- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.961
Ayyy canım benim o kadar dayandın biraz daha sabır geçecek hepsi benim de bacaklarım çok fazla ağrıyor hepimizde illa bşr sorun oldu seninki evet daha ağır ama geçecekBenm için artık çok geç canim ben bildiğin enkaz oldum karnımdan cnku o değil sorunum yanma oluyor artik sanki yüzülmüs derim gece 4 e kadar ağladım acidan yavaş yavaş uyumusum sonra Rabbim evlatlarimiza hayırlı sağlıklı güzel ömür versin geçer bunlar inşallah doğumdan snra napacam bilmiyorum bu deriyi
İşte bu haftaya bomba gibi başlatır bizi! TebriklerKızlar suyum geldi birden hastaneye koştuk doğum yaptımÇok şükür bebislerim yanımda 20:40 da geldiler dünyaya kızım 2940 oğlum 2500 darısı doğum yapmamış annelerin başına inşallah
Ayyy aynı şeyi dün ben yaşadım krem sürdü eşim sonra baktım kullanılmamalı yazıyor gebelikte gel sil dedim kızdı ettiÇarşamba günü planlı doguma alinacagim inanılmaz gerginim çünkü karnim 2. Derece yanık olmus daha fazla gerilemezmis artık derim miyadini doldurmuş resmen silersin krem verdi doktor bol bol sur bunu dedi bende baktım gebeliğin son dönemi kullanılmamalı yazıyor recetesinde esim çok anlayissiz olduğu için bağırdı çağırdı sur iste diye az bise sürdüm mecburen insan doğumu bile bırakıp sahiden etraftakilerin anlayissizligina agliyor bazen doktor ille bugun hemen alalım artık çok kötü olmuş karnın nasıl dayandın dedi ben çarşamba istedim annem gelsin bare yarin diye ama esim böyle gergin olmaya devam ederse ne yaparım bilmiyorum 48 gün yıllık izni var ve bugün izin al dediğim halde duymamazlıktan geldi siz de bnm gibi oldunuz mu
Canım gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallahKızlar suyum geldi birden hastaneye koştuk doğum yaptımÇok şükür bebislerim yanımda 20:40 da geldiler dünyaya kızım 2940 oğlum 2500 darısı doğum yapmamış annelerin başına inşallah
Insallah canim benim bak bu halde ona hala kalkıp yemek bile yapıyorum karnimi dr gördü nasil dayandın bu acıyla dedi o bile şaşırdı ama esim anlamıyor krem sürüp rahat etmek bende isterim ama azcık sürdüm daha da kızmasın sindi komşular gelecek bagirtisina dyeAyyy aynı şeyi dün ben yaşadım krem sürdü eşim sonra baktım kullanılmamalı yazıyor gebelikte gel sil dedim kızdı ettibana diyor hani ne çekmişsin sen zorlanmadın halbuki benim acı eşiğim yüksek velhasıl onların bizi anlaması çok güç ben artık takmıyorum... pişman olur zaten canım çarşamba günü her şey yolunda gidecek sağlıkla bebişleri alırsın kucağına inşallah
Bnm uyuşuyor bacaklarım canm inan agri esigim yüksek diye heralde hissetmiyorumAyyy canım benim o kadar dayandın biraz daha sabır geçecek hepsi benim de bacaklarım çok fazla ağrıyor hepimizde illa bşr sorun oldu seninki evet daha ağır ama geçecek
Çarşamba günü planlı doguma alinacagim inanılmaz gerginim çünkü karnim 2. Derece yanık olmus daha fazla gerilemezmis artık derim miyadini doldurmuş resmen silersin krem verdi doktor bol bol sur bunu dedi bende baktım gebeliğin son dönemi kullanılmamalı yazıyor recetesinde esim çok anlayissiz olduğu için bağırdı çağırdı sur iste diye az bise sürdüm mecburen insan doğumu bile bırakıp sahiden etraftakilerin anlayissizligina agliyor bazen doktor ille bugun hemen alalım artık çok kötü olmuş karnın nasıl dayandın dedi ben çarşamba istedim annem gelsin bare yarin diye ama esim böyle gergin olmaya devam ederse ne yaparım bilmiyorum 48 gün yıllık izni var ve bugün izin al dediğim halde duymamazlıktan geldi siz de bnm gibi oldunuz mu
