2022 ikiz annesi olacaklar

Naptınız bugün nasılsınız? Umarım daha iyisinizdir. İdrar yolu enfeksiyonun belirtileri nasıl oluyor? Benim de iki gündür kasıklarım çok ağrıyor. Çok tuvaletim gelmiş gibi koşa koşa gidiyorum birşey çıkmıyor.

Idrar tahlili verdim sağlık ocağına vucut agrilarim var bende sık sık tuvalete gidiyorum yanma agri oluyor Dr sonuca göre tekrar ilaca baslariz dedi ama geçmiyor ilaç bitiyor yine başlıyor

oo cok iyi canim muhtemelen aylik 1 kiloyu asacaklar

Herkese merhaba kızlar, perşembe günü sabah doğumum olacak. Bilenler biliyordur saha önce bahsetmiştim annem zor bir kemoterapi süreci görüyor ve kayinvalidem de yok eşim ile yalnız olacağız diye. Malesef dün çok kötü haberler aldik ve eşim ciddi bir kanser şüphesi ile hastaneye yattı. Tetkikleri yapılıyor doktoru beklememek uygun gördü. Doğum da sanırım yanimda sadece babam ve halam olabilecek. Olsun yine de isyan etmiyorum yeter ki eşim iyi olsun. Sizden tek isteğim dualarınız da nolur bizlere yer verin. Rabbim eşimi bebeklerimize, bana bağışlasın

Canim umarim bu zorlu sureci hep beraber atlatacaksiniz. Kalbim yüreğim sizinle. Her sey yoluna girecek. Bebeklerin varlığı esine sifa getirecek.

Canm benim dualarimiz seninle ins tez zamanda eşin de sifasinu bulacak ve yaniniza gelecek hic stres yapma hersey allahtan hersey geçer ins

Her mama farklı canım kimisi yarıyor kimisi yaramıyor.bebelac goldu çok öneren var

Rabbim annenize şifalar versin, eşinizin tetkiklerinden de inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Dualarımız sizinle.Allah yardımcınız olsun…

Hay Allah ya, insallah hayirli haberler alirsin. Ben her yalniz kaldigimda "kimsesizin kimsesi Allahtir" derim, O sizi eksik birakmaz. Hem esiniz hem sizin ikiniz icin de sey cok kolay gecsin insallah

Rabbim yüzünü güldürsün hem dogumun kolay olsun hem bebeklerin ve eşin sağlıklı ciksin hastaneden insallah. bir bakmışsın hepsi anıda kalmış.

kizimin biri aylik 1300 aldi ve ben bundan rahatsızim ya durduramazsam iştahını diye. aylik 800-1000 normal ve sağlıklı olandir. yasitlarindan geri kalir diye hiv endisen olmasin bir iki ay sonra fark kalmayacak
Insallah canm bnm inan mama değişimi bizi mahvetti sadece 3 4 kere gece o da kullandık aptamil sabahtan beri toparlayamadim çocukları asla aptamil almam bir daha gaz bombası gibiler yavrularim

Canim umarim bu zorlu sureci hep beraber atlatacaksiniz. Kalbim yüreğim sizinle. Her sey yoluna girecek. Bebeklerin varlığı esine sifa getirecek.

Canm benim dualarimiz seninle ins tez zamanda eşin de sifasinu bulacak ve yaniniza gelecek hic stres yapma hersey allahtan hersey geçer ins

Rabbim annenize şifalar versin, eşinizin tetkiklerinden de inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Dualarımız sizinle.Allah yardımcınız olsun…

Hay Allah ya, insallah hayirli haberler alirsin. Ben her yalniz kaldigimda "kimsesizin kimsesi Allahtir" derim, O sizi eksik birakmaz. Hem esiniz hem sizin ikiniz icin de sey cok kolay gecsin insallah

Rabbim yüzünü güldürsün hem dogumun kolay olsun hem bebeklerin ve eşin sağlıklı ciksin hastaneden insallah. bir bakmışsın hepsi anıda kalmış.
Hepinize çok teşekkür ederim inşallah geleceğiz herşeyin üstesinden

Insallah canm bnm inan mama değişimi bizi mahvetti sadece 3 4 kere gece o da kullandık aptamil sabahtan beri toparlayamadim çocukları asla aptamil almam bir daha gaz bombası gibiler yavrularim
bende de aynisi oldu doktorum sma optipro ve hipp onermisti. sma fiyati uygun aslinda güzeldi ama kaka problemleri devam etti. hipp combiotice gectim cok şükür kakalarıni her gun yapıyorlar

Canım inşallah eşinden güzel haberleri alırsınız doğumunda su gibi gelip geçsin burayada güzel haberlerini yazmak nasip olsun

Kizlar gunaydin S Saripapatya22 den haber alaniniz yok dimi uzun zaman oldu aklima kotu seyler geliyor cunku 2 dk da olsa bakardi diye düşünüyorm rabbim saglik versin ins vakit bulamiyordur
9 marttan beride girmemiş bende çok merak ettim bebekler çok mu yoruyor acaba kötü birşey olduğunu sanmıyorum haftası güzeldi bebeklerin kilosu güzeldi

Ah canım benim tüm sevdiklerine acil şifalar diliyorum İnşallah bebişlerin doğumuyla evinize, huzur sağlık ve mutluluk gelsin

Kızlar 32. Haftadayım herkes göbeğin aşağı inmiş diyor Evde yürümekte oturmakta bile zorlanıyorum ayakta kalınca aşağı baskı yapıyolar sıcak uzun uzun duş almak istiyorum ama yapamıyorum Allahım bugünlerimizi aratmasın bir sağsalim kucaklarımıza alabilsek bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…