- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.761
Sor canım smdi ben ismini yazınca bana direk ceza geliyor hesabımı kapatıyor kk o yüzden yazamadım ama sen internetten bile baksan bulursunCanım bu damlanın adı ne ki ben de bi sorayım eczaneye
Canım bestlak damladan bahsediyorsun sanırım. Benim sütüm vardı aslında ama bebeğin bacağı öyle olunca üzüntüden kesildi şuan yok gibi. Bende bugün solgarın anne sütü için bir takviyesi varmış herkes çok memnun onu aldım. Bakalım etki edecek mi ?Eczaneden bir damla varmış suya 10 tane damlatilan çok güzel sut yapan onu alacam istersen bir bak can
Canım anesteziyi vücut daha çabuk atıyormuş. Günde üç fincan iç demişti bana anestezi doktoru.Kizlar spinal anestezi den snra neskafe içince daha çabuk toparlanma olayı doğru mu
Evet canm o damla ise yarıyormuş ama isim verince reklam okuyor diye hesap kapanıyor isteCanım bestlak damladan bahsediyorsun sanırım. Benim sütüm vardı aslında ama bebeğin bacağı öyle olunca üzüntüden kesildi şuan yok gibi. Bende bugün solgarın anne sütü için bir takviyesi varmış herkes çok memnun onu aldım. Bakalım etki edecek mi ?
Cok özledim neskafeyi sade mi 3ü bir arada mi nasıl:)Canım anesteziyi vücut daha çabuk atıyormuş. Günde üç fincan iç demişti bana anestezi doktoru.
Benim bahsettiğime bak mutlaka yorumları çok iyi bir arkadaşım kendisi kullandığı için önerdi çok faydasını gördüm dedi.Evet canm o damla ise yarıyormuş ama isim verince reklam okuyor diye hesap kapanıyor istedaha önce başıma geldi cnku ona da bakalim solgar ben tup bebekte kullandım ama hiç ise yaramadim yumurta kalitesi için aldirmisti doktorum
Sade kuzum sütlü yada 3ü bir arada içeyim dediler. Çantana mutlaka koy sade nescafeCok özledim neskafeyi sade mi 3ü bir arada mi nasıl:)
Bende duydum kahve olayını özellikle baş ağrısı olmasın diye içiriyorlarmisKizlar spinal anestezi den snra neskafe içince daha çabuk toparlanma olayı doğru mu
b12 takviyeli olan mi? ben de emzirme danismani ile görüşüyorum ama çok zor iki bebek bir cocuk kadinin dediklerini tam uygulayamiyorum. o da söyledi o vitaminiCanım bestlak damladan bahsediyorsun sanırım. Benim sütüm vardı aslında ama bebeğin bacağı öyle olunca üzüntüden kesildi şuan yok gibi. Bende bugün solgarın anne sütü için bir takviyesi varmış herkes çok memnun onu aldım. Bakalım etki edecek mi ?
Ben e bebekten malt içecek almıştım 3 hafta kadar içtim. Uzun ve mavi kutulu olan daha az kaloriliymiş ismini unuttum ama.Peki wut yapan içecekler kuzum bir bilgin var mi
Evet canım o bende bugün aldım. Ya bende emzirme danışmanından yardım mı alsam diye düşündüm bugünb12 takviyeli olan mi? ben de emzirme danismani ile görüşüyorum ama çok zor iki bebek bir cocuk kadinin dediklerini tam uygulayamiyorum. o da söyledi o vitamini
Kesinlikle katılıyorum sana ne uykusuzluk ne başka birşey sadece şu beslenme olayı yoruyor beniKızlar doğum yapacak arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorumIkiz bebek çok zor arkadaşlar kaç kişi vardiyalı olarak 2 bebeğe bakıyoruz. Doğumdan beri 14 kilo verdim uykusuzluk sıcak Oda ve emzirme sayesinde sanırım. Bana göre emzirmek ilk haftadan sonra imkansız gibi birşey. Asla zaman yetmiyor düzen oluşmuyor. Bu yüzden sürekli olarak süt sağıyorum. Çok şükür her sağdığımda 120 150 cc arası süt çıkıyor. Yetmediği yerde kendi sütümün içine 30 cc gibi az miktar mama ilave ediyorum. 25 günde 4 kilo olmuş bebekler hastaneden çıkarken 2.500 lerdi . Doktor çok fazla diye uyarıda bulundu nasıl olurda gaz sorunu yaşamazsınız diye şaşırdı. Damlaları asla aksatmıyorum ve her ama her beslemeden sonra gaz çıkarıyoruz mutlaka. Gaz sorunu yaşamıyoruz. Günde 10 defa süt sağıyorum. Sürekli aranıyorlar tükendim diyebilirim süt sağmak kesinlikle emzirmekten daha kolay daha zaman tasarrufu sağlıyor ve nekadar miktar içTiklerinden emin oluyorum. Emzirmek günün bütün düzenini bozuyor. Şuanki amacım beslenme aralığının süresini uzatabilmek ama benim çocuklarım gerçekten doyduklarını kabul etmiyorlar
Koyayım can zaten kaşınıyorum sürekliSade kuzum sütlü yada 3ü bir arada içeyim dediler. Çantana mutlaka koy sade nescafe
İse yaradı mı canBen e bebekten malt içecek almıştım 3 hafta kadar içtim. Uzun ve mavi kutulu olan daha az kaloriliymiş ismini unuttum ama.
Alt 9 ast 26 çıkmış benim canım bunlar ne kşAlt 50 ast 35 çıkmış kaşınıyorum demiştim ya kızlar dr önemsemedi siz ne diyorsunuz sizn nasıl
Karaciğer enzimleri yükselince kolestaz olurmuş iste korktum bendeAlt 9 ast 26 çıkmış benim canım bunlar ne kş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?