Doktor verdiyse sürün bence çünkü kaç yıllık hekimin onu bilmeme ihtimali yok. Demek ki kar zarar hesabı gözetmiş kullanılması daha uygun diye düşünmüş ve vermiş. Kullandığımız çoğu ilaçta yazıyor en basitinden ciğer geliştirici de, progesteron da bile yazıyor ama doktor reçete etmiş bi bildiği vardır diye kullanıyoruz. Korkmayın. Allaha emanet olmaz bisey hayırlısıylaAyyy aynı şeyi dün ben yaşadım krem sürdü eşim sonra baktım kullanılmamalı yazıyor gebelikte gel sil dedim kızdı ettibana diyor hani ne çekmişsin sen zorlanmadın halbuki benim acı eşiğim yüksek velhasıl onların bizi anlaması çok güç ben artık takmıyorum... pişman olur zaten canım çarşamba günü her şey yolunda gidecek sağlıkla bebişleri alırsın kucağına inşallah
Gözünüz aydın olsun.Rabbim analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahKızlar suyum geldi birden hastaneye koştuk doğum yaptımÇok şükür bebislerim yanımda 20:40 da geldiler dünyaya kızım 2940 oğlum 2500 darısı doğum yapmamış annelerin başına inşallah
İkilemde kalmak çok zor canım benm kullandım nqpayim gece kötü olursam bazen dayanilmaz yaniyor uyku yok zaten kullanicam mecburen dr mutlaka kullan dedi cnkuDoktor verdiyse sürün bence çünkü kaç yıllık hekimin onu bilmeme ihtimali yok. Demek ki kar zarar hesabı gözetmiş kullanılması daha uygun diye düşünmüş ve vermiş. Kullandığımız çoğu ilaçta yazıyor en basitinden ciğer geliştirici de, progesteron da bile yazıyor ama doktor reçete etmiş bi bildiği vardır diye kullanıyoruz. Korkmayın. Allaha emanet olmaz bisey hayırlısıyla
MasallahBugun kuzularim solunum desteginden ciktilar
Simdi sira beslenme sondasinda insallah.. Rabbimin yardimi ile gun gun daha iyi olacagiz, 33+3 olduk bugun
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünler inşallahKızlar suyum geldi birden hastaneye koştuk doğum yaptımÇok şükür bebislerim yanımda 20:40 da geldiler dünyaya kızım 2940 oğlum 2500 darısı doğum yapmamış annelerin başına inşallah
CaniAynen kuzum valla ben tecrübesiz olduğum için başta ne yapsam bilemedim ama şimdi en mantıklısı o gibi geliyor. Benimkiler de öyle emiyor doyduk bırakalım yok sonra da kusuyor özellikle kızım daha bi memeci aranıp duruyor bıraksan emer emer kusarçarşamba doktor randevumuz vardı doktor da kendinizi emzik yerine koydurmayın dedi hatta emzik vermemize de problem olmaz siz neyle büyüdünüz dedi. Bebişler anneyi emzik yerine koymayı seviyor. Bütün gün emmeleri de hem yorgunluk hem de uyku süresini kısaltıyor. Uyku da çok önemli. Bizim kuvözdeyken oğlan sadece biraz sarılık olmuştu ama biberon verilmemişti. Yine de öyle meme reddi olmadı. Biberon seçimi de önemli chicconun anne memesine yakın diye övdükleri biberonu ben beğenmedim mesela akış çok geldi ve bebekler o kadar çekiyor ki boğazlarına kaçacak gibi oluyor. Lansinohun small yani yavaş akışlı uçlularını kullanıyorum şimdi hem pompa da lansinoh olduğu için uyumlu olması da işimi kolaylaştırıyor. İkizler zor gerçekten annemler bir gün giderse ne yapıcam diye düşünüyorum ve işin içinden çıkamadım henüz
Bugün sağlıkocsgina gittik aşı oldular ebe sağarak devam edersen 6 7 ayda sütün kesilir dedi. Emzirmek gibi süt getirmez sağmak dedi. Ay valla ne yapacagimi şaşırdım. Benim de annem var o yüzden aynı anda beslenmeleri uyumaları daha iyi oluyor. Şimdi 80 cc süt içSeler içmemiş gibi aranıyorlar emzirmekle nasıl baŞeydeyim biri emerken diğerini nasıl oyalayalim valla bilmiyorum. Ben büyük oğlumu bir buçuk yaşına kadar emzirdim ama vakit bol hele büyükken iyice oyuncağa çeviriyorlar. Bunları o kadar uzun süre emzirmeyi zaten düşünmüyorum. Şu ek gidalara gecsek daha kolay olacak inşallah. Hiç mama veriyor musun canım?Aynen kuzum valla ben tecrübesiz olduğum için başta ne yapsam bilemedim ama şimdi en mantıklısı o gibi geliyor. Benimkiler de öyle emiyor doyduk bırakalım yok sonra da kusuyor özellikle kızım daha bi memeci aranıp duruyor bıraksan emer emer kusarçarşamba doktor randevumuz vardı doktor da kendinizi emzik yerine koydurmayın dedi hatta emzik vermemize de problem olmaz siz neyle büyüdünüz dedi. Bebişler anneyi emzik yerine koymayı seviyor. Bütün gün emmeleri de hem yorgunluk hem de uyku süresini kısaltıyor. Uyku da çok önemli. Bizim kuvözdeyken oğlan sadece biraz sarılık olmuştu ama biberon verilmemişti. Yine de öyle meme reddi olmadı. Biberon seçimi de önemli chicconun anne memesine yakın diye övdükleri biberonu ben beğenmedim mesela akış çok geldi ve bebekler o kadar çekiyor ki boğazlarına kaçacak gibi oluyor. Lansinohun small yani yavaş akışlı uçlularını kullanıyorum şimdi hem pompa da lansinoh olduğu için uyumlu olması da işimi kolaylaştırıyor. İkizler zor gerçekten annemler bir gün giderse ne yapıcam diye düşünüyorum ve işin içinden çıkamadım henüz
Canım yeni gördüm doğum yapmışsın biran önce sağlıkla büyüsünler kucağına al inşallah çok geçmiş olsun canımBugun kuzularim solunum desteginden ciktilar
Simdi sira beslenme sondasinda insallah.. Rabbimin yardimi ile gun gun daha iyi olacagiz, 33+3 olduk bugun
cok sevindim en büyük adimi atmislarBugun kuzularim solunum desteginden ciktilar
Canm ben şuan tek bakıyorum gündüzleri emziriyorum gece mama ve sağıp veriyorum. Birini emzirirken diğeri uyanıksa ve ağlıyorsa emziği verip ayağımda sallıyorum sonra ayagimdakini alıp onu emziriyorum diğerini ayağıma alıyorum bu şekilde yapıyorum başka şekilde yapılacak gibi değil agliyorlar sürekli sende bu şekilde yapabilirsin vakit kaybı çok oluyor ama yapacak bir şey yok. Bu arada bebeklerin kaç kg oldular bide aşı dedin ya 1 aylık aşısımi yaptırdınCani
Bugün sağlıkocsgina gittik aşı oldular ebe sağarak devam edersen 6 7 ayda sütün kesilir dedi. Emzirmek gibi süt getirmez sağmak dedi. Ay valla ne yapacagimi şaşırdım. Benim de annem var o yüzden aynı anda beslenmeleri uyumaları daha iyi oluyor. Şimdi 80 cc süt içSeler içmemiş gibi aranıyorlar emzirmekle nasıl baŞeydeyim biri emerken diğerini nasıl oyalayalim valla bilmiyorum. Ben büyük oğlumu bir buçuk yaşına kadar emzirdim ama vakit bol hele büyükken iyice oyuncağa çeviriyorlar. Bunları o kadar uzun süre emzirmeyi zaten düşünmüyorum. Şu ek gidalara gecsek daha kolay olacak inşallah. Hiç mama veriyor musun canım?
Ayyyy canim gecmis olsun gozun aydin. Cok sevindim. Kilolari masallah cok iyi canim. Sen de iyisindir umarım.Kızlar suyum geldi birden hastaneye koştuk doğum yaptımÇok şükür bebislerim yanımda 20:40 da geldiler dünyaya kızım 2940 oğlum 2500 darısı doğum yapmamış annelerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?