Yaa çok sevindim, 9 kasımda da transferin olur muhtemelen19.5mm olmuş kan değerlerine göre çatlatma vuracağız
İnşallah canım bakalım beraber güzel sonuçlar alalım bu yöntem şifa olsun bize insallahYaa çok sevindim, 9 kasımda da transferin olur muhtemelen
Amiiinn inşallah canım. Her birimiz güzel haberler verelimİnşallah canım bakalım beraber güzel sonuçlar alalım bu yöntem şifa olsun bize insallah
Merhaba sizin kan testi sonucu ne çıktı acabaBugün de yaptım :)
Ooo büyümüs büyük ihtimal bugün catlatma olur hadi peşpeşe guzel haberler veririz insallah19.5mm olmuş kan değerlerine göre çatlatma vuracağız
Sen sabit doktor belirlemedin mi cnm. Yücel bey benim sabit doktorum eger o gün calismiyorsa farkli doktor giriyor. Türkan hanım da cok kibar cok naif birisi. Ama yucel bey harici biri girince bi garip oluyorum benYücel hocayla opuya hazırlanırken denk geldim. Şimdi Türkan hoca ile oluyor muayenelerimHepsi çok iyiler
Aminnn aynen vuruldum akşam kismetseOoo büyümüs büyük ihtimal bugün catlatma olur hadi peşpeşe guzel haberler veririz insallah
Merak etme az olsa da embriyosu çıkan da çok oluyor seninde öyle olacak inşallah aminnKızlar herkese selam, bugün son kontrolüme gittim, cumartesi yumurta toplanacak kısmetse salı veya perşembe transferim gerçekleşecek. Doktorum max 7 yumurta toplanabileceğini söyledi, inşallah kaliteli olur transferim gerçekleşir ve hayırlısıyla pozitif olur sonucum. Dua edin bana, benim dualarım da sizlere inşallah hepimizin emeklerimizin karşılığını alırız
Hadi insallah cok güzel gecsin belli olmuyor ama toplama esnasinda ekstra yumurtalar cikabiliyor.Kızlar herkese selam, bugün son kontrolüme gittim, cumartesi yumurta toplanacak kısmetse salı veya perşembe transferim gerçekleşecek. Doktorum max 7 yumurta toplanabileceğini söyledi, inşallah kaliteli olur transferim gerçekleşir ve hayırlısıyla pozitif olur sonucum. Dua edin bana, benim dualarım da sizlere inşallah hepimizin emeklerimizin karşılığını alırız
Canımm inşallah transferin çok güzel geçerHadi insallah cok güzel gecsin belli olmuyor ama toplama esnasinda ekstra yumurtalar cikabiliyor.
Hadi hayırlı olsun canımAminnn aynen vuruldum akşam kismetse
Amin canım inşallahHadi insallah cok güzel gecsin belli olmuyor ama toplama esnasinda ekstra yumurtalar cikabiliyor.
Cok sagolasın cnm aminnn insallahh. Hepimiz sevinelim guzel haberler verelim insallahCanımm inşallah transferin çok güzel geçerBebişin sımsıkı tutunur, sağlıklı olur umarım
Transfer olan kızçeler sizlerde durum nasıl?Tavsiyeleriniz var mı?
Merhabalar, umarim Allah emeklerimizi karsiliksiz birakmaz...Selam kızlar :) inşallah kasım ayı hepimize mutluluk getiririnşallah bi aksilik olmazsa 9 kasım da dondurulmuş embriyo transferi olacağım, bu benim 3.denemem olacak umarım herşey güzel olur ve artık mutlu haberi alırım ve tabi benim gibi umutla bekleyen herkes, hepimiz alırız
İlk transferim iki sene önce şişli Memorial da oldu pgtli 5AA kaliteli dondurulmuş bir embriyo transferi olmustum herşeye çok dikkat ettim çok iyi beslendim ama olmadı ikinci transferim bu sene Temmuz ayında oldu aynı pgtli dondurulmuş embriyo transferi oldum Ank.Memorial da, herşeye yine çok dikkat ettim. aygül hocada histereskopi, prp rahme çizik felan hepsini yaptı yine olmadı ama benim aklımda herhangi bi şunu yapsaydım dediğim hiçbir şey yok çünkü ben elimden geleni yaptım duamı ettim güzel beslendim kendimi yormadım demekki hayırlısı böyleymiş diyorum inşallah bu sefer de elimden gelenin en iyisini yapacağım ve sonucunu Allah’a bırakıcamMerhabalar, umarim Allah emeklerimizi karsiliksiz birakmaz...
Diger ikisinde keske sunu yapmasaydim dediginiz bisey varmi acaba?
Olumsuz etkilemez demek isterimtransferden çıktığından beri nezle grip arasiyimNezle hafif grip gibiyim kızlar transferime 1 hafta var sizce olumsuz etkilenir mi?
Hastalık aylarındayiz inşallah canm ozaman kadar toparlarim biraz yatalak olcak halde dgeilim ama burnum yanıyor baya boğazım hafif kizarik halsizlik var aziciktaOlumsuz etkilemez demek isterimtransferden çıktığından beri nezle grip arasiyim