2022 ikizler burcu anneleri

Ben o süreçte hiç dokunmadim aman emsin de dedim ama silikon bıraktık nolur biberona alıştırma çok zorlanirsin kaşıkla kadehle ver elinden geldiğince bu surectededes sadece sağ guclenince her memeyi aliyolarmis ki nitekim doktor sarılık riski yok artık dedi bana ben başladım iki memeye şükür bugün sağlı sollu ilerliyoruz ben sagdiklarimi hep buzluğa attım çünkü çok arttırdı manuel sağım zımbırtısi çocukta doyunca verme gereği duymadım çok agliyosa üç beş yudumdan sonra geçtim sağa ki pek başarılı olmadı ama 1 saat şekeri daha düşmeden ayiksa kafası hep sağ tarafı vere vere alistirdim ki sadece iki cekimlik verip çeviriyorum ki kizmasin ama o süreçte hep sagdim çok süt olunca kiziyodu oraya çünkü
Esracım çok sağol ne güzel de anlatmışsın benim kızım da biraz toparlanıyor kaşıkla çok zorlandım ama sanırım öyle daha iyi olacak sağdığımı o an ya da sonraki uyandırmamda veriyorum sütümü arttırdı ama daha stok yapacak kadar çok değil sanırım çişli bezi de oluyor 3 kiloyu geçince daha da rahatlarız inşallah kilo kaybı oldu bu süreçte
Kızınca da çok tatlı oluyorlar kız 🙈 kıyamıyorum ama o halini görünce de komik bir de memeyi tutacak diye bir hırslanıyor gülüyorum o haline 🥰

Esracım çok sağol ne güzel de anlatmışsın benim kızım da biraz toparlanıyor kaşıkla çok zorlandım ama sanırım öyle daha iyi olacak sağdığımı o an ya da sonraki uyandırmamda veriyorum sütümü arttırdı ama daha stok yapacak kadar çok değil sanırım çişli bezi de oluyor 3 kiloyu geçince daha da rahatlarız inşallah kilo kaybı oldu bu süreçte
Kızınca da çok tatlı oluyorlar kız 🙈 kıyamıyorum ama o halini görünce de komik bir de memeyi tutacak diye bir hırslanıyor gülüyorum o haline 🥰
Ya netim mochi ya da lansinoh pompa olmalı hani bu süt biriksin diye olan silikon şey elektrikliye göre çok daha iyi vakumluyor ve inanılmaz süt arttırıyor zaten bebek fazlasını kusunca ya da sagdikca memeden 60 ml i gectigini görünce stok yaparsın o zamana kadar kaşıkla kadehle ver emzirdikten sonra hiç acelesi yok alıştırmak için Sütun o memede mastit olmasın kesilmesin yeter ben zibilyon kişiyle konuştum bu konuyla ilgili 😂

Gooseberry Gooseberry mesela bende şimdi sağa sola alistirdim ama 3 gün kuralı var hep sadece 3 gün bunla ilgilenicem sonra da bu ilk süt son süt olayına sagimlarla dikkat edicem şuan ne alıyor bilmiyorum ilki sonu karıştı mesela benim ama Instagram'da ebesineem var bebek hemşiresi ücretsiz danışmanlık veriyor ve telegram grubu var bide premanin telegram grubu var birsuru anne var oraya yazıp soruyorum herşeyi iki arkadaşım da hemşire birde onlar baya beni rahatlattı onlar ama gerçekten tam video çekmelik halleri eline koluna hakim olamaması kafayı geriye atması ama meme ucunu tutmasına izin vermiyorum yara olmasın diye aç ağzını tam ağla istersen diyip veriorum hafif ağlarken ağzını tam açıyor elimde kistirip veriorum hemşireler öyle yapiyodu daha kolay kavriyo sonuna doğru hatta ucunu aliyo canımı acitiyo hemen çekiyorum

Depresyon biraz bende de var canım hormonlardan mıdır bilmem ilk 4-5 gün sürekli ağladım. Allah hepimize yardım etsin hem çok güzel hem biraz zorlayıcı bi süreç 🌸
Aman kızlar lohusa depresyonuna bir girerseniz 2 yıl sürüyormuş. Bu mutlu anların tadını çıkarın, ne depresyonu kuzular, bizlerden uzak olsun 😇🤗

Aman kızlar lohusa depresyonuna bir girerseniz 2 yıl sürüyormuş. Bu mutlu anların tadını çıkarın, ne depresyonu kuzular, bizlerden uzak olsun 😇🤗
😂😂😂 Bi arkadaşım demişti bu süreçte eşini boşamadan ve birinin kafasına biberon fırlatmadan gecirirsen yeter diye o aklıma geldi

