- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.601
Tmm canım saol bende yaptırayım ozaman malum ne zaman ne olucağı belli olmuyorBen en başından beri sir ağda yaptırıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım canım
Tmm canım çok saol diğer hanımlarda yaptırmış sıkıntı olmamış karnım büyüyünce korktum birşey olur diyeHamileligim boyunca ağda yaptım sıkıntı yaşamadım canm
Aaaa hadi yaa ozaman bende sorayım bakayım bebeklerden önce şazer şartmış yaaBana doktorum yasaklamisti ilk haftadan beri hiç yaptırmadım. Sebebini ise sancidan ziyade enfeksiyona sebep olması diye açıklamıştı.
Vallahi o kadar zor ki jiletle almak hayır zaten alıyorsun 2 gün sonra tekrar çıkıyor. Venusun bıçakları güzel kesme riskin yok kendini ama her hafta onunla uğraşmak çok yorucu. Her doktorun görüşü farklı oluyor bu konuda bi sor belki doktorun sorun olmaz der benimki izin vermeyince ben hiç cesaret edemedimAaaa hadi yaa ozaman bende sorayım bakayım bebeklerden önce şazer şartmış yaa
Canim benim lazerliydi. Tup bebek sureci ve hamilelikte lazersiz hale donduAaaa hadi yaa ozaman bende sorayım bakayım bebeklerden önce şazer şartmış yaa
Ahh canım ya valla birde o derdimiz çıktı ben kesinlikle kendimde alamam elim bile yetişmiyorCanim benim lazerliydi. Tup bebek sureci ve hamilelikte lazersiz hale donduhormonlarin etkisiyle orada killar tekrar uyaniyormus tekrar cikiyormus.
Aynı dertten bende de var lazer yaptığım bütün yerlerde tüylenme oldu sil baştan oldu hepsiTmm canım çok saol diğer hanımlarda yaptırmış sıkıntı olmamış karnım büyüyünce korktum birşey olur diye
Ben jilet kullaniyorum su an. Acaba ilerleyen haftalarda jilet de mi kullanmayacağım? Hayatim boyunca genital bölgede hic ağda yapmadim. Hamilelik döneminde riskli mi olur enfeksiyon olur mu bilemedim.Aynı dertten bende de var lazer yaptığım bütün yerlerde tüylenme oldu sil baştan oldu hepsieldivenle hallediyordum ama artık karnımdan eğilemiyorum önümü göremiyorum ağdaya gidicem bende
Küçücük 1 cm tek bir kese gördük çok şükür :) ama 6 değil 5 haftalık gibi duruyo gelişimi dedi doktorum 10 gün sonra kısmetse kalp atışı :) ilginiz için de teşekkür ederim.Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun.iki katı artması bir işaret tabi ama eğer tedavi bebeği değilse keseyi görmeden bir şey söylemek imkansız. Ailemde varsa ikize yatkınlık o da olabilir elbette. Burdan da sonucu bildirirsen sevincine ortak oluruz Sevgililer
Doğumdan bi kaç ay sonra eski rengine dönüyor içiniz ferah olsunYa bir de kararma oldu sanki. Hamilelik sonrasi bu kararma ve gobekte olusan cizgi geciyor mu? Bilginiz var mi?
Umarim o kararma beni inanilmaz rahatsiz etti cunkuDoğumdan bi kaç ay sonra eski rengine dönüyor içiniz ferah olsun
İnşallah başaracaklarBugun emzirme gunu, heyecandan uyuyamiyorum... Bu gunu gosteren rabbime cok sukur, basarirlar insallah
çizgi geçiyorYa bir de kararma oldu sanki. Hamilelik sonrasi bu kararma ve gobekte olusan cizgi geciyor mu? Bilginiz var mi?
Sizin için çok sevindim inşallah emerler ve evinize gidersiniz.Bugun emzirme gunu, heyecandan uyuyamiyorum... Bu gunu gosteren rabbime cok sukur, basarirlar insallah
Bndede olmuştu canm geçiyor şuan yavaş yavaş. Benm birde göbeğindeki çizgilerde karaydı o karalıklarda geçiyor ama çizgiler kaliyo malesefYa bir de kararma oldu sanki. Hamilelik sonrasi bu kararma ve gobekte olusan cizgi geciyor mu? Bilginiz var mi?
Peki genital bolge kararmasi geciyor mu?çizgi geçiyor
Çok şükür güzel günler geliyor. Onlara öyle güçlü bir isim verdiniz ki hayatları boyunca istedikleri herşeyi yapacaklarBugun emzirme gunu, heyecandan uyuyamiyorum... Bu gunu gosteren rabbime cok sukur, basarirlar insallah
biraz açılıyor da tam geciyor mu acikcasi pek dikkat etmedimPeki genital bolge kararmasi geciyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?