2022 ikiz annesi olacaklar

benimkiler de memeyi tutmadi beğenmedi kuzum Rabbim sana emzirmeyi nasip etsin mama vermekten daha kolay ve stressiz bence bunu bilir bunu soylerim

Kızlar sağım yapıyorum makineyle. Kaç dk sağım yapıyorsunuz siz? 3 saatte bir 10-15 dk az mı acaba?
15dk asagisinda kesmiyorum hic. Sure Sute bagli, az ise her 8dk'da bir masaj modunu aciyorum 2dk, 26dk suruyor o zaman..
Ya da power pump yapiyorum, 20dk sag 10 dk ara, 10dk sag seklinde

benimkiler de memeyi tutmadi beğenmedi kuzum Rabbim sana emzirmeyi nasip etsin mama vermekten daha kolay ve stressiz bence bunu bilir bunu soylerim
Evet canım çok haklısın tutturması çok zor memeye ya, ucu yok benim o yüzden tutamıyorlar süt de gelmeyince sinirleniyorlar napıcaz bakalım

benimkilerden 1 ay büyükler. bir kizim 3 saatte bir 90-120 arasi öbürü de 2 saatte bir 50-60 iciyor. eğer doymuyorsa takviye et bence. doymadıklarinda mümkün degil aglamalari kesilmiyor kızlarımin
Anladım.Peki emiyorlarmi sadece mama ile mi miktar böyle.Ben emziriyorum da ama galiba süt olayında da sıkıntı varki çocuklar daha fazla mama ister oldular.cevabiniz için teşekkür ederim

Yogun bakimda oldugunu bilmiyordum hic. Bebekler peki nerede su an? Kim bakiyor canim?
Odaya verdiler birkaç gün baya kötüydüm. Atoni geçirdiğimde benim kanı hiç durdurmamislar. Baya masada kaliyormusum, rahmi oyuzden almislar. Bir sürü 7 unite kadar kan nakli yapildi, her gün trombositler geldi kizilaydan. İkinci günkü hematom boşaltma ameliyatından sonra da hiç duzelemedim. Yataktan kalkamiyordum, ayak üstü tansiyon hapina başlattılar. Altimda bezle yasiyordum. Allah kimseye muhtaç etmesin. Simdi de Hemoglobin 8den yukarı çıkmıyor. Kan degerlerimin hepsi çökmüş. Üzerine ateşlenmiştim. İdrarda protein++ hemoglobin++ lökosit 24lerde. İdrar kültüründe de hastane mikrobu denilen meşhur bir şey çıktı. Onu bitirmeden göndermiyorlar eve. Karnimda büyük bir şişlik var nasil geçecek vücut onu nasil emecek bilmiyorum. Varis corabi bacaklari indirdi. Daha da cok yattigim için pihti atmasim diye takmaya devam ediyorum. Cocuklara cümbür cemaat bakiliyor. Bir odada 4kisi, bebeklere mama vermisler aile bireyleri parmaklarini damagina sokup, parmagini emdiriyor, yandan da şırıngayla mama emdiriyorlar. Sütümü sagip aliyorlardi. Bayadir meme tutturmaya calistik, ebe hemsireler ogretti. Simdi de kanim ve vücudum iyi degil ama zorla aktif olmaya çalışıyorum.Zorla emziriyorum. Sütüm cok az zaten. Bebegin biri mamadan gazman gibi ciyak ciyak bagiriyor,cok sancili kaka yapiyor. Bi de ayni bebek her saat uyanip aglamaya basladi her saat meme istiyor. İnanilmaz yoruluyorum. Gücümü toparlayamiyorum. Kaynana kucaga alistirdi burda kendi kokusunu veriyor valla çıldırmak uzereyim. Anneme bebekleri idare ederiz ama beni idare edemeyeceğini söylemiş. Annem cok yoruluyordu arada eve gitti, kaynana oğluna annemin dedikosunu yapiyordu. Bi yandan eşime cok kızgınım. Bana bu süreçte destek olmadi. Anasiyla camış gibi bebekleri alip alip siringayla beslediler. Gece uyuyup kaliyor uyandiramiyoruz destek için. Kaynana desen oğlum sen yat uyu biraz diye diye onu pispisliyor. Beni düşünen olmadi hic. Eve cikmak istiyorum. Mecbur mamaya devam edilecek, biberon kullaninca beni reddederler tekrar diye korkuyorum. Biri daha cok ufak zor emiyor, şırınga kolayina geliyor emmeden mamaya gidiyordu. Simdi bazi beslenme aralarinda keyfi olursa meme emiyor. Fizik tedaviye başlamak istiyorum kan degerlerimi halledince.

Canim, insallah en kısa sürede toparlanirsin. Sen su surecte sadece toparlanmaya odaklan, sen iyi olduktan sonra her sey yolunda gider. Bebeklere zaten bir şekilde bakiliyormus. Moralini bozmadan en kısa sürede iyileşmeye odaklan. Ben kısa surede atlatacagina inaniyorum.
Sonrasinda zaten eve çıkarsın her sey yolunda gider. Merak etme canim.

Canım aklımız sende gerçekten hiç kolay şeyler atlatmadın ama bugünler de geçecek Dilerim en kısa zamanda şifa bulursun

Kac saatte bir veriyorsun canm bnm 20.gunluk ikizler sagiyorum emme almıyorlar biri bazen alıyor memeyi o bırakana kadar veriyorum sonra mama istemiyor 1 saat sonra tekrar mama istiyor doymuyor yani ben de 60 cc yapıyorum bitiriyorlar meme sonrasi yada 2 3 saatte 1 20 cc anne sütü ve 60 70 cc mama veriyorum

Benim de kanım cok zor durmuş hatta bir igne yapmışlar dursun diye sonra çok pihtilasmis bir kaç gün geri sulandirici iğne oldum bebegimin biri 1 hafta yoğun bakımda yatti ve bende inatla eve gelmedim onu bırakmamak için 1 hafta özel hastane diye parasıyla kaldik esim de seninki gibiydi uyudu annemle esim kavga kıyamet oldu vs. Vs. Onlari takma sütüm az demişsin canm bnm de tam tersi kullandıklarım yüzünden asiri çoğaldı gece gündüz durduramaz haldeyim humana cay balık yemine benzeyen kirmizi olan ve galaktago damla lütfen konus dr unla ve kullan bak çok işe yarar umarım en kısa zamanda eve dönersin ne esine ne annesine takilma bebeklerine odaklan bol su ic canm bnm o da hem sut yapar hem sana iyi gelir ödemelerin gider

Merhabalar,
Sizlere sorum olacaktı. Kacinci haftaya kadar çalıştınız? Ben su an 28. Haftadayum ve cok zorlamaya basladim. Evden calisiyorum ama çalışırken gercekten zorlanıyorum. Hatta kafamı da toplayamıyorum. Kullandigum ilaclarin da sanirim etkisi var. Gunde 20 ye yakin hap ve igne kullaniyorum. 34. Haftaya kadar da çalışmak zorundayım. Bebek esyalari, kredi borcu derken biraz da zorunluluktan bu sekilde idare etmem gerekecek. Sizler ne zaman izin aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…