Gooseberry Gooseberry mesela bende şimdi sağa sola alistirdim ama 3 gün kuralı var hep sadece 3 gün bunla ilgilenicem sonra da bu ilk süt son süt olayına sagimlarla dikkat edicem şuan ne alıyor bilmiyorum ilki sonu karıştı mesela benim ama Instagram'da ebesineem var bebek hemşiresi ücretsiz danışmanlık veriyor ve telegram grubu var bide premanin telegram grubu var birsuru anne var oraya yazıp soruyorum herşeyi iki arkadaşım da hemşire birde onlar baya beni rahatlattı onlar ama gerçekten tam video çekmelik halleri eline koluna hakim olamaması kafayı geriye atması ama meme ucunu tutmasına izin vermiyorum yara olmasın diye aç ağzını tam ağla istersen diyip veriorum hafif ağlarken ağzını tam açıyor elimde kistirip veriorum hemşireler öyle yapiyodu daha kolay kavriyo sonuna doğru hatta ucunu aliyo canımı acitiyo hemen çekiyorum
Çok sağolasın canım bakayım ben de ona premanın telegram grubu da çok güzel yardımcı oluyorlar 🥰 ben de bir tutuş pozisyonu gördüm onu yapıyorum daha sabit duruyor. Sol mememi vereceksem yatay şekilde tutuyorum sağ elimi sırtında kafasından destekliyorum sol elimle de mememi sıkıyorum süt gelsin diye bence faydalı oldu yoksa kafası boşta kalınca sallıyor sağa sola 🤭

Birde doktoru probiyotik veren var mı d vitamini verdi onu biliyordum ama bağırsakları çalışiyor neden probiyotik verdi ki
Evet canım verdi ama bağırsakları çalışmıyor diye değil, faydalı bişi iyi olur kullanabilirsin dedi aldım ben de bugün
Sanki benim kızımı anlatıyorsun😀 o hırsla memeyi tutmaya çalışması gözünün önündeki memeyi bulamaması nefes nefese kalıp sinirlenmesi ahahahha o kadar güldürüyor ki beni😂😂😂 duyacaku kadar ememiyor maalesef ben sağıp veriyorum birkaç gündür

Evet canım verdi ama bağırsakları çalışmıyor diye değil, faydalı bişi iyi olur kullanabilirsin dedi aldım ben de bugün

Sanki benim kızımı anlatıyorsun😀 o hırsla memeyi tutmaya çalışması gözünün önündeki memeyi bulamaması nefes nefese kalıp sinirlenmesi ahahahha o kadar güldürüyor ki beni😂😂😂 duyacaku kadar ememiyor maalesef ben sağıp veriyorum birkaç gündür
Aynıııı durumlar bizde de 😍 ama o nasıl tatlı bir sinirlenmedir ağlayınca o dişsiz damaklarının görünmesi falan güldürüyorlar bizi minicik halleriyle 😍🤭

Canım biberon kullanmış mıydın? Dün akşam da göğüsümde uzun sure kesik de olsa durdu ama çok açken durmuyor biberonla dah akolay ulaştığı için göğüsümü sıkıyorum süt geliyor biliyorum ama yine göğüsümde ağlıyor itiyor reddetme gibi bir şey mi bu zaten baştan beri çok istekli tutmuyordu ama
Biberon kullanıyorum ama bebiş biberon üstne keyif için de olsa illa 5-10 dk yine de meme arıyor. Ben açken biberon vermiyorum kuzum, önce muhakkak meme, sonra sık sık emdiyse araya biberon ve sonra diğer meme. Günde toplam 180cc içiyor biberonla mama
Birde doktoru probiyotik veren var mı d vitamini verdi onu biliyordum ama bağırsakları çalışiyor neden probiyotik verdi ki
Bana dr bişey demedi ama ben d vitaminini probiyotikli aldım, pztsi gelecek

Biberon kullanıyorum ama bebiş biberon üstne keyif için de olsa illa 5-10 dk yine de meme arıyor. Ben açken biberon vermiyorum kuzum, önce muhakkak meme, sonra sık sık emdiyse araya biberon ve sonra diğer meme. Günde toplam 180cc içiyor biberonla mama

Bana dr bişey demedi ama ben d vitaminini probiyotikli aldım, pztsi gelecek
Ben de ilk memeden başlıyorum ağlaya huysuzlana kesik kesik emiyor sonra biraz rahatlıyor biberon sıkıştırıyorum araya sonra gene meme en son bıraktığı sütü de vakumla indiriyorum onu da biberonla veriyorum dediğin gibi ilk biberon versem meme almaz daha çok sinirlenir diye düşünüyorum alışacak inşallah ya doğum kilosunu geçemedi daha ondan da zorlamaya kıyamıyorum 🥺

benim de sarılık olmuştu minik kuzu, mama takviyesi ve süt sağma ile atlatmıştık

ben şu an göğüs pompası ile süt sağmaya devam ediyorum
Süt sağma pompası kullanımını nasıl yapiyorsunuz? Emzirme sonrası iki memeyide boşaltıyor musunuz? Mesela bir memeyi 20-25 bazen 30 dk emiyor bakıyorum süt gelmeyince diğer memeye geçiriyorum. Orada uyuya kalıyor. Yarım kalan memeyi boşaltıyor musunuz? Yada bazen tek memeyi 20 dk emince diğerini emmeden uyuyor. Bu sefer emilmeyen memeyide mi boşaltıyorsunuz? Biraz pompadan korkuyorum :KK70: çünkü bazen 1,5 saatte bazen 2 bazen 3 saatte emiyor. Olduki erken kalktı ve süt oluşmamışsa henüz ne yaparim diyorum. Siz bilgi verebilir misiniz?

