- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.821
Naptınız bugün nasılsınız? Umarım daha iyisinizdir. İdrar yolu enfeksiyonun belirtileri nasıl oluyor? Benim de iki gündür kasıklarım çok ağrıyor. Çok tuvaletim gelmiş gibi koşa koşa gidiyorum birşey çıkmıyor.Kızlar benim idrar yolu enfeksiyonu yine başladı carsamba bitti antibiyotik ignem..
Bugunde kontrolüm vardı kan seviyem düştüğü için kan takıldı aksam idrar yolunda ağrı başladı
sabah yavaş yavaş yürüyerek sağlık ocağına gidip idrar testi vereyim sonucu Dr atarim artık bıktım bu enfeksiyondan sanırım kroniklesti bide idrar kültüründe bakteri üretmişti demekki iğnenin dozu yeterli gelmedi
Idrar tahlili verdim sağlık ocağına vucut agrilarim var bende sık sık tuvalete gidiyorum yanma agri oluyor Dr sonuca göre tekrar ilaca baslariz dedi ama geçmiyor ilaç bitiyor yine başlıyorNaptınız bugün nasılsınız? Umarım daha iyisinizdir. İdrar yolu enfeksiyonun belirtileri nasıl oluyor? Benim de iki gündür kasıklarım çok ağrıyor. Çok tuvaletim gelmiş gibi koşa koşa gidiyorum birşey çıkmıyor.
oo cok iyi canim muhtemelen aylik 1 kiloyu asacaklar3 kulo 40 gram doğan oğlum 2 950 ile taburcu oldu ve dün 20. Günümüz e 3 500 olmus bence kötü değil hatta güzel hatta iyi ama kadın öyle diyince şok oldum yani hem anne sütü hem mama veriyorum dedim hm dedi burun kıvırdı falan mama veriyorsam daha kilolu olmaları lazım gibi bir algi vardi
Canim umarim bu zorlu sureci hep beraber atlatacaksiniz. Kalbim yüreğim sizinle. Her sey yoluna girecek. Bebeklerin varlığı esine sifa getirecek.Herkese merhaba kızlar, perşembe günü sabah doğumum olacak. Bilenler biliyordur saha önce bahsetmiştim annem zor bir kemoterapi süreci görüyor ve kayinvalidem de yok eşim ile yalnız olacağız diye. Malesef dün çok kötü haberler aldik ve eşim ciddi bir kanser şüphesi ile hastaneye yattı. Tetkikleri yapılıyor doktoru beklememek uygun gördü. Doğum da sanırım yanimda sadece babam ve halam olabilecek. Olsun yine de isyan etmiyorum yeter ki eşim iyi olsun. Sizden tek isteğim dualarınız da nolur bizlere yer verin. Rabbim eşimi bebeklerimize, bana bağışlasın
Canm benim dualarimiz seninle ins tez zamanda eşin de sifasinu bulacak ve yaniniza gelecek hic stres yapma hersey allahtan hersey geçer insHerkese merhaba kızlar, perşembe günü sabah doğumum olacak. Bilenler biliyordur saha önce bahsetmiştim annem zor bir kemoterapi süreci görüyor ve kayinvalidem de yok eşim ile yalnız olacağız diye. Malesef dün çok kötü haberler aldik ve eşim ciddi bir kanser şüphesi ile hastaneye yattı. Tetkikleri yapılıyor doktoru beklememek uygun gördü. Doğum da sanırım yanimda sadece babam ve halam olabilecek. Olsun yine de isyan etmiyorum yeter ki eşim iyi olsun. Sizden tek isteğim dualarınız da nolur bizlere yer verin. Rabbim eşimi bebeklerimize, bana bağışlasın
Her mama farklı canım kimisi yarıyor kimisi yaramıyor.bebelac goldu çok öneren varDun denemek için aptamil 1 aldim normalde humana kullanıyorum ama aptamil güzel kilo yapıyor diye onu kullanmak istedim ama inanilmaz kusma yapti sabahtan beri ne versem çıkarıyorlar suan az az ve sık sık beslenmeye döndük
Rabbim annenize şifalar versin, eşinizin tetkiklerinden de inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Dualarımız sizinle.Allah yardımcınız olsun…Herkese merhaba kızlar, perşembe günü sabah doğumum olacak. Bilenler biliyordur saha önce bahsetmiştim annem zor bir kemoterapi süreci görüyor ve kayinvalidem de yok eşim ile yalnız olacağız diye. Malesef dün çok kötü haberler aldik ve eşim ciddi bir kanser şüphesi ile hastaneye yattı. Tetkikleri yapılıyor doktoru beklememek uygun gördü. Doğum da sanırım yanimda sadece babam ve halam olabilecek. Olsun yine de isyan etmiyorum yeter ki eşim iyi olsun. Sizden tek isteğim dualarınız da nolur bizlere yer verin. Rabbim eşimi bebeklerimize, bana bağışlasın
Hay Allah ya, insallah hayirli haberler alirsin. Ben her yalniz kaldigimda "kimsesizin kimsesi Allahtir" derim, O sizi eksik birakmaz. Hem esiniz hem sizin ikiniz icin de sey cok kolay gecsin insallahHerkese merhaba kızlar, perşembe günü sabah doğumum olacak. Bilenler biliyordur saha önce bahsetmiştim annem zor bir kemoterapi süreci görüyor ve kayinvalidem de yok eşim ile yalnız olacağız diye. Malesef dün çok kötü haberler aldik ve eşim ciddi bir kanser şüphesi ile hastaneye yattı. Tetkikleri yapılıyor doktoru beklememek uygun gördü. Doğum da sanırım yanimda sadece babam ve halam olabilecek. Olsun yine de isyan etmiyorum yeter ki eşim iyi olsun. Sizden tek isteğim dualarınız da nolur bizlere yer verin. Rabbim eşimi bebeklerimize, bana bağışlasın
