- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.141
Esracım çok sağol ne güzel de anlatmışsın benim kızım da biraz toparlanıyor kaşıkla çok zorlandım ama sanırım öyle daha iyi olacak sağdığımı o an ya da sonraki uyandırmamda veriyorum sütümü arttırdı ama daha stok yapacak kadar çok değil sanırım çişli bezi de oluyor 3 kiloyu geçince daha da rahatlarız inşallah kilo kaybı oldu bu süreçteBen o süreçte hiç dokunmadim aman emsin de dedim ama silikon bıraktık nolur biberona alıştırma çok zorlanirsin kaşıkla kadehle ver elinden geldiğince bu surectededes sadece sağ guclenince her memeyi aliyolarmis ki nitekim doktor sarılık riski yok artık dedi bana ben başladım iki memeye şükür bugün sağlı sollu ilerliyoruz ben sagdiklarimi hep buzluğa attım çünkü çok arttırdı manuel sağım zımbırtısi çocukta doyunca verme gereği duymadım çok agliyosa üç beş yudumdan sonra geçtim sağa ki pek başarılı olmadı ama 1 saat şekeri daha düşmeden ayiksa kafası hep sağ tarafı vere vere alistirdim ki sadece iki cekimlik verip çeviriyorum ki kizmasin ama o süreçte hep sagdim çok süt olunca kiziyodu oraya çünkü
Kızınca da çok tatlı oluyorlar kız kıyamıyorum ama o halini görünce de komik bir de memeyi tutacak diye bir hırslanıyor gülüyorum o haline