2022 ikiz annesi olacaklar

Eczaneden bir damla varmış suya 10 tane damlatilan çok güzel sut yapan onu alacam istersen bir bak can
Canım bestlak damladan bahsediyorsun sanırım. Benim sütüm vardı aslında ama bebeğin bacağı öyle olunca üzüntüden kesildi şuan yok gibi. Bende bugün solgarın anne sütü için bir takviyesi varmış herkes çok memnun onu aldım. Bakalım etki edecek mi ?

Evet canm o damla ise yarıyormuş ama isim verince reklam okuyor diye hesap kapanıyor iste daha önce başıma geldi cnku ona da bakalim solgar ben tup bebekte kullandım ama hiç ise yaramadim yumurta kalitesi için aldirmisti doktorum

Benim bahsettiğime bak mutlaka yorumları çok iyi bir arkadaşım kendisi kullandığı için önerdi çok faydasını gördüm dedi.

b12 takviyeli olan mi? ben de emzirme danismani ile görüşüyorum ama çok zor iki bebek bir cocuk kadinin dediklerini tam uygulayamiyorum. o da söyledi o vitamini

Kızlar doğum yapacak arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum Ikiz bebek çok zor arkadaşlar kaç kişi vardiyalı olarak 2 bebeğe bakıyoruz. Doğumdan beri 14 kilo verdim uykusuzluk sıcak Oda ve emzirme sayesinde sanırım. Bana göre emzirmek ilk haftadan sonra imkansız gibi birşey. Asla zaman yetmiyor düzen oluşmuyor. Bu yüzden sürekli olarak süt sağıyorum. Çok şükür her sağdığımda 120 150 cc arası süt çıkıyor. Yetmediği yerde kendi sütümün içine 30 cc gibi az miktar mama ilave ediyorum. 25 günde 4 kilo olmuş bebekler hastaneden çıkarken 2.500 lerdi . Doktor çok fazla diye uyarıda bulundu nasıl olurda gaz sorunu yaşamazsınız diye şaşırdı. Damlaları asla aksatmıyorum ve her ama her beslemeden sonra gaz çıkarıyoruz mutlaka. Gaz sorunu yaşamıyoruz. Günde 10 defa süt sağıyorum. Sürekli aranıyorlar tükendim diyebilirim süt sağmak kesinlikle emzirmekten daha kolay daha zaman tasarrufu sağlıyor ve nekadar miktar içTiklerinden emin oluyorum. Emzirmek günün bütün düzenini bozuyor. Şuanki amacım beslenme aralığının süresini uzatabilmek ama benim çocuklarım gerçekten doyduklarını kabul etmiyorlar

b12 takviyeli olan mi? ben de emzirme danismani ile görüşüyorum ama çok zor iki bebek bir cocuk kadinin dediklerini tam uygulayamiyorum. o da söyledi o vitamini
Evet canım o bende bugün aldım. Ya bende emzirme danışmanından yardım mı alsam diye düşündüm bugün ama önce süt gelmesi lazım sanırım online danışmanlık mı alıyorsun ?

Kesinlikle katılıyorum sana ne uykusuzluk ne başka birşey sadece şu beslenme olayı yoruyor beni Benimde en çok kaygı duyduğum konu emzirirken doyduğunu nasıl anlayacağız sonuç itibari ile midesine ne kadar gidiyor bilmiyoruz. Dediğin gibi sağmak daha mantıklı ama bir yerden sonra sağmak yeterli olmaz sütün kesilir diyorlar bilemiyorum yani zor iş gerçekten

Kızlar mrhb ben de ikizlere hamileyim 18 hafyakik ama bu ikinci hamileliğin Bi tane 4 yaşında kızım var.uzun zmndir takip ediyorum ama yazmadım.kizimda sütle ilgili ilgili Bi sorun yaşamadık çok sükur bunlarda nasıl olur bilemiyorum ama sütüm gelir mi diye çok üzülmeyin ne kdr emerlerlerse ve ne kar cok su içerseniz o kar süt oluyo.sagdigimiz sütler memedeki sütü olcmuyo ilerleyen aylarda memeler terbiye olduğu için dolu dolu olmuyo ve sagdığımız süt çok cikmiyo ama emdikce çocuğa süt geliyor.sut konusunda çok endişeli arkadaşlar var onun için yazmak istedim.stes de sütü etkiler bebislerimiz sağlıkla dogsun Allahın izniyle süt de gelir.tecrubemi paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…