2022 ikiz annesi olacaklar

benim bir tanesi mumkun degil ikna olmuyor az icmeye ama ilginçtir ki az icen bebegim daha cok kusuyo

Canım prematilde 60 cc falan içiyorlardı böyle bir problem yaşamamıştık. Nedir ki 1 numaraya geçtik istisnasız kusuyorlar her mamadan sonra kusmadan da asla uyuyamıyorlar. 3 saat dolmadan kolay kolay vermiyorum zaten mama dediğin gibi emzik veriyorum oyalamaya çalışıyorum. Doktorumuz ile konuştum tekrar prematile geç devam ederse getir dedi şimdi buldum bir yerden alıp tekrar ona geçeceğim bakalım düzelecek mi ?

Aptamil 1 bizimkilere de yaramadı çok belli birde babam iki koca kutu almıştı ama içirmeyeceğim daha veririm birine doktorumuz tekrar prematile başla kusmayı takip edelim devam ederse getir dedi ama ben mamadan olduğuna eminim bu zamana kadar yoktu kusmamız çünkü. Biraz daha prematil içireyim en azından 3,5 kiloyu bi görelim sonra bende denemeye başlayacağım hangisi iyi gelirse. Benimde birisi 800 küsür diğeri 900 küsür gram almış kilolarında birşey yok çok şükür Bizim bir tanesi genellikle tam 60 cc içiyor biriside 60-80 arası içiyor. Peki kusmaları her yedikten sonra mı oluyordu sizinde ?

hayir az kilo alanin gunde iki üç fiskirir tarzda oluyor. mesela yelegi ve zibinini degistirmek zorunda kaliyorum epey islaniyor kusmukla azcik değil yani. öbürünün de bir kez genelde fiskirir tarzda degil agzindan bir kaşık kadar tasiyor. dogduklarindn beri reflu yataginda yaptırıyorum. bezlerini mama icirmeden once degistiriyorum, mamayi bebekler kucağımda epey dik konumda iken iciriyorum ve mamadan sonra bazen de mamaya mola verip kucagimda dik sekilde mide gazlarını almaya calisiyorum. bir de bizimkiler boynumda ve gogsumde dik sekilde yatmayi seviyorlar sanirim bu da azaltiyor kusmalarini. ama tum bunlari yapsan ds refluleri varsa kusarlar sadece azaltirsin. nihayetinde bebek oturmaya başladığında kusma azalıyor yaşına dogru da tamamen geciyor.

Öyle arada olmasına normal diyorlar zaten ama işte bizimkiler her mamadan sonra kıvranıp kustukları için tedirgin oldum Bizimde düzenimiz aynen sizin anlattığınız gibi ama böyle olunca yatırdık olmadı dik tuttum olmadı neler deniyorum kaç gündür ama her koşulda kusuyorlar. Reflü olup olmadığınıda bilmiyorum ama zannetmiyorum mama değişikliği ile başladı çünkü bakalım şu haftasonunu bir geçireyim olmadı pazartesi götüreceğim doktora. Şu bir ayda beslenme işi beni ne kadar yordu ne zormuş teşekkürler bu arada cevapların için

Ya olabilir biliyor musun ? İçtikten sonra kasıyorlar kendilerini sonra kusuyorlar ama küçük olan çok kolay çıkartıyor gazını o da kusuyor.
fiskirarak kusuyorsa genelde gazdan ya da alerjiden derler. sizin muhtemelen gazdir o. benim fiskirarak kusan kizim da cok sıkıyor kendini gazını alttan çıkarıyor aslinda ama mideleri barsaklari gazla dolu ne kadar cikarsa da gerisinde var

Yok fışkırarak kusmuyorlar yedirdikten bir süre sonra kendilerini sıkarak öğürüp çıkartıyorlar şimdi prematil verdim yine kustular bakalım haftasonu geçmezse pazartesi doktora götüreceğim

Canm masallah senin kuzulara da
Benim nst de sancim yuksek çıktı acilmam yokmus şükür kaşıntım dan dolayi karaciğer degerlerim yuksekti yeniden kan alındı bakalim ins düşük çıkar yuksek olursa bebisleri alabiliriz dedi. Hersey yolunda ise haftaya gidicem artık her hafta kont var benimde kuzularim oglum 1961 kizim 1666 2 kiloyu bi gecsek daha da rahat edicem rabbim biraz daha zaman versin ins az daha dursunlar

N Nurhafsa canım burası ikiz analarının yeri bilgi edinip çok şeyler öğreniyoruz sende yardım alacak soruların olursa arkadaşlara sorarsın hepsi yardımcı oluyor sağolsunlar

Uyum odasindaki gecemizden merhaba, dizdim benimkileri siraya, ugrasiyorum ) Bugun Isitme testi ve goz muayeneleri yapildi, yoruldular. Biri emiyor, digeri beceremiyor sanki, deniyoruz
Bu gece uyku yok sanirim, gozumu kapatmaya korkuyorum. Odanin klimasini 30dereceye ayarladi dr. usumesinler diye

Eklentiler

• 20220318_203554.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 92
Ayy maşallah ya minnaklara allah bakma gücü versin herşey zamanla düzelir merak etme iyi kötü idare edeceğiz

Selam ikiz anneleri…
Oğlum ve kızım bugün sabah 7.30’da dünyaya geldiler. Kızım 2650, oğlum 2150 gram doğdu. İkisi de yanımda çok şükür
Meme ile cebelleşiyoruz, mama da verdiler hastanede ama oğlum sürekli kusuyor ve mızmızlanıyor Zaten süt 1-2 damla çıkıyor daha bakalım macera başladı

N Nurhafsa canım burası ikiz analarının yeri bilgi edinip çok şeyler öğreniyoruz sende yardım alacak soruların olursa arkadaşlara sorarsın hepsi yardımcı oluyor sağolsunlar
Sabah akşam burayı okuyorum zaten öğrenecek çok şey var tecrübeli annelerimizden sağolasın Miracelik16

Oyyy maşallah şükürler olsun Evinize gittiğiniz günleride göreceğiz. Emme kısmı için biraz daha zamana ihtiyaçları var annesi o zamanlarda gelecek. Şimdi bol bol yavrularını koklama zamanı

Canım gözün Aydın olsun sağlıkla büyüt yavrularını inşallah Asıl maraton şimdi başladı

Masallah size canm bence sen herseyin ustesinden gelirsin merak etme onlar da isimlerinin de hakkini verecekler güçlü bebisler onlar

Çoook cok tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…