2022 ikiz annesi olacaklar

Pekmezli yumurta yiyin annem 9 çocuk doğurdu sürekli bu şekilde sütleri çoğaldı deneyin isterseniz

Sakın daha fazla üzme kendini sıcak sıcak duş al sagmaya devam et biberonla verirsin sagliklari yerinde olsunda gerisi gelir

Sakın daha fazla üzme kendini sıcak sıcak duş al sagmaya devam et biberonla verirsin sagliklari yerinde olsunda gerisi gelir
Aminnn canim yeterki saglikli olsunlar dr diyisi o kadar kotuyduki cok etkilendim ondan ama ins bunlarda gececek allahin izniye ins sagdikca geri gelir hayirlisiyla sagol canim benim

Onu nasil yapiyoruz kuzum benim ? Masallah annene ