2022 ikiz annesi olacaklar

Valla bebek bakımının beni en çok zorlayan kısmı oldu şu besleme işi sadece emziren anneler ne şanslı. Bende birisini her mamadan önce 15 dk emziriyorum çok sütüm olduğundan değil hem maksat azda olsa anne sütü alsın hemde sütüm kesilmesin diye diğeri zaten sanki zehir koyuyorum ağzına memeyi ağzına sokar sokmaz çığlık çığlığa ağlıyor onada sağıyorum ne çıkarsa içiriyorum günde bir kere bizim beslenme saatleri aynı genellikle ama yanımda ya kayınvalidem Ya annem olduğu için sıkıntı olmuyor geceleride eşim destek oluyor sağolsun. Ama tek kalınca birinin beslenme saatini değiştirmek gerekecek mecburen. Tek başına çok zor Ya Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede iyi birini bulursun.

Benimkiler doğduğundan beri reflü yatağında yatıyor zaten beşiğin içine bile reflü yatağı ile koyuyorum. Bizimkiler öyle çökelek gibi kusmuyorlardı işte direk mamayı çıkartıyorlardı. Kimi bebek ne yaparsan yap belli bir süreye kadar kusuyormuş umarım en kısa sürede geçer senin minnoşununki de.

Ayyy çocuğa rejim işide daha zordur valla Mama işide ayrı zor şimdi tekrar prematile geçtik ama nereye kadar kullanacağız bilmiyorum 4 kutu aldım bitmesine yakın deneyeceğim ufak ufak farklı mamalar artık hangisi iyi gelirse. Gerçekten 4 ayları bitsin 5. Ayda yavaş yavaş başlayacağım ben ek gıdaya bende sabırsızlıkla bekliyorum

Merhabalar benim bebeklerimde kuvezde yatucak herhangi bir ücret ödediniz mi hastanenize

Evet kuzum oluyor aman kabızlıktan iyidir yaa

Bulamadım onumuz ramazan diye kimse kabul etmedi canm çok sıkkın tek bakicam mecburen kuzum

Kuzum z.yagi koyuyo musun mamasina

Herkese merhaba.Benim 2 ay 9 günlük ikizlerim var aynı aydaki ikiz annelerine sorum kaç CC mama veriyorsunuz ?ben emziriyorum ama sütüm ne durumda bilmiyorum doktor 60cc demişti fakat çocuk biberon bitince ağlıyor.30 daha yapınca içiyor.acaba doydugunumu anlamıyor bebekler.Tecrubesi olanlar fikrini deneyimini oaylasabilirmi

Her şey ne kadar zormuş böyle… minnoşlar doğdu tabiki çok küçükler ve onları besleyebilecek kadar bir süt yok. Sağınca 2-3 çay kaşığı falan ancak çıkıyor Tabiki mama başladık. Hastanede hemşireler zorla memeyi tutturuyorlardı bir şekilde bir kaç damla çekiyordu kuzular. Ama bugün eve çıktık ve memeyi tutturamıyorum her şey çok kötü gidiyor sanki. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Yetersizlik hissi çok fena.. Ameliyat yerim çok ağrıyor oturup kalkarken hatta yatarken hep birilerine muhtacım. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ama minnoşlar çok tatlı, çok güzel kokuyorlar
Bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır umarım

Biz kar da yaginca uyum odasinda kalmak istedik pazartesiye kadar.
Bol kusmali, hickirikli gunler.. 3.gune giriyoruz henuz toplam 4 saat uyudum. Emip uyudular simdi kalan sutu bosaltiyorum uyaninca eoprotin ile verecegim insallah. Ustlerini islatiyorlar, soyup giydirmek gerekiyor zirt pirt, sonra hapsirinca usuttum diye kendimi hirpaliyorim, hatta bakamadik bir hafta daha kuvozde kalip toparlasa mi diyoruz bazen.
Yorulduk, evde tek bakacagim bakalim ne olur halim

Günaydın herkese

Hanımlar ödem için yaptığınız iyi gelen bir uygulamanız oldumu ayaklarımda aşırı derece ödem oluştu beklediğimdende erken oluşmaya başladı açıkcası 30 a yeni gireceğim daha

Ayak bilekleriniz ile daireler cizin, gaz frene basar gibi yapin 15-20 tekrar gunde 3 kez. Ayak ve bacaklara nemlendirici ile masaj yaptirin. Bol su icin, bacaklari kalp seviyesine yakin kaldirin. Tuzu daha dogrusu sodyumu azaltin.
Cok fazla ise varis corabi ise yarar..
Ve not: siz o sisi dogum sonrasinda gorun! Hastane cikisi icin tedbiren buyuk terlik alin yaniniza, kullanmazsaniz yuk etmis olursunuz en fazla

Ya çok teşekkür ederim bilgilendirme için Hastane çantamı yeni hazırlamıştım ama büyük terlik ile değiştireceğim terliğimi
29. Hafta erken gibi geldi ödem için 33 lerde bekliyordum kendimden sanırım

Kızlar sağım yapıyorum makineyle. Kaç dk sağım yapıyorsunuz siz? 3 saatte bir 10-15 dk az mı acaba?

benimkilerden 1 ay büyükler. bir kizim 3 saatte bir 90-120 arasi öbürü de 2 saatte bir 50-60 iciyor. eğer doymuyorsa takviye et bence. doymadıklarinda mümkün degil aglamalari kesilmiyor kızlarımin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…