2022 ikiz annesi olacaklar

Kacinci haftadasin canim Sen? Benim de karnim buyudu 32 lerde falan nolcak gobegim merak ediyorum
Ben duş alırken oturarak yapiyorum zâten ayakta kalmam mümkün değil ne kendimi taşırım nede dengem yerinde durmaz. Herşeyi önüme hazır ediyorum bacaklarım açık şekilde kalıyor kapatamıyorum

Ben duş alırken oturarak yapiyorum zâten ayakta kalmam mümkün değil ne kendimi taşırım nede dengem yerinde durmaz. Herşeyi önüme hazır ediyorum bacaklarım açık şekilde kalıyor kapatamıyorum
Ben de dusu oturarak yapiyorum. Genelde de yatiyorum zaten.
Buralardan bildiriyorum kızlar daha kolay hale gelmiyor ama insan psikolojik olarak artık doğabilirler diye daha rahat oluyor. Ben duşumu hep ayakta aldım gerçi hatta hala özel bölge temizligimi falan kendim yapıyorum ama bu hafta gerçekten zorlanmaya başladım.

Bende tabure aldım artık dayanamadım Şimdiden zorlanıyoruz ilerde bizi ne bekliyor bilmiyorum

Canım sen maşallah hepimize taş çıkartırsın ben şimdiden yuvarlanıyorum nerdeyse senin kaç haftan kaldı sora sana geliyor sanırım

Canım sen maşallah hepimize taş çıkartırsın ben şimdiden yuvarlanıyorum nerdeyse senin kaç haftan kaldı sora sana geliyor sanırım
Benim doktorum çok rahat davrandı kuzum sanirim bende ondan rahatladim yoksa 29da doğum oluyor diye hastaneye yattım ama geçti çok şükür. Anladım ki ben ne kadar paniksem herşey o kadar kötü oluyor. Rahat olunca çocuklarda rahatladı evet az kaldı kuzum doktor 29 mart diyor ama ben 22 mart istiyordum cumartesi kontrol var netlesir sanırım

Canm sen tek bakıyorsun dimi bebeklerine nasıl gidiyor çok zorlaniyormusun

Merhaba hamişler uzun süredir sizi takip ediyorum.14+1 ikizlere hamileyim. Şimdilik sorun yok ama sizleri takip ettikçe hem bilgileniyorum hem de endişeleniyorum.Ağustos ayı ve sonrası doğum yapacaklar siz ne durumdasınız? Umarım herşey yolunda gider de güzel sonuçlar alırız.

Ben de varim

Bugun bebegimin sesini duydum, "hic duymadim" diyince birini birazcik durtup uyandirdi hemsire. Guzelmis sesi
Dunden beri anne sutunu eoprotin ile zenginlestiriyorlar, bakalim haftasonu biberon/kadeh vb. ile yutma denemesi yapar mi doktor. Yarin 35+0 oluyoruz, kavusmaya az kaldi insallah
Eve bebek tartisi almam lazimmis, prematurelerde gunluk/haftalik kilo alim takibi yapmak faydaliymis. Yeni masraf kapisi cikti :)) Bugun kar bastirmadan aksam bir daha hastaneye gidip ilave sut-bez-mendil vb birakacagim, ne olur ne olmaz diye...
  • Saripapatya herhalde dogum yaptin, insallah hersey yolundadir ucunuz icin de...
  • Ee sizde durumlar ne, ilk kimin dogumunu bekliyoruz hayirlisi ile?

Aynı anda yazmışız çok sevindim yakında emzirme içinde çağırırlar diye tahmin ediyorum. Az kaldı inşallah gerçekten kavuşmaya bebeğin sesinden, aglamasindan şikâyet ediyor insanlar aslında onu duymak bile ne kadar büyük bir nimet.

Inquisitive nasıl oldun ? Ogluslar nasıl ?
Benim masallahim var, karin morluklarim gecti, egilmek disinda herseyi yapiyorum (bebeklerden agir birsey kaldirmak haric), Surdugim merhem ile kesik izi de epey toparladi. Hastanede kadin dogumcum ile karsilastim bayagi fit olmussun dedi; hamilelik boyunca 4300 gr alip, 11kg vermis olmamin etkisi oldu zannimca. Kitap yazicam "dogurarak zayifla" diye
Ogluslarda sıkınti gorunumuyor dedi doktor, stabilmisiz; beslenme sondasi devam, anne sutunu eoprotin ile zenginlestirerek veriyorlar. Guclenince, haftaya emme denemesi yaptirirlar insallah. Nasil tutulur hic bilmiyorum, sanki hic bebek tutmamis gibiyim :)

Sen zaten kilo konusunda maşallah süper ilerledin bende 13 kilo aldım umarım verebilirim.
Solunum desteğinden çıkmaları en büyük adımdı masallah onu basardilar. Senin cok surpriz oldu dogumun. Aramizda en çok sen gidersin diye düşünüyordum.

Geçmiş olsun sizi okuyunca moralim düzeldi. Ben de 14+1 haftalığım kilo problemini nasıl hallettiniz . şuan 75 kiloyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…