- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.041
Evet canım yarın doğumum varya kıyamam onlara ben ya canım bunarada senin yarın doğum mu var Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bencede girmezlee küveze haftanız iyi maşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Bazen oluyor ama bnm agri eksiğim çok yüksek nst de çıkıyor mesela ben de tık yok ama doktor diyor haji suyun gelirse hemen gel falan diye de nolacam bilmiyorum kiSancin mi var canim
Insallah canim benim hayirla sağlıkla dogsunlar hepimiz kuvezsiz falan gelelim evimizeCanım sende riskli haftaları atlattın çok şükür güzel haftalara geldin şimdi hedef 36 darısı bizlere
Sana boool boll dua edelim inşallahEvet canım yarın doğumum varAllah hepinize güzel haftalarda doğum nasip etsin herkesin güzel haberlerini alalım
Suan sanki hiç dogurmayacakmis gibi olan hissinden çıkıp doğuma gireceğim stresi sardı beni kizlar sizi okuyunca yaa zor mu acaba doğum nasıl kiNameless Warrior NasilYarDiyeyim iyi doğumlar diliyoruz sizlere. Acısız, sancisiz bir solukta kurtulun inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz kendinizi iyi hissettiğinizde.
Duzenli olmadigi surece doguma sebep olmaz sancilar canimBazen oluyor ama bnm agri eksiğim çok yüksek nst de çıkıyor mesela ben de tık yok ama doktor diyor haji suyun gelirse hemen gel falan diye de nolacam bilmiyorum ki
Doğum zor mu nasıl bise yada sonrası nasılDuzenli olmadigi surece doguma sebep olmaz sancilar canim
Evet dualarınızı bekliyoruz teyzelerSana boool boll dua edelim inşallah
Amin canım benim Allah hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahNameless Warrior NasilYarDiyeyim iyi doğumlar diliyoruz sizlere. Acısız, sancisiz bir solukta kurtulun inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz kendinizi iyi hissettiğinizde.
Doğum kısmından zerre korkum yok. Yeter ki bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımızaSuan sanki hiç dogurmayacakmis gibi olan hissinden çıkıp doğuma gireceğim stresi sardı beni kizlar sizi okuyunca yaa zor mu acaba doğum nasıl ki
Dualarım sizinleBugünüde doğurmadan atlatırsam yarına hazırım beninşallah kavuşabilirim yavrularıma alıp evime gelirim şuan onun stresi var kuvöze girecekler mi girmeyecekler mi diye kendime gelir gelmez yazarım inşallah. Sizlerde bizim için dualarınızı eksik etmeyin
Benimde zerre uykum sorma nasıl uyuyacağım belli değilDualarım sizinleben hic uyuyamamıştım sabaha kadar:)) heyecan dorukta ama harika bir duygu sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza güzel anneler NasilYarDiyeyim Nameless Warrior
Ohhh şükürler olsun boşuna stres yaptırdılar sanaBebeklerim mr çekildi hiçbir şey çıkmadı binlerce kez şükürler olsun
Mutlaka agrin olacak ilk 3 gun ozellikle ama dayanilmayacak bir agri olmayacak 10 gun sonra da baya baya duzeleceksin insallah agri kesici alabiliyosun zaten parol ve benzerleri hic korkmaDoğum zor mu nasıl bise yada sonrası nasıl
Panik atağım var zaten muhtemelen genel anestezi istycem ben korkuyorum da bilmiyorum nolacakMutlaka agrin olacak ilk 3 gun ozellikle ama dayanilmayacak bir agri olmayacak 10 gun sonra da baya baya duzeleceksin insallah agri kesici alabiliyosun zaten parol ve benzerleri hic korkma
Cok şükür canm benm bunla geçmiş olsunBebeklerim mr çekildi hiçbir şey çıkmadı binlerce kez şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?