2022 Kpss çalışma arkadaşı aranıyor?

Merhabalar , bende inşallah bu sene çalışmak istiyorum lisansta son 4 dersim kaldı onlara çalışıyorum şuan onları verip lisanstan girmek istiyorum bende , ama ne yaparım ne yapabilirim nasıl yaparım hiçbir fikrim yok bende kaç gündür insta telegram araştırıp duruyorum birilerini en son hamilelik zamanından burası aklıma geldi bakayım dedim , işletme son sinifm bu dönem derslerim var sadece 3 yaşına yakın bir oğlum var çalışmıyorum şuan daha önce özel sektorde çalıştım , annelik özel sektörde. Çok zor bende çok istiyorum
Merhaba 👋🏻 Önlisans ne mezunusun canım, ben işletme okuduğuma pişmanım da. Çalışmaya kararlıysan bırakmamak kaydıyla istikrarlıysan çalışabiliriz benim de 2.5 yaşında oğlum var 3.girişim olcak diğerlerine adam akıllı hazırlanmadım, bu yıl doğru dürüst çalışmaya çalışıyorum sıfırım açıkcası

Merhaba 👋🏻 Önlisans ne mezunusun canım, ben işletme okuduğuma pişmanım da. Çalışmaya kararlıysan bırakmamak kaydıyla istikrarlıysan çalışabiliriz benim de 2.5 yaşında oğlum var 3.girişim olcak diğerlerine adam akıllı hazırlanmadım, bu yıl doğru dürüst çalışmaya çalışıyorum sıfırım açıkcası
Aslında dış ticaret ön lisans okudum , işletme de açıktan tamamlıyorum çocuk fln derken dondurmustum şimdi busene sin 4 dersim var onları vereceğim inşallah şuan onlara çalışıyorum ocakta belli olacak yani , ocağı beklersem iyice geç kalırım baslamak istiyorum ama nerden baslasam bilmiyorum

X