- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.061
O halde vurulmaniza gerek olmaz sanırımKızlar selam, ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Bugün 27. Haftaya girdik. Tüp bebek doktorum proluton depot iğneye kabadan haftada 1 doğuma kadar devam dedi. Ama kendi doğum yaptıracak doktorum bu hafta bırakalım, serviks iyi. Erken doğum da görünmüyor dedi. Perinatolıg da erken doğum görünmüyor demişti. İğneyi bıraktım ama acaba yine de 15 günde 1 olsammı diyorum, benim durumumda olan varmı
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı zamanında doğum nasip etsin Rabbim. Seni korkutmak gibi olsun istemiyorum ama benimde rahim ağzı hep iyiydi banada perinatolog erken doğum görünmüyor demişti detaylıda. Doktorumda rahim ağzı hep iyi dedi ama yinede haftada bi proluton iğne yaptırıyordu. 28. Haftada 30 mm idi rahim ağzı ama iki hafta sonra kontrole gideceğim diye beklerken 30+0 da rahim ağzı kısalması, kanama, şiddetli ve sık sancı sebebiyle doğum yapmak zorunda kaldım. Proluton iğne yaptırıyor olmama rağmen.Kızlar selam, ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Bugün 27. Haftaya girdik. Tüp bebek doktorum proluton depot iğneye kabadan haftada 1 doğuma kadar devam dedi. Ama kendi doğum yaptıracak doktorum bu hafta bırakalım, serviks iyi. Erken doğum da görünmüyor dedi. Perinatolıg da erken doğum görünmüyor demişti. İğneyi bıraktım ama acaba yine de 15 günde 1 olsammı diyorum, benim durumumda olan varmı
Ben başından beri hiç bırakmadım. Perinatolog ile devam ettim bırakma taraftarı olmadi. Kullanmama ragmen 30da sancim basladi sukur durdurdular. Simdi 3 gunde 1 vuruluyorum. Ama bırakmış olsaydım ne olurdu bilmiyorum. Burada bırakan ve sorun yaşamayan arkadaşlarda oldu.Kızlar selam, ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Bugün 27. Haftaya girdik. Tüp bebek doktorum proluton depot iğneye kabadan haftada 1 doğuma kadar devam dedi. Ama kendi doğum yaptıracak doktorum bu hafta bırakalım, serviks iyi. Erken doğum da görünmüyor dedi. Perinatolıg da erken doğum görünmüyor demişti. İğneyi bıraktım ama acaba yine de 15 günde 1 olsammı diyorum, benim durumumda olan varmı
Selam canım aynı şekilde tüp bebek doktorum devam etmemi söylemişti ama Perinatoloji ve doğumu yaptıracak doktorum bıraktırdı çoktan herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben.Kızlar selam, ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Bugün 27. Haftaya girdik. Tüp bebek doktorum proluton depot iğneye kabadan haftada 1 doğuma kadar devam dedi. Ama kendi doğum yaptıracak doktorum bu hafta bırakalım, serviks iyi. Erken doğum da görünmüyor dedi. Perinatolıg da erken doğum görünmüyor demişti. İğneyi bıraktım ama acaba yine de 15 günde 1 olsammı diyorum, benim durumumda olan varmı
Çok sevindim canım benim maşşallah kuzulara da sana daçok şükür iyiyiz biz kuvoz yok simdilik
Çok sağ ol kuzum ama sanırımGece suya kalktım istemsizcePembeAnkaKusu ve Nameless Warrior kizlar dua ya dilim alışmış size dua ediyorken buldum kendimi hadi güzel hayırlı haberlerle gelin bize
Gözün aydın, çok sevindimçok şükür iyiyiz biz kuvoz yok simdilik
Çok şükür darısı bizlereçok şükür iyiyiz biz kuvoz yok simdilik
Amin canım inşallahEvet canım yarın doğumum varAllah hepinize güzel haftalarda doğum nasip etsin herkesin güzel haberlerini alalım
Canım gözün aydın gelmiş geçmiş olsunBebeklerim mr çekildi hiçbir şey çıkmadı binlerce kez şükürler olsun
Ohhh süper çok sevindim. Gözünüz aydınçok şükür iyiyiz biz kuvoz yok simdilik
Gözün aydın kuzum, Allah analı babalı büyütsünçok şükür iyiyiz biz kuvoz yok simdilik
Çok şükür canım gözünüz aydın sağlıkla evinize dönün inşallahçok şükür iyiyiz biz kuvoz yok simdilik
Karıştı
Benim tup bebek doktorum da, perinatolog da jinekolog da acilma, sanci, kanama vb olmadigi icin haftada bir olan igneyi 22.hafta sonrasi, oral progesteron icerikleri ise 24.hafta itibariyle kesmeyi onerdi. Bu haftada artik vucudun kendi progesteronu gebeligin devamina yeterli, olasi bir durumda gerekise yapariz dediler. Soz dinledim, 32 hafta icindeyim henuz bir degisiklik yok. Insallah boyle devam ederKızlar selam, ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Bugün 27. Haftaya girdik. Tüp bebek doktorum proluton depot iğneye kabadan haftada 1 doğuma kadar devam dedi. Ama kendi doğum yaptıracak doktorum bu hafta bırakalım, serviks iyi. Erken doğum da görünmüyor dedi. Perinatolıg da erken doğum görünmüyor demişti. İğneyi bıraktım ama acaba yine de 15 günde 1 olsammı diyorum, benim durumumda olan varmı
Ben hiç dogurmayacak gibi geziyorum evde kuzum
Masalllahçok şükür iyiyiz biz kuvoz yok simdilik
Aynen canım sıra bize geliyor kalbim pır pır ediyor, heyecan artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?