Kan testı yaptırdınız mı pekiErken test için bnde de 10. Gün pozitif ti maalesef iğnenin etkisinden pozitif
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Klomen ve ovitrelle kullananlar
- Konu Sahibi Stoprak58
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bayramdan dolayı yaptıramiyorim şuan da ailemin yanındayım ve diyemem yani acile götürün de test vereyim diyeKan testı yaptırdınız mı peki
Kaçıncı gün test verdinizDoktora gitmedim randevu bulamamıştım sağlık ocağında verdim kanı zaten ebemiz de pek ilgisiz eğer gebelik olursa aile hekiminin de değiştireceğim zaten ondan beklemedeyim adet gunumu 6 mayıs a daha çok var nasılsın dayanırım bilmem
- 3 Mayıs 2018
- 196
- 105
- 103
- 29
Bende de oldu o hirmonlaela oynadığı için farklı belirtiler veriyor sanirimMerhaba, iğne sonrası mide bulantısı yaşayanınız oldu mu? 30.04’te iğne yaptırdım, dün kasık ağrısı oldu ancak bugün akşam üzeri gibi mide ağrısı&bulantı belirdi. İğne yan etkisi diye düşünüyorum ama sizlerde de oldu mu acaba?
- 3 Mayıs 2018
- 196
- 105
- 103
- 29
Ayy burda acilde bakmıyorlar oyle baksalar gidecem ben de ama sanki adet olacağım ya öyle krampları başladı bugunBayramdan dolayı yaptıramiyorim şuan da ailemin yanındayım ve diyemem yani acile götürün de test vereyim diye
Çok teşekkürler hiç yazılmamış, emin olamadım :)Bende de oldu o hirmonlaela oynadığı için farklı belirtiler veriyor sanirim
- 3 Mayıs 2018
- 196
- 105
- 103
- 29
Bünyede bünyeye farklılık gösteriyor mesela herkes çok ağrı yapıyor demiş bende o kadar ağrı yapmadı hafif sizi gibi kimisi hiç ağrı olmadı iğneden sonra diyor. Farklı bir durum bende mide bulantısı çok yapti birde orucluydum mahvettiÇok teşekkürler hiç yazılmamış, emin olamadım :)
Aah, umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Alırız, hepimiz :))Bünyede bünyeye farklılık gösteriyor mesela herkes çok ağrı yapıyor demiş bende o kadar ağrı yapmadı hafif sizi gibi kimisi hiç ağrı olmadı iğneden sonra diyor. Farklı bir durum bende mide bulantısı çok yapti birde orucluydum mahvetti
- 30 Kasım 2017
- 8.720
- 1
- 4.378
- 173
Umarim vardir biseyler ama kulaginizi bedeninize vermeyin düsünmeyin bukadar mümkün degil ama düsündükce arastircaksniz arastirdikca üzülceksniz yada umutlancaksniz belkide olucak vardir allah bilir ama süpriz olsun ...zaten eger yoksa 10 , 15 gün sonra muhtemelen adet devreye girer bende klomen cok kullandim ve ara vermeye karar verdim hayirlisi olsun hakkinizda
- 3 Mayıs 2018
- 196
- 105
- 103
- 29
Insallah alirizAah, umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Alırız, hepimiz :))
- 3 Mayıs 2018
- 196
- 105
- 103
- 29
Rabbım isteyen bütün kadınların kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştursun inşallah. Benim catlatma ignesinden sonraki 17. Günüm bugün hafif pembesi bir akinti geldi midem başım berbat durumdayım adet olacağım diye bekliyorum sabahtan beri hicbisey yok artık kafama takmamaya karar verdim olduysa hayırlarla gelsin olmadıysa daha cabalamayacam gerçekten o kadar zor bir durum ki Rabbım bol sabır versin hepimizeUmarim vardir biseyler ama kulaginizi bedeninize vermeyin düsünmeyin bukadar mümkün degil ama düsündükce arastircaksniz arastirdikca üzülceksniz yada umutlancaksniz belkide olucak vardir allah bilir ama süpriz olsun ...zaten eger yoksa 10 , 15 gün sonra muhtemelen adet devreye girer bende klomen cok kullandim ve ara vermeye karar verdim hayirlisi olsun hakkinizda
