2022 ikiz annesi olacaklar

Sürüyorum canm baya iyileşti çok şükür. Yeterki istesinler canm çabuk toparlarlar bu aralar bakmakta çok zorlanıyorum sutumde azalma oldu bnde veriyorum gündüz mama. Şu gaz dönemi hemen geçsin çok zor tekim ikisi bir ağlıyor hangini sustiracagimi şaşırıyorum Benimkiler alıştı lar kucağa alınca sesi kesiyorlar hamileyken kesinlikle kucağa alistirmicam diyordum ama öyle olmuyormuş mecbur alıyorsun Ay inşallah ya bana 4 aylık olsalarda yeter en azından gazlarını kendileri çıkarırlar

Çarşamba girmiştim kuzum benim muayene ücreti fazla maalesef altından kalkamıyoruz artık kendimi şu an iyi hissediyorum kötü olursam giderim artık napim
Takip et canım kasılmanı bir iki kere olması problem değil. Belli aralıklarla oluyorsa sorun olabilir. Bu arada Memorialda doğum ücretide doktora göre değişiyor galiba canım uğur hocanınji yüksek olabilir bilgin olsun. Standart değil yani doğum ücreti.

Biliyorum canım uğur hocanın öyle zaten... sabah oldu 2 defa başka olmadı bakalım takip edeceğim kendimi fazlalaşırsa giderim artık

Kizlar su an 24. Haftadayim. Doktor haftaya ciger geliştirici igneyi yaptiriyor. Ilerleyen süreçte tekrar yaptirtacakmis.
Ani doguma karşı önlem olarak yapiyormus. Bu ignelerin bir zarari var mi bilginiz var mi?

Canım ben her işimi yapıyorum inan eğilme dışında yemek bulaşık temizlik dinlene dinlene
Ben kalkamıyorum bile hemen kasilmam başlıyor ağrılarım başlıyor bir doktora mesela gidiyorum ve kapıda arabadan inip muayenehane olduğu için sıra falan beklemeden girip çıkıp eve geliyorum bütün gün pert oluyorum sana masallah

Kizlar su an 24. Haftadayim. Doktor haftaya ciger geliştirici igneyi yaptiriyor. Ilerleyen süreçte tekrar yaptirtacakmis.
Ani doguma karşı önlem olarak yapiyormus. Bu ignelerin bir zarari var mi bilginiz var mi?
Çoğu ikiz hamile yaptırıyor canim iyi de oluyor herkez faydasını gördü benm dr um yapmadi

Kizlar ana kucağı aldiniz mi kullaniyor musunuz alanlar yani memnun olan var mı hangi marka ve elektronik mi yoksa salıncak gibi olan mi sizce

ya tedavisi varsa çok şükür olur gecer hemen 1 ay nasıl gecti anlamazsin bile bak biz dogum yapalı 8 bitti

Kizlar ana kucağı aldiniz mi kullaniyor musunuz alanlar yani memnun olan var mı hangi marka ve elektronik mi yoksa salıncak gibi olan mi sizce
bugun ikinci el siparis verdim. çünkü biri aglarken öbürünü susturacak bisey lazim. otomatik sallanan ve gazi icin titreşimli olan bisey.

Hadi yaaa... benim yardım eden kimse yok ki mecburen yapıyorum eşim azıcık yapar der aa belim ağrıdı benim de canım sıkılıyor valla yapmasam daha iyi aslında kuzum sen hiç yapma zaten benim yaptığım yanlış biliyorum

Vallw ben fiyat sormustim sisli memorial inanilmaz yuksekti.
Valla öyle canım ama bakıyorum insanlar akın akın geliyor çocuk sahibi olmak isteyen evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar eminim son paralarını bile veriyodur... çok şükür yine zor da olsa ödüyoruz allah emeklerimizi boşa çıkarmasın evlatlarımızı sağlıkla hayırla alırız kucaklarımza inş

Benm esim de hep iste o yüzden ev almış başını gidiyor bende el sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…