ihtiyacım olacak çok geç kalmış hissediyorum..
Kızlar çalışmaya varsanız hep birlikte hareket edebilirz önemli olan bırakmamak yarım saat bile olsa masa başına geçmek ne yapılsa bizim için kâr, boş durmaktansa
Ben sıfırım hocam ve yeni başladım geç kaldım diye bişey yok
Ben calisiyorum zaten. Su an da ders basindayim. Ikinci universte okuyorum onun derslerine de calismam gerekiyor.Kızlar çalışmaya varsanız hep birlikte hareket edebilirz önemli olan bırakmamak yarım saat bile olsa masa başına geçmek ne yapılsa bizim için kâr, boş durmaktansa
Kolay gelsinBen calisiyorum zaten. Su an da ders basindayim. Ikinci universte okuyorum onun derslerine de calismam gerekiyor.
Kolay gelsinKolay gelsinbende masa başındayım
ben de çalışma arkadaşı arıyorum isterseniz birlikte çalışabilirizKızlar ciddi anlamda çalışan Bi günü aksatmamaya çalışan hevesli, istekli birini arıyorum, ben sıfırım, yazarak çalışıyorum, işletme mezunuyum, b grubu hazırlanıyorum. Birbirimizi motive ederek çalışma olsa mükemmel sonuca ulaşılabilir. Çalışmak isteyen mesaj atabilir
Olur hocamben de çalışma arkadaşı arıyorum isterseniz birlikte çalışabiliriz
Olur hocam