Yarın açılıyor bnce hastaneler test versen iyi olur pembe akıntı hamilelik belirtisi derler ama yine de ümit vermek istemem çünkü bu dönemde gerçekten herseyde umitleniyoruzRabbım isteyen bütün kadınların kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştursun inşallah. Benim catlatma ignesinden sonraki 17. Günüm bugün hafif pembesi bir akinti geldi midem başım berbat durumdayım adet olacağım diye bekliyorum sabahtan beri hicbisey yok artık kafama takmamaya karar verdim olduysa hayırlarla gelsin olmadıysa daha cabalamayacam gerçekten o kadar zor bir durum ki Rabbım bol sabır versin hepimize
17. Gün cnm bnmde seninle aynı gün vurduk dye hatırlıyorumSenin iğneden sonraki kaçıncı günün
Bnde olmadı ama çoğu kişide olmuş cnm benim kasik ve göğüs ağrısı çok yaptı Bi o kadar da şişmişim ki hamile kadınlar gbi dolanıyordum ve ağır hiç bir iş yapamıyorum guleceksem bile karnımı tutuyorum ufak harekette bile ağrı yapıyordu şükür biraz toparladımMerhaba, iğne sonrası mide bulantısı yaşayanınız oldu mu? 30.04’te iğne yaptırdım, dün kasık ağrısı oldu ancak bugün akşam üzeri gibi mide ağrısı&bulantı belirdi. İğne yan etkisi diye düşünüyorum ama sizlerde de oldu mu acaba?
Gerçekten herkeste farklı yan etkiler olsa da herkesin emeği çok büyük. Umarım güzel sonuçlar alırız..Bnde olmadı ama çoğu kişide olmuş cnm benim kasik ve göğüs ağrısı çok yaptı Bi o kadar da şişmişim ki hamile kadınlar gbi dolanıyordum ve ağır hiç bir iş yapamıyorum guleceksem bile karnımı tutuyorum ufak harekette bile ağrı yapıyordu şükür biraz toparladım
Umarim güzel olur hepimiz için hersey, artık hevesim kaçtı iğneden sonra 17. Gün bnmki hala test yapasım gelmiyor 14. Gün negatifti en sonGerçekten herkeste farklı yan etkiler olsa da herkesin emeği çok büyük. Umarım güzel sonuçlar alırız..
Ümidini yitirme ya. Aranızda çok yeniyim ama okuduklarıma göre sonradan da pozitif görülebiliyormuş.. umarım regli olmazsın güzel haberler gelir peşine deUmarim güzel olur hepimiz için hersey, artık hevesim kaçtı iğneden sonra 17. Gün bnmki hala test yapasım gelmiyor 14. Gün negatifti en son
- 3 Mayıs 2018
- 196
- 105
- 103
- 29
Sende herhangi bir belirti var mı ben bu akşamdan beri karın ağrısı çekiyorum adet olacakmışım gibi tuvalete bi gidiyorum hicbisey yok valla allak bullak oldumBnde olmadı ama çoğu kişide olmuş cnm benim kasik ve göğüs ağrısı çok yaptı Bi o kadar da şişmişim ki hamile kadınlar gbi dolanıyordum ve ağır hiç bir iş yapamıyorum guleceksem bile karnımı tutuyorum ufak harekette bile ağrı yapıyordu şükür biraz toparladım
- 30 Kasım 2017
- 8.720
- 1
- 4.378
- 173
Aynen öyle kafaya takmayin bir gün olucak oda artik kafaya takmadigmiz zaman bak görürsn :)Rabbım isteyen bütün kadınların kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştursun inşallah. Benim catlatma ignesinden sonraki 17. Günüm bugün hafif pembesi bir akinti geldi midem başım berbat durumdayım adet olacağım diye bekliyorum sabahtan beri hicbisey yok artık kafama takmamaya karar verdim olduysa hayırlarla gelsin olmadıysa daha cabalamayacam gerçekten o kadar zor bir durum ki Rabbım bol sabır versin hepimize