- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.461
cok sevindim cok insallah hemen gonderirlerKuzum bu sabah çağırdılar çok şükür gördüm kızımı emzirdim çoook güzel bir duyguymuşinşallah yakında çıkabilir yarın tekrar emzirmeye gidicem Oğlum daha tam emmiyormuş ama onu göremedim onun için de çağırırlar inşallahh
bu günler de geçecek inşallah sag salim ciktiniz kötü bisey gelmedi basiniza çok çok şükür. kolostrumu küçük enjektorlere ceksen belki oyle kabul ederler. bendeki süt de hala 10 cc dahi degil3 hafta civari gibi bekliyiruz, tabi bebeklere bagli...
Bugun ilk goruste ufakliklarini gorup biraz aglamis olabilirim.. Ama 24-38 hafta arasi bir suru yogun bakim bebek vardi, yani ne hafta ne baska birsey kesin degil... 600gr lik bebegi gorunce utandim agladigima.
Sutu memelere indirmeye calidiyoruz, evden lansinoh pompayi getirttim 3 saatte bir bos da olsa sagiyorum. Cok az bir kolostrum var ama damla damla... onu da posetleyip vermiyorum degmez diye...
Her gun 12-13 arasi gorus var, saat sayiyorum
hic erken sevinmiyim o zaman. suan hafif gazları var tabii de bu kadarla kalsa zil takıp oynarım. büyük oglumda ikinci gun başlayınca bunlar da oyle olur sandimDoktor ilk 2 hafta olmaz demisti oglumun tam 16.gun basladi kizimin biraz daha gec basladi. Hatta ilk 2 hafta o be dedim ne guzel uyuyan bebekler bunlar ama 2 hafta sonra belli olur dediler ve oyle oldu.
Cok sukur kuzum aminn sizlere de kolayliklar insallah
Bnm ikisindede var cnm hipp kullanıyordum bıraktım sma aldım.Bnmkilerde seninki gibi damla kullanıyorum çıkarıyorlar ama gaz bitmiyo. Ben gündüzleri hiç Mama vermiyorum emziriyorum hep ama yinede gaz oluyor mamayla alakası yok gibi geliyor bana canm. Damla olarak ne kullanıyorsun?Oglumda yokda kiz da basladi canim benim bu yuzden hipp yaramiyor diye dusunuyorum aptamil bi denecegim bide dr gaz damlasi verdi o yani gazi cikartiyor ama gene oluyor bende mamadan dedim bakalim artik ne yapacagiz
Benmde öyleydi canm çok kasiniyordu yara olmuştu artık kasimaktan çaresi yok cekicez mecbur. Dogumdan sonrada 2 hafta tüm vücudum kaşındı uyuz gibiydim ama geçti çok şükür.Artik kasinmaktan kriz gecircem karnimi resmen kanatmaya başladım kizlar zaten oksapar da vuruyorum egzama gibi halkalar oluştu dr catlamqdan dolayı oluyor dedi yıkıyorum badem yağı sürüyorum ama gene aynı gene aynı azcık duruyor hafifliyor sadece sizde durum nedir
Tabi yine siz bilirsiniz ama benim okudugum ettigim her yerde bir damla da olsa o kolostrum bebege verilmeli, cok faydali deniliyor. Hayirlisiyla en kisa zamanda Mustafa-Kemal’e kavusmaniz dilegiyle3 hafta civari gibi bekliyiruz, tabi bebeklere bagli...
Bugun ilk goruste ufakliklarini gorup biraz aglamis olabilirim.. Ama 24-38 hafta arasi bir suru yogun bakim bebek vardi, yani ne hafta ne baska birsey kesin degil... 600gr lik bebegi gorunce utandim agladigima.
Sutu memelere indirmeye calidiyoruz, evden lansinoh pompayi getirttim 3 saatte bir bos da olsa sagiyorum. Cok az bir kolostrum var ama damla damla... onu da posetleyip vermiyorum degmez diye...
