2022 ikiz annesi olacaklar

O halde vurulmaniza gerek olmaz sanırım

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı zamanında doğum nasip etsin Rabbim. Seni korkutmak gibi olsun istemiyorum ama benimde rahim ağzı hep iyiydi banada perinatolog erken doğum görünmüyor demişti detaylıda. Doktorumda rahim ağzı hep iyi dedi ama yinede haftada bi proluton iğne yaptırıyordu. 28. Haftada 30 mm idi rahim ağzı ama iki hafta sonra kontrole gideceğim diye beklerken 30+0 da rahim ağzı kısalması, kanama, şiddetli ve sık sancı sebebiyle doğum yapmak zorunda kaldım. Proluton iğne yaptırıyor olmama rağmen.

Ben başından beri hiç bırakmadım. Perinatolog ile devam ettim bırakma taraftarı olmadi. Kullanmama ragmen 30da sancim basladi sukur durdurdular. Simdi 3 gunde 1 vuruluyorum. Ama bırakmış olsaydım ne olurdu bilmiyorum. Burada bırakan ve sorun yaşamayan arkadaşlarda oldu.

Selam canım aynı şekilde tüp bebek doktorum devam etmemi söylemişti ama Perinatoloji ve doğumu yaptıracak doktorum bıraktırdı çoktan herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben.

Benim tup bebek doktorum da, perinatolog da jinekolog da acilma, sanci, kanama vb olmadigi icin haftada bir olan igneyi 22.hafta sonrasi, oral progesteron icerikleri ise 24.hafta itibariyle kesmeyi onerdi. Bu haftada artik vucudun kendi progesteronu gebeligin devamina yeterli, olasi bir durumda gerekise yapariz dediler. Soz dinledim, 32 hafta icindeyim henuz bir degisiklik yok. Insallah boyle devam eder
Cantamda acil durumlar icin hep 1 kutu depot siringa ve recete tasiyorum

Ben hiç dogurmayacak gibi geziyorum evde kuzum doktor mart dedi ama heran da gelebilir gelirse hemen aliriz bebekleri dedi bende 2 hafta kaldı zaten diye diyeti bıraktım çikolata yiyorum gunde 1 tane kendimi şımarmaya başladım bal kaymak yiyorum arada reçel kaçırıyorum

Aynen canım sıra bize geliyor kalbim pır pır ediyor, heyecan artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…