- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.221
Teşekkür ederim. Postun geçmiş mesajlarıni cok okudum . Sizin mesajlarınızı da cok okudum denk geldim. Güle güle büyütün bebeklerinizimerhaba benim yatak odamda yer olmadigi icin mecburen bebeklere oda yapmak durumunda kaldim. cilek mobilyadan montes dolap ve iki sallanir besik aldim onlarin da modeli montes. memnunum suan
sagolun siz de saglikla kucağınıza alın insallahTeşekkür ederim. Postun geçmiş mesajlarıni cok okudum . Sizin mesajlarınızı da cok okudum denk geldim. Güle güle büyütün bebeklerinizi
Probiyotik iyi gelir inşallah hemencecik toparlar kuzucukdoktorla ilerliyorum kuzum kana bakıldı iyi çıktı şükür. pazartesiye kadar gecmezse idrar bakicak işte. mama değişikliği yapmadan önce ishal oldu maalesef. biogaia ve nurse harveys baslamistim iki gün onlari da kestik nbl probiyotik verdi. smanin fiyati cok uygun bu arada prematile 170 vermistim en son, sma optipronun 300 grami 45 tl imiş.
eczaneden aldim. markette de 800 gramı 153 tlProbiyotik iyi gelir inşallah hemencecik toparlar kuzucukEvet bende en son 170 den aldım prematili son kutu elimde ki bitince artık almam. Sma çok uygunmuş bu arada eczaneden mi o fiyata aldın internette o fiyata göremedim çünkü
20 gün sonra çağırdıysa iyilerdir canım bizim de 3 hafta sonra dedi çok şükürBizde bugün olduk iyi dedi genel durumuna canım ama kontrol için 20 gün sonra tekrar çağırdı ama ağladı bayağı çocuklar
Bence o işte bir yanlışlık yapmış eczane neyse inşallah iyi gelir kızlara hemen stok yaparsıneczaneden aldim. markette de 800 gramı 153 tlbakalim kızlarima yararsa iyi olur uygun
genel durumlarına iyi dedi ama inşallah iyidir canım. Bizide içeri almadılar çıkınca da ağlıyordu bizimkiler.5 dakika arayla 3 kez damla damlattılar bizede. Fizik tedaviye yönlendirdiler mi senin bebişleri.20 gün sonra çağırdıysa iyilerdir canım bizim de 3 hafta sonra dedi çok şükürEvet bizi içeri almadılar ama içeriden ağlama seslerini duyduk çıktıklarında ağlamıyorlardı allahtan sadece gözleri biraz kızarmıştı sizin de 5 dakika arayla 5 kere damla mı damlatıldı?
Evet canm bnm erkek çöl mutsuzum sütüm bir geliyor bir gelmiyor böyle milletin şakır şakır sütü geliyor suan hastanedeyim surekli annemle eşimin arasında kalmak psikolojimi bozdu gerçekten de göya refakatciler yani ben onlara bakıyorum resmen sureklinuyuyorlarCanim benim sakin ol, benimkiler 15 gundur kuvozde. Bak diger arkadaslarimiz da yasadi bunlari, kuvozde ise yakin izlemek istiyorlardir. Nefes aliyor ve besleniyorlar hamd olsun, enfeksiyon icin antibiyotik verirler, CRP ve uremeyi kontrol ederler. Hastanede fark edilmesi daha iyi, evde anlayamazdik. Sen uzulme, sutune ihtiyaclari var, onlarin ilaci sensin.
Benim de birinde enfeksiyon vardi CRP yuksekti, dustu cok sukur. Senin bebekler erkek miydi bilmiyorum ama bobrek haznesinde birkac milimlik genislik olabiliyor o da normal.
Ay bide bize 5 kere damlattırdılar çocuklara eziyet oluyor tabi kıyamamgenel durumlarına iyi dedi ama inşallah iyidir canım. Bizide içeri almadılar çıkınca da ağlıyordu bizimkiler.5 dakika arayla 3 kez damla damlattılar bizede. Fizik tedaviye yönlendirdiler mi senin bebişleri.
Bi biz kaldık galiba canım doğurmayanSelam kızlar bu sabah bayağı doğum sancım vardı 1 2 saat sürdü sonra aniden durdu... benim bu doğum ne zaman olur acepdoktor sancın olursa gel alırız artık dedi ama gitmedim sancı durduğu için
Sanci nasılsın oluyor canim? Karinda gerginlik mi mesela? Benim akşamları karnim hep gergin. Bu acaba sanci mi diyorum kendi kendime.Selam kızlar bu sabah bayağı doğum sancım vardı 1 2 saat sürdü sonra aniden durdu... benim bu doğum ne zaman olur acepdoktor sancın olursa gel alırız artık dedi ama gitmedim sancı durduğu için
Kuzum 10 gün önce sancım vardı yatışım yapıldı ebeler doğum dedi.. 10 gün oldu çıt yok bacaklarım karnımı taşıyamıyor ağrıdan yürüyemiyorum yine de hayırlısı 35+1 :) senin kaçBi biz kaldık galiba canım doğurmayandoktorlar düzenli sancıyı önemsiyor 1-2 saat sürüp durduysa yalancı sancıdır büyük ihtimalle
Yok canım benim karnımın altına böyle bıçak saplanır gibi ağrı giriyor kasılıyor böyle... öyle olunca zaten nst de sancı çıkıyordu sertleşme bende 18. Haftada vardı bu daha değişik insan anlıyor zatenSanci nasılsın oluyor canim? Karinda gerginlik mi mesela? Benim akşamları karnim hep gergin. Bu acaba sanci mi diyorum kendi kendime.
Bende bugün 33+5 oldum kuzum. Cuma kontrolüm vardı. Iki tane 80lerde sancim cıktı. Zaten hissediyorum artık ben sancıyı anlıyorum. Şu an 2-3 saatte bir falan geliyor. Doktor 15 dakikada bire dusmedikce almaya gerek yok dedi zaten adalatta kullanıyorum. Bebeklerin ikiside 2500 kg olmuş önde gittikleri için haftaya cumartesi yani 34+4de ilaçlarımı keseceğiz ve bebisler bekleyeceğiz tabi sürpriz olmazsa. Seninde haftan çok iyi maşallah. Ben 35den sonra doktora alsak mı demeyi bile düşünüyorum
Canım benim de aynı 35+1. Bebeklerden biri daha aşağıda o yüzden aşağı indi sanırım karnım diğer bebek de inmeye çalışıyor gibi ama karnımda yer yok gibiKuzum 10 gün önce sancım vardı yatışım yapıldı ebeler doğum dedi.. 10 gün oldu çıt yok bacaklarım karnımı taşıyamıyor ağrıdan yürüyemiyorum yine de hayırlısı 35+1 :) senin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?