Bnde oyle diyorum ama kadın az modunda eşimde oyleoo cok iyi canim muhtemelen aylik 1 kiloyu asacaklar
Rabbim yüzünü güldürsün hem dogumun kolay olsun hem bebeklerin ve eşin sağlıklı ciksin hastaneden insallah. bir bakmışsın hepsi anıda kalmış.Herkese merhaba kızlar, perşembe günü sabah doğumum olacak. Bilenler biliyordur saha önce bahsetmiştim annem zor bir kemoterapi süreci görüyor ve kayinvalidem de yok eşim ile yalnız olacağız diye. Malesef dün çok kötü haberler aldik ve eşim ciddi bir kanser şüphesi ile hastaneye yattı. Tetkikleri yapılıyor doktoru beklememek uygun gördü. Doğum da sanırım yanimda sadece babam ve halam olabilecek. Olsun yine de isyan etmiyorum yeter ki eşim iyi olsun. Sizden tek isteğim dualarınız da nolur bizlere yer verin. Rabbim eşimi bebeklerimize, bana bağışlasın
kizimin biri aylik 1300 aldi ve ben bundan rahatsızim ya durduramazsam iştahını diye. aylik 800-1000 normal ve sağlıklı olandir. yasitlarindan geri kalir diye hiv endisen olmasin bir iki ay sonra fark kalmayacakBnde oyle diyorum ama kadın az modunda eşimde oyle
Insallah canm bnm inan mama değişimi bizi mahvetti sadece 3 4 kere gece o da kullandık aptamil sabahtan beri toparlayamadim çocukları asla aptamil almam bir daha gaz bombası gibiler yavrularimkizimin biri aylik 1300 aldi ve ben bundan rahatsızim ya durduramazsam iştahını diye. aylik 800-1000 normal ve sağlıklı olandir. yasitlarindan geri kalir diye hiv endisen olmasin bir iki ay sonra fark kalmayacak
Canim umarim bu zorlu sureci hep beraber atlatacaksiniz. Kalbim yüreğim sizinle. Her sey yoluna girecek. Bebeklerin varlığı esine sifa getirecek.
Canm benim dualarimiz seninle ins tez zamanda eşin de sifasinu bulacak ve yaniniza gelecek hic stres yapma hersey allahtan hersey geçer ins
Rabbim annenize şifalar versin, eşinizin tetkiklerinden de inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Dualarımız sizinle.Allah yardımcınız olsun…
Hay Allah ya, insallah hayirli haberler alirsin. Ben her yalniz kaldigimda "kimsesizin kimsesi Allahtir" derim, O sizi eksik birakmaz. Hem esiniz hem sizin ikiniz icin de sey cok kolay gecsin insallah
Hepinize çok teşekkür ederimRabbim yüzünü güldürsün hem dogumun kolay olsun hem bebeklerin ve eşin sağlıklı ciksin hastaneden insallah. bir bakmışsın hepsi anıda kalmış.
bende de aynisi oldu doktorum sma optipro ve hipp onermisti. sma fiyati uygun aslinda güzeldi ama kaka problemleri devam etti. hipp combiotice gectim cok şükür kakalarıni her gun yapıyorlarInsallah canm bnm inan mama değişimi bizi mahvetti sadece 3 4 kere gece o da kullandık aptamil sabahtan beri toparlayamadim çocukları asla aptamil almam bir daha gaz bombası gibiler yavrularim
Canım inşallah eşinden güzel haberleri alırsınız doğumunda su gibi gelip geçsin burayada güzel haberlerini yazmak nasip olsunHerkese merhaba kızlar, perşembe günü sabah doğumum olacak. Bilenler biliyordur saha önce bahsetmiştim annem zor bir kemoterapi süreci görüyor ve kayinvalidem de yok eşim ile yalnız olacağız diye. Malesef dün çok kötü haberler aldik ve eşim ciddi bir kanser şüphesi ile hastaneye yattı. Tetkikleri yapılıyor doktoru beklememek uygun gördü. Doğum da sanırım yanimda sadece babam ve halam olabilecek. Olsun yine de isyan etmiyorum yeter ki eşim iyi olsun. Sizden tek isteğim dualarınız da nolur bizlere yer verin. Rabbim eşimi bebeklerimize, bana bağışlasın
9 marttan beride girmemiş bende çok merak ettim bebekler çok mu yoruyor acaba kötü birşey olduğunu sanmıyorum haftası güzeldi bebeklerin kilosu güzeldiKizlar gunaydin S Saripapatya22 den haber alaniniz yok dimi uzun zaman oldu aklima kotu seyler geliyor cunku 2 dk da olsa bakardi diye düşünüyorm rabbim saglik versin ins vakit bulamiyordur
Ah canım benim tüm sevdiklerine acil şifalar diliyorumHerkese merhaba kızlar, perşembe günü sabah doğumum olacak. Bilenler biliyordur saha önce bahsetmiştim annem zor bir kemoterapi süreci görüyor ve kayinvalidem de yok eşim ile yalnız olacağız diye. Malesef dün çok kötü haberler aldik ve eşim ciddi bir kanser şüphesi ile hastaneye yattı. Tetkikleri yapılıyor doktoru beklememek uygun gördü. Doğum da sanırım yanimda sadece babam ve halam olabilecek. Olsun yine de isyan etmiyorum yeter ki eşim iyi olsun. Sizden tek isteğim dualarınız da nolur bizlere yer verin. Rabbim eşimi bebeklerimize, bana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?