2022 ikiz annesi olacaklar

İyiyim canım uğraşıyoruz rutin benimde birisi almıyor alsa bile yalayıp bırakıyor diğeri alıyor memeyi ama çok birşey gelmediği için bir yerden sonra bırakıyor. Sağdığımı veriyorum ama mama gibi keyifle içmiyorlar tabiki ama biraz acıkmalarını bekliyorum mecbur içiyorlar. Sütüm ne azaldı ne çoğaldı günde iki öğünlük ancak çıkıyor düzenli 2 saatte bir sağmak gerekiyormuş ama o kadarına fırsat bulamıyorum prematil çok az gidiyormuş ya kaç cc içiyorlar. 1 numaraya geçmiştin memnun kalmadın mı sma alacaksın.

Benimki aksamlari yanimda dururdu, artik tv izlerken bile oturma odasina geciyor, yatakta oturmak zor diye bahane ediyor. Bir sey istesem off poff modunda. Artik bir dogursan da bitse diyor. Bir atar bir tavır. Canim aciyor zorlaniyorum kenarda, bu kendini düşünüyor hep. Daha izin muhabbetine girmedik ama 2hafta da olsa izin alsin istiyorum ama onun haberi yok. Özellikle bu son ay aramız daha soğuk. Doğumdan sonra hastanedeyken annemi yanimda tutup bunu içeri aldirtmamayi bile düşünüyorum beni odada yalniz bıraktığı için. Boşanmak bile aklima geliyor, bakalım doğum sonrası bebek aglamasindan bakimindan kaçarsa evden bile kovabilirim. Kafamda bunu kurup duruyorum

Seni duyguları paylaşıyoruz bugun izin al bak ben heran doğurabilirm dedim gene nöbete gitti izin almadi doğumda 5 gün alacakmis babaligi ve yıllık izini herkez gidince alayim kirkin çıksın diyor bakalım noluruz ben de geçen gün dedim gelme bnm evime dedim yani hepsi ayni gibi demek ki annem çok kalamam diyor o yüzden izin konusunu suan ben bise demiyorum annem gidince alsin tamam ama inan bugun dr a gittik ben uyuyamıyorum kendi uyumadı karni aciyir beni de uyutmadı diye beni resmen şikayet etti dr dedi tabi uyumaz canı acıyor 2. Derece olmus yanığı dedi bilmiyorum canım inan ki bazen def et şunu gitsin diyorum sürekli yanımda olsun biri istiyorum korku da var bende ne yalan söyliyim hep tek kaldığım için ama o hep bi uğraş buluyor kendine duygularım darmadağın

Biz de anneme yerlestik, su an annem bakiyor bana. Kendi evimiz kir toz içinde. Temizlikci tut diyorum tutmuyor, hic bir is yapmiyor, yapmak da istemiyor. Cok sinir oluyorum.
Muhtemelen bebekler doğduğunda da o ev o şekilde berbat halde olacak. İnsanoğlu çok bencil. Ozellikle erkek anneleri oğullarını boyle yetiştiriyor. Hic bir is yapmayan, yapmak istemeyen, miskin, bencil kisiler yetiştiriyor.

Galiba erkekler bizim gibi hissedemiyor ve gereksiz naz yaptığımızı falan düşünüyor olabilirler. Ben daha önce 6 kere düşük yaşadım benimki ilkinde aynı sizin bahsettiğiniz gibiydi. Ne dersem ofluyordu taniyamiyordum asla ev işine yardım etmezdi. Sonra ben düşük yaptım ve bunlar yüzünden boşanma eşiğine geldik ben evden ayrıldım. Sonra anladı hatasını. Şimdi çok şükür çok iyi öğlen bile isten gelip yemeğimi hazırlıyor. Gece uyanıyor saatlerce masaj yapıyor. Ama dediğim gibi kötü şeyler yaşadıktan sonra akıllandı. Erkekler biraz geç algılıyor bu durumları.

Bence meme reddi yaşıyorsunuz.sutu saginca gelmedi diye sutunuz kesildi sanmayin.bebekler her zamn sütü severler sadece memeden gelen süt biberondaki gibi akışkan olmadigindan zmnla memeyi istemezler.kizimda 4 ayda yaşamıştık meme reddini ve çok uğraşarak dönmüştü memeye.siz pes ederseniz onlar sizden önce pes eder.

benim esim de bakimdan kaciyor kaçmayan seve seve yapan var midir ki

aptamil 1de kabiz oldular. conformilde de gazları ayni sekil devam etti prematile döndüm iste. prematil bitince sma comfort denemeyi düşünüyorum yarar insallah. 2-3 saatte 1-2 olcek iciyorlar

aptamil 1de kabiz oldular. conformilde de gazları ayni sekil devam etti prematile döndüm iste. prematil bitince sma comfort denemeyi düşünüyorum yarar insallah. 2-3 saatte 1-2 olcek iciyorlar
Mama işi biraz deneme yanılma yöntemi ile bulunuyormuş sanırım inşallah sma iyi gelir. Ama bu mama işi ek gıdaya geçene kadar ocağımıza incir ağacı dikecek sanırım

Kuzum benm de 2 kaybım var neler yaşadık ailesi hep suçludur da kendi de bilir yani ama asla kabullenmez asla toz kundurmaz onlar kusursuz çünkü ailece gece uyumadım bende onu da unutmadım sabah mahmur mahmur böyle uyandı doktor gelin bakacam dedi diye uyandırdım artik onu da doktor olayın ciddiyetini ve çektiğim acının boyutunu anlatınca biraz kendi de korktu sanırım eve geldik işte bebeklerin son hazırlıklarını falan yaptı yarin annem gelsin son ütüler de o yapar inşallah hayirla sağlıkla findiklarimla evimize geliriz

Aptamil çoğu bebekte kabızlık yapiyor benm yeğenlerim de de yaptı kizlar kullanıp memnun olunca bize de söyleyin olur mu

Yok kuzum hiç mama vermedik henüz yettiği yere kadar böyle devam edicem inşallah Sen veriyor musun? Ah o ebeler… Bence arada emzirirsen hiçbir şeycik olmaz. Ben 43 gün çocuklarımı görmedim doğduklarında 10 saniye yanağıma koydular o kadar. O ara sütüm kesilmediyse neden bebeklerim yanımdayken kesilsin. Ben günde 1-2 kere öyle kısa süreli emziryorum aramızdaki bağ oluşsun diye. Emzirmenin avantajı hiçbir şey kirlenmiyor böyle tabi pompasıydı biberonuydu yıka kaynat dur. Şimdi bunları annemler yapıyor ama tek başıma kalırsam bir gün zor olabilir o zaman da mümkün olduğunca emzirip hem de sağarım. Sen de korkma bence. 80 cc mi veriyorsun? Senin kiloları nasıl şuan benim daha küçük oldukları için 60 veriyorum onda da kusuyorlar bazen özellikle kızım daha çok kusuyor oğlum daha minik ama o kadar değil çözemedim gitti.

Herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ederim toplu cevap vermiş olayım hala hastanedeyiz ama yavrularım benimle kuveze girmediler çok şükür 35+4 de geldiler spinal anestezi ile aldılar biraz sonrası ağrılı tabiki ama çekilmeyecek kadar değil otur kalk zor oluyor süt olayı tam bir kaos ememiyorlar güçleri yetmiyor sanırım süt de tam olarak gelmedi eve gidip bir duş aldıktan sonra geleceğine inanıyorum hem meme verip üstüne 30 cc mama veriyoruz en azından hastanede böyle olmasını istediler evde artık süt gelir gerek kalmaz ise mama vermezsin dediler.gerek kalırsa yapacak bişey yok doğum yapmamış bütün arkadaşlara sağlıklı güzel doğumlar diliyorum sabrın sonu selamet ve çok güzel iki yavru bütün gece onları izlemekten gözümü kırpmadim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Maşallah canm benim cok sevindim senin adina darısı bizlerin başına ins saglikla hepimiz kavuşalım inş

Merhaba kızlar
Kızım gripti şimdi banada geçti ciğer geliştirici iğne sonrası bugün şekerim normale döndü
Ama bebek hareketleri hala çok az yarin daha iyi olur ins persembe kontrolüm var zaten

Merhaba kızlar
Kızım gripti şimdi banada geçti ciğer geliştirici iğne sonrası bugün şekerim normale döndü
Ama bebek hareketleri hala çok az yarin daha iyi olur ins persembe kontrolüm var zaten
Çok şükür canm benimde insülin dozlarini artirdilar yuksek diye hayirlsii ile kuzularimizq vaktinde saglikla kavuşalım. Inş ciger geliştiric ücretli mi canm özel hast e de mi yaptirdin? Ben fakülteye perinatologa hemde ozel hast dr gidiyrdum fakat artik haftaya 30 u doldurmus olucam fakülteyi birakmayi düşünüyorum cok yıpratıcı ordan oraya ordab oraya erken gelirlerse kuvez sorunu olur diye gitmistim ama yoruldum kalabalik sira cok artik ins sadece özel de devam etmeyi düşünüyorm hersey yolunda giderse inş

Bende senin gibiydim cnm. Ciger gelistiriciyi ozeldeki doktor yapti. Belli haftalardan sonra uni cok zor oluyor, saatlerce cikamiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…