2022 ikiz annesi olacaklar

Canım ben 28 -29 da yıllık izne çıktım 30 da çalışamaz raporu aldım benim evden çalışma durumum yoktu işe gidip gelmek çok zorluyordu

Ne kullaniyosun canm Süt için benmki azaldı biraz bnde kullanayim
Humana cay ama balık yemine gibi olandan canim galaktago damla suya sabah öğlen akşam 16 damla Rezene ve kimyon karıştırıp 1 kupa gunde içiyorum ama artık hiç birine ihtiyacım kalmadı sutumun sitmasi tutuyor çünkü banyo yapmak istemiyorum ne giysem akıyor battı herseyim biktim camasir yıkamaktan ve sağ sağ emzir emzir gene de taşıyor o da beze yapti

Bisey yapmana gerek yok canim bebekler emdikcebi kaç ay sonra normale dönecek hem ne güzel mamaya ihtiyacın kalmayacak allahin izniyle
Cansin beze oldum ama banyo yapıp çıkmak işkence oldu taştı akıyor ne giysem sırılsıklam emzirme öbür gogsum inanılmaz akıyor yani bilmiyorum napacagimi umarım düzelir ya

Sizi çok iyi anlıyorum, evden de çalışıyor olsak gerçekten yorucu oluyor. Bir de sürekli kameralar açık, görüntülü konferanslar filan, saatlerce yerimden kalkamadığım zamanlar oluyordu. Artık dayanamadım, bir de doktor kızdı biraz. Sonra bebeklerle vakit geçireyim, şimdi izin kullanmayayım diye düşünüyorsunuz ama böyle yoğun çalıştıkça bebekler erken doğabilir dedi. Ben de bugün itibariyle izne ayrıldım. 34+1. Tavsiyem şu olur, hazır 28.haftadaysanız gidip rapor olun, bunu bir daha kullanma şansınız yok zaten. 2 haftalık bir rapor sizi dinlendirir biraz da olsa. 30.haftadan sonra isteseniz de o raporu alamayacaksınız zaten tabi doğum iznine ayrılmayacağınızı düşünürsek.

Bugun saglik ocağında tartıya gittik ebe kilomuzu wz buldu kizlar biri 3 850 biri 3 500 dedi 20. Günümüz sizce nasıl 36 37 haftalik dogdular

Allahım tez zamanda iyileşmenizi nasip etsin Bundan sonra sizin için de dua edeceğim. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Söylemesi çok zor ama stres yapmamaya, canınızı sıkmamaya çalışın az da olsa

Cansin beze oldum ama banyo yapıp çıkmak işkence oldu taştı akıyor ne giysem sırılsıklam emzirme öbür gogsum inanılmaz akıyor yani bilmiyorum napacagimi umarım düzelir ya
Sagimi birakabilirsin ilk zmnlar vücut çok fazla uretiyo bebek emdikce süt de düzene giriyor Bi gün Bi bakmışsın memede süt mü yok acaba diyeceksin boş gibi gelcek ama o taşkınlık bitecek sadece bebeğin emdikce süt sadece ona kdr gelecek.masallah diyelim

Umarım oyle olur kuzum suan gece bile ağrıdan uyuyamadım sürekli akıyor ve yetişemiyorum bebeğin biri tam 1 saat kaldı memede dinlene dinlene keyif yapti çekmedim bende hani sırf şu agrim geçsin diye

Kizlar humana marka mama kullanıyorum aslında kabızlık yapti ama mama miktarını azaltıp zeytinyağı kullaninca onu çözdüm ama kilo alımı çok az hatta yok kadar az sizler hangi marka mama kullanıyorsunuz bana bir fikir verin nolur degisgiriyim mamayi bebeklerim biraz kilo alsın anne sütü veriyorum ama mama da veriyorum ki toparlansinlar diye

3 saatte bir gibi önce emziriyorum sonra mama veriyorum.ama eskisi gibi etkin emmiyorlar hem birberon vermek etkili olabilir hemde galiba sütüm cok değil yada bilmiyorum.bazen herşey çok yolunda gidiyor bazen herşey karışıyor.emzirme sonrası 60cc icmek yetiyordu dün 90 mama ictiler sanırım süt yoktu psikoloji önemli emzirmede düzgün beslenemiyorumda yine uykuda aynı şekilde sağlık olsun sadece mama ile elbet büyürler.b3n sadece mama içinde doğru miktarı bulmayı önemsiyorum fazla mama da çocukları yoruyor gibi hissediyorum.

Hangi mama kullanıyorsun can kabiz falan yaptı mı

Ben de 34 e kadar dusunuyorum. Umarim 34 e kadar dayanabilirim. Bir de erken dogum riski var. Bilmiyorum inanın. Doktora gittigimde konuşacağım. En azindan bayrama kadar dayanabilmek cok isterim.

Ben de 34 e kadar dusunuyorum. Umarim 34 e kadar dayanabilirim. Bir de erken dogum riski var. Bilmiyorum inanın. Doktora gittigimde konuşacağım. En azindan bayrama kadar dayanabilmek cok isterim.
Benim de doktorum ayrılmamı istedi, normalde dayanabildiğim yere kadar giderim diyordum ama sonra bebişlerin gelişimi için dinlenmem gerektiği düşüncesiyle 24-25 gibi ayrıldım. İnşallah görürüz ilerleyen haftaları

Umarim canim saglikla doğarlar. En önemli şey o. Saglikli olmaları.

30.haftadan sonra çalışır raporu alacağımız için istesek de doktordan geçici rapor alamıyoruz. Siz isterseniz doktora söyleyip işlerin yoğun gittiğini, biraz dinlenmenin iyi olacağını, 2 haftalık bir rapor alın. 30.haftadan sonra çalışır raporu alıp durumunuza göre karar verirsiniz. Kesinlikle bebişlerin durumu çok daha önemli. Umarım gönlünüze göre olur

Sağol canm bnde kullanayım

Bugun saglik ocağında tartıya gittik ebe kilomuzu wz buldu kizlar biri 3 850 biri 3 500 dedi 20. Günümüz sizce nasıl 36 37 haftalik dogdular
Dayanamayarak yaziyorum o ebe b*k yesin... butun neonataloglar, pediatristler bilmiyor bi o biliyor!!! Mesela, 36+3 haftaligiz 2100gr civariyiz, gunde 30gr alsalar 40. haftada 3000gr anca oluyoruz ki gayet iyi bence.
ikiz ve erken dogumlarda kilosu/boyu az-cok denmez; kime gore-neye gore!! Persentil egrisi bile baska bizim bebeklerin!!!

Ya bana doktorun söylediklerinden çok sizin söyledikleriniz mantıklı geliyor, çünkü açıklamalarınız kafama yatıyor. Doktor bilimsel açıklama yapsa da öyle terimler kullanıyor ki anlamıyorum. Süpersiniz walla

kilosu az denmez ki kac gunde kac gram almis ona bakılır bir de ilk hafta odem atip sonra alıyorlar zaten.. iyi bir doktor bul canim onu dinle ebelere kulaklarını tıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…