- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.421
Ben duş alırken oturarak yapiyorum zâten ayakta kalmam mümkün değil ne kendimi taşırım nede dengem yerinde durmaz. Herşeyi önüme hazır ediyorum bacaklarım açık şekilde kalıyor kapatamıyorumKacinci haftadasin canim Sen? Benim de karnim buyudu 32 lerde falan nolcak gobegim merak ediyorum
Ben de dusu oturarak yapiyorum. Genelde de yatiyorum zaten.Ben duş alırken oturarak yapiyorum zâten ayakta kalmam mümkün değil ne kendimi taşırım nede dengem yerinde durmaz. Herşeyi önüme hazır ediyorum bacaklarım açık şekilde kalıyor
Ben duş alırken oturarak yapiyorum zâten ayakta kalmam mümkün değil ne kendimi taşırım nede dengem yerinde durmaz. Herşeyi önüme hazır ediyorum bacaklarım açık şekilde kalıyor kapatamıyorum
Buralardan bildiriyorum kızlar daha kolay hale gelmiyorBen de dusu oturarak yapiyorum. Genelde de yatiyorum zaten.
Bende tabure aldım artık dayanamadımBen duş alırken oturarak yapiyorum zâten ayakta kalmam mümkün değil ne kendimi taşırım nede dengem yerinde durmaz. Herşeyi önüme hazır ediyorum bacaklarım açık şekilde kalıyor kapatamıyorum
29+6 dayım canım valla ilerde nasıl olcaz bilmiyorum hem fiziksel hem psikolojik zor bir süreçKacinci haftadasin canim Sen? Benim de karnim buyudu 32 lerde falan nolcak gobegim merak ediyorum
Canım sen maşallah hepimize taş çıkartırsınBuralardan bildiriyorum kızlar daha kolay hale gelmiyorama insan psikolojik olarak artık doğabilirler diye daha rahat oluyor. Ben duşumu hep ayakta aldım gerçi hatta hala özel bölge temizligimi falan kendim yapıyorum ama bu hafta gerçekten zorlanmaya başladım.
Benim doktorum çok rahat davrandı kuzum sanirim bende ondan rahatladim yoksa 29da doğum oluyor diye hastaneye yattım ama geçti çok şükür. Anladım ki ben ne kadar paniksem herşey o kadar kötü oluyor. Rahat olunca çocuklarda rahatladıCanım sen maşallah hepimize taş çıkartırsınben şimdiden yuvarlanıyorum nerdeyse senin kaç haftan kaldı sora sana geliyor sanırım
merhaba evet yenidogan ikizlerim varMerhaba sizinde mi ikizleriniz var acaba
Canm sen tek bakıyorsun dimi bebeklerine nasıl gidiyor çok zorlaniyormusunEmdikleri halde aranıyorlar bazen ve ağlıyorlar ekstra mama verincede kusuyorlar. Haklısınız ben anlatamıyor olabilirim kendimi. Gazlı bebekler ilk oğlumda kolikdi zaten ondan da aranıyor olabiliyor bebekler bende ikiz olunca doymuyor mu acaba diye terddütte kalıyorum. Emzirme danışmanı ile çalışıyorsunuz sanırım inşaallah faydasını görürsünüz ve emzirirsiniz bebeklerinizi.
Ben de varim2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Heyecanlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
YAŞ TAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET İSİM dogum Azmet5255 24 20-30.01.2022 Mardin 1. Kız&Erkek Azra- Metehan (37+2)
2400gr+3080gr@Maatt 31 20.02.2022 Tekirdağ 2. Erkek&Erkek Kıvanç-Yamaç (36+3)
2680gr+2730gr@Beyaz_lale_ 33 05.03.2022 Ankara 1. Kız&Erkek (33+6)
2100gr+1980gr@PembeAnkaKusu 29 08.03.2022 İzmir 1 Kız&Erkek (31+4) 1250gr&1600gr NasilYarDiyeyim 2. Kiz&Kız 2400gr&2400gr @Ades_1411 28 15.03.2022 Almanya 1. Kız&Kız Sena-Melek @Mavikus_ 31 24.03.2022 Yozgat 2. Kız&Erkek (33+0)
1680gr&1780gr@Nameless Warrior 32 24.03.2022 İstanbul 1. Kız&Kız Öykü-Masal @mussmutluu 31 26.03.2022 Diyarbakır 1. Kız&Erkek Gökçe- Göktuğ (30+0)
1620gr&1310grS Saripapatya22 @Kapikulpu 3000gr&3000gr @omrum2004 39 30.03.2022 İstanbul 1. Kız&Erkek Defne-Bulut (35+4)
2940gr&2500gr@novaneva 33 13.04.2022 Ankara 1. Kız&Erkek Inquisitive 36 15.04.2022 Sakarya 2. Erkek&Erkek Mustafa-Kemal (32+2) 1900gr&1900gr C Cerenace 28 19.04.2022 İzmir 1. Erkek&Erkek Nureella 31 23.04.2022 1. Erkek&Erkek Aras&Yiğit @pinkpanters 38 08.05.2022 İzmir 1. @Puffytwins 35 11.05.2022 Kocaeli 2. Kız&Erkek Pembe Lotus 36 11.05.2022 İstanbul 2. Kiz&Erkek Eliz-Eymen Miracelik16 29 15.06.2022 Bursa 1. Erkek&Erkek @Elaguldela 33 17.06.2022 İstanbul 1. Kız&Erkek
Armina-Armağan @Mucizelerim benimle 33 1. @pamuklupijama ? ? ? ? ? @ozn_srk 34 28.06.2022 Bursa 1. Kız&Kız @dleksk 34 01.09.2022 İstanbu 1.
Bilgilerinizi alirsam tablomuza ekleyeyimBen de varim
Aynı anda yazmışızBugun bebegimin sesini duydum, "hic duymadim" diyince birini birazcik durtup uyandirdi hemsire. Guzelmis sesi
Dunden beri anne sutunu eoprotin ile zenginlestiriyorlar, bakalim haftasonu biberon/kadeh vb. ile yutma denemesi yapar mi doktor. Yarin 35+0 oluyoruz, kavusmaya az kaldi insallah
Eve bebek tartisi almam lazimmis, prematurelerde gunluk/haftalik kilo alim takibi yapmak faydaliymis. Yeni masraf kapisi cikti :)) Bugun kar bastirmadan aksam bir daha hastaneye gidip ilave sut-bez-mendil vb birakacagim, ne olur ne olmaz diye...
- Saripapatya herhalde dogum yaptin, insallah hersey yolundadir ucunuz icin de...
- Ee sizde durumlar ne, ilk kimin dogumunu bekliyoruz hayirlisi ile?
Benim masallahim var, karin morluklarim gecti, egilmek disinda herseyi yapiyorum (bebeklerden agir birsey kaldirmak haric), Surdugim merhem ile kesik izi de epey toparladi. Hastanede kadin dogumcum ile karsilastim bayagi fit olmussun dedi; hamilelik boyunca 4300 gr alip, 11kg vermis olmamin etkisi oldu zannimca. Kitap yazicam "dogurarak zayifla" diyeInquisitive nasıl oldun ? Ogluslar nasıl ?
Sen zaten kilo konusunda maşallah süper ilerledinBenim masallahim var, karin morluklarim gecti, egilmek disinda herseyi yapiyorum (bebeklerden agir birsey kaldirmak haric), Surdugim merhem ile kesik izi de epey toparladi. Hastanede kadin dogumcum ile karsilastim bayagi fit olmussun dedi; hamilelik boyunca 4300 gr alip, 11kg vermis olmamin etkisi oldu zannimca. Kitap yazicam "dogurarak zayifla" diye
Ogluslarda sıkınti gorunumuyor dedi doktor, stabilmisiz; beslenme sondasi devam, anne sutunu eoprotin ile zenginlestirerek veriyorlar. Guclenince, haftaya emme denemesi yaptirirlar insallah. Nasil tutulur hic bilmiyorum, sanki hic bebek tutmamis gibiyim :)
Geçmiş olsun sizi okuyunca moralim düzeldi. Ben de 14+1 haftalığım kilo problemini nasıl hallettiniz . şuan 75 kiloyum.Benim masallahim var, karin morluklarim gecti, egilmek disinda herseyi yapiyorum (bebeklerden agir birsey kaldirmak haric), Surdugim merhem ile kesik izi de epey toparladi. Hastanede kadin dogumcum ile karsilastim bayagi fit olmussun dedi; hamilelik boyunca 4300 gr alip, 11kg vermis olmamin etkisi oldu zannimca. Kitap yazicam "dogurarak zayifla" diye
Ogluslarda sıkınti gorunumuyor dedi doktor, stabilmisiz; beslenme sondasi devam, anne sutunu eoprotin ile zenginlestirerek veriyorlar. Guclenince, haftaya emme denemesi yaptirirlar insallah. Nasil tutulur hic bilmiyorum, sanki hic bebek tutmamis gibiyim :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?