Oy minik kuzum🫶 Şimdi toplamıştır kendini iyice❤️
Hiç giremedim buralara falan boşluk buldukça uyumaya çalışıyorum kızlar siz de öyle yapın bence çok önemli bi tavsiye bu😁😁😁
Özlemişim yaa😍😍😍😍
Canım toparlamaya çalışıyoruz ama çok zor
Kuzum kilo almıyor doğum kilosunu yeni yakaladı bugün 13 günlük oldu yarın yine tarttırıcaz inşallah ilerleme vardır biraz lohusa depresyonu oldum gibi herşeye ağlayasım geliyor uyku falan bi şekilde idare ediyorum ama bebeğimin aç olması fikri beni çok üzüyor mama ve biberon için direniyoruz bakalım pazartesi de kilo almadıysa biberonla vermeye başlıycam

Ben silikon göğüs ucundan bile vazgeçirmek için iki gün çığlık çığlığa ne çektim şimdilik plastige hayır 🥲 ama sagdigim sütleri buzluga atıyorum zaten tam bitiremio

Halka mi yoksa wrap mi ne ondan mı kullaniuorsun sezeryandaykrn zor olmadı mı

Gugubi Gugubi canim bendede şuan tek meme r ddi var ve sağ göğüs taş gibi oldu sagiyorum ancak çok az yumusuyor bebek gibi vakumlamiyo sen nasıl atlattın ay emzirmrk ne zor işmiş ya
sezaryen yerim artık o kadar acımıyo ✌️😇

wrap olanından kullanıyorum ben 😍👌

Kızlar kdv nasıl aceba ya. Hesabı dondurdu sanırım haberi olan var mı ??

Sürekli emziriyorum sağıyorum ama bazen yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum gün içerisinde. Hipp combiotic kullanıyorum ama aize de sormak istedim, hangi mamayı kullanıyorsunuz kızlar? Memnun kaldığınız ya da kalmadığınız hangileri?
ben de eğer yetmezse ya da sağamadıysam hipp kullanıyorum ✌️😇

Kızlar biberon kullanıyor musunuz?
Bir de sağdığınız sütleri stok mu yapıyorsunuz, içiriyor musunuz? İçirmeden ısıtma işlemini nasıl yapıyorsunuz?
Ay ne çok soruuuuuu😊
ben lansinoh'ta sağıyorum bi sonraki öğünü buzdolabına atıyorum
lansinoh'un kendi biberonunu kullanıyorum ✌️😇

Canımm hangi marka ve nerden aldın sling?

Pompa beNim göğüs ucumda ödem yaptı, onu bıraktım bu süreçte. Önce soğuk uygulama yaptım, buzluktaki bezelye poşeti ile, özellikle ödem olan sertleşen yerlere, sonra sıcak suya ıslattığım havluyu sıktım sıktım kapattım bir süre, sonra yavaş yavaş masaj yaptım (altta paylaştım) iyice açıldı ve yumuşadı kanallar.
Reddetmediği memeyi emzirerek başladım orda sakinleşti uyur gibi oldu, o memeyi bıraktığında kafası aynı pozisyonda diğer memeye kaydırdık, bedeni koltuk altımdan dışarıda (burda annem destek oldu). İlk gün 2–3 dk emdi sadece ama defalarca yaptık. Ertesi gün normal şekilde tutup verdim ama yine çok aç ve sinirli değilken. Baya ucu da yumuşamıştı, bu arada günde 5 6 kere başta anlattığım soğuk sıcak masaj ıygulaması yaptım. 3. Gün ilk önce açken reddettiği memeyi verdim, zaten çok güzel çekti. Şimdi de önce ondan başlıyorum😊

neko aldım ben trendyoldan kuzum🧡

Selam kızlar herkese 👋
Benim oğlan 25 günlük oldu. İlk başlarda sarılık değerimiz yükseldi ama fototerapi almadan mama ile hallettik ve o zamandan beri malesef meme reddimiz var. Sütümü sağarak veriyorum ama geçtiğimiz 2 gün çok stresli geçti ve çok sağım yapamadığım için mastite çevirdi dün acildeydim antibiyotik verdi doktor henüz ateşli falan değilim ama daha kötü olmadan önlem almak istedim dünden beri de düzenli olarak 3 saatte 1 sağım yapıyorum arada 3 kere de mama takviyesi yapıyoruz hipp ile. Ne zormuş anne olmak bir yandan da memeye döndürmeye çalışıyorum ama biberonu bırakmadıkça imkansız gibi. En fazla 5 dk emip bırakıyor göğsümü. Şu zor süreçleri geçiririz inşallah sağ Salim evet her aşaması zor ama alışacağız sanırım 🤷‍♀️🤷‍♀️

X