2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar doktor oksapara devam et ama coraspin keselim dedi bende korkuyorum kalbi durdu mu gene diye pihtilasma var ya yeter mi ki oksapar bilmiyorum sizin nasıl oldu

Kızlar bir sey sorcam.
22.haftayi bitirdim. Karnim sertleşmiş sanki. Normal mi bu? Karinda sertleşme ne zaman başlıyor?
Biz iki tane taşıdığımız için hep sert olur zaten benim doktorum şöyle belirtti karnına dokunduğun zaman ağrı olursa bana haber dedi

Peki sizce değerinin artışı normal mi 15 .gün genelde herkes 1000 ve üstünü görüyor.
Artış normaldir. Genelde 15.gun 1000in üzerini görenlerin 5.gun embriyosu için 10.gun değeri o kadar düşük olmuyor. İkiz gebelik değil gibi o değerler bence. İki günde bir yüzde 70 artması da normal, iki katı artmasi da normal. Herkesin vücudunun yaptığı hcg değeri farklı oluyor. Kese görüldüğü zaman doktor yorum yapabilir anca.

Kızlar bir sey sorcam.
22.haftayi bitirdim. Karnim sertleşmiş sanki. Normal mi bu? Karinda sertleşme ne zaman başlıyor?
Benim 4.ayimda sertlesmeler ve ağrılar başlamıştı. Progesteron ile bugünlere kadar gelebildim. İkiz taşıyan arkadaşım benden 1bucuk ay geriden geliyor, göbeği benimkinin iki katı ve yumuş yumuş 5+1dublex karnı var govdesi uzun içeride yer geniş, kız yere bile ikiye katlanarak egilebiliyor. Benim küçük göbeğimde yer yok, aşırı sertlikten max. 25derecelik açıyla eğilmeme müsaade ediyor, koltuktan bile tutunarak kalkıyorum. Vücut yapısı da etkili sanırım... İkizlerde sertlik ve kasılmalar erken başlıyor, doktor bile net olarak şu yüzden oluyor diyemiyor.

Arkadaşlar merhaba ikiz gebeliğinizi kaçıncı hafta da öğrendiniz ?
Merhaba benimkide 5 buçuk haftalık oldu kesenin birisi net görünüyor ama diğeri net değil hatta gelişiyor dedi doktor kafam karmakarışık net de konuşmadi ikiz mi değil mi bilmiyorum bir kaç gün sonra tekrar çağırdı gel bakalım dedi

Ayyy canim icim rahat etti. Dedim acaba erken dogum belirtisi mi, kafayi yemek uzereydim.
Karnimda gerginlik var cunku. Annem de kızım ikiz hamilesin normal diyor. Kasilma vs olsa sikintu diyor.

İnşallah sağlıkla gelişir ikisi de benim ikiz eşlerinden biri gelişmedi tam olarak 8. Haftada belli oluyor gelişip gelişmeyeceği

Ayni haftadaymisix. 22+0 su an. Co sukur agri yok dokundugumda
Aynen canım bende 22+2 yim :) korkulacak bişey yok rahat ol allahın emanetleri onlar ağrı olmadığı sürece normal hele ki akşam yemeğimi yedikten sonra nefes alamiyorum koltuğa sığamıyorum karnım sertleşiyor

Normal o halde. Ayyy cok sevindim valla. Acil serklaj olunca her an erken dogum olabilirmis. Bunu 8grenmem ile delirmem bir oldu. Surekli kendimi takipteyim....
Allah akil sağlığımı korusun diyorum artık.

Normal o halde. Ayyy cok sevindim valla. Acil serklaj olunca her an erken dogum olabilirmis. Bunu 8grenmem ile delirmem bir oldu. Surekli kendimi takipteyim....
Allah akil sağlığımı korusun diyorum artık.
Sakin ol, stres çokk tetikliyor senin durumunu iyi düşün iyi olsun allah'in izniyle

Gebelik hesaplama programi var orda kac gunluk oldugu cikyor o gun sayisini 30 a bölüyorum ben 5 kusur aylik cikiyor iste. 5. Ay bitmis 6. Aya girmisz.
Ayy bişey kalmamış 8. Ayda artık doğum söz konusu oluyor senin bebişlerin cinsiyeti ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…