Her gun 12-13 arasi gorus var, saat sayiyorum
Cok tesekkurler, o zaman iade etmeyeyim. Umarim bebisler de begenip uslu uslu uyurlarben de bunlardan aldim oluyor denedim ama ilk denemede sevmediler. keyifli oldukları bir vakit tekrar denicem. bence cok guzel
İnşallahh kuzum inşallah bu güzel duyguyu hepimiz yaşayalımGözün aydın canım. İnşallah en kısa sürede onuda emzirirsin merak etme. Çok şükür bugünleredarısı bana inşallah
Çoook sağ ol canım benim inşallahGözün aydın kuzucum inşallah yakında kavuşacaksınız az kaldı ❣
Amin canım benim çok sağ olcok sevindim cok insallah hemen gonderirler
Canım ne güzel haber çok sevindimKuzum bu sabah çağırdılar çok şükür gördüm kızımı emzirdim çoook güzel bir duyguymuşinşallah yakında çıkabilir yarın tekrar emzirmeye gidicem Oğlum daha tam emmiyormuş ama onu göremedim onun için de çağırırlar inşallahh
Benim 16 da bitti prilamı bulana dua ettim hep ondan olmasa mahvolmuştumKızlar bu mide bulantısı ne zaman geçiyor. 15 haftalık oldum hala midem ağzımdamakarna yiyip duruyorum
İnşallah balım çok sağ olCanım ne güzel haber çok sevindiminşallah oğlun için de yakında çağırırlar
Evet çok duydum Prilamı benim doktorum yazmadı hiç nedense aslında bi torba ilaç içtim yani onu içsem bence olurduBenim 16 da bitti prilamı bulana dua ettim hep ondan olmasa mahvolmuştum
Ya bence yazmadıysa sen bi sor çünkü bende prilam +onzyd diye bi hap kullandım. Onzyd çok kuvvetliydi hemen kesiyordu. Benim uzun sürdü 18-19 falandı hatta asla bitmeyecek sanıyordum. Bir daha hiç yemek yiyemem dedim. Şükür geçti. Insana geçmeyecek gibi geliyor ama biraz daha sabret geçiyor.Evet çok duydum Prilamı benim doktorum yazmadı hiç nedense aslında bi torba ilaç içtim yani onu içsem bence olurdu
Bebekler iyi olsun da ben razıyım kuzum yarin gidicem dr a iste tahlil falan hersey yapsin baksın tehlike olmasın da ben çekerim az kaldı zatenBenmde öyleydi canm çok kasiniyordu yara olmuştu artık kasimaktan çaresi yok cekicez mecbur. Dogumdan sonrada 2 hafta tüm vücudum kaşındı uyuz gibiydim ama geçti çok şükür.
Erken evet benimkilerin ilk 15 gun hic sesleri bile yoktuhic erken sevinmiyim o zaman. suan hafif gazları var tabii de bu kadarla kalsa zil takıp oynarım. büyük oglumda ikinci gun başlayınca bunlar da oyle olur sandim
Valla canım gece 2 tane içtim 16 haftaya kadar yoksa mümkünatı yoktu dayanamıyordum 24 saat midem bulanıyordu çünkü gönül isterdi ki ilaç kullanmamak ama maalesef mecbur kaldıkEvet çok duydum Prilamı benim doktorum yazmadı hiç nedense aslında bi torba ilaç içtim yani onu içsem bence olurdu
İnşallah canım. Bir de antibiyotik kullanıyorum şu an o da artırıyor sanırım belki haftaya biraz rahatlarım ben deYa bence yazmadıysa sen bi sor çünkü bende prilam +onzyd diye bi hap kullandım. Onzyd çok kuvvetliydi hemen kesiyordu. Benim uzun sürdü 18-19 falandı hatta asla bitmeyecek sanıyordum. Bir daha hiç yemek yiyemem dedim. Şükür geçti. Insana geçmeyecek gibi geliyor ama biraz daha sabret geçiyor.
Bulgur nohut dövme vbKizlar yine akşam oldu, yine ben gaz sancilarindan zeplin gibi oldum. Endol aldim magnezyim ictim biraz rahatladım sayılır. Bu gaz neden oluyor aksam aksam. Tarhana çorbası mi yapiyor acaba?
Nasil gecer bir öneriniz var mı?
Aynen canm insan evlatları için herşeye katlanıyor bnde yaptırmıştım tahlil sıkıntı çıkmamıştı sende de çıkmaz büyük ıhtimal çatlamadan dolayı kaşınıyor çünkü. Aynen 3 hafta daha inşallahBebekler iyi olsun da ben razıyım kuzum yarin gidicem dr a iste tahlil falan hersey yapsin baksın tehlike olmasın da ben çekerim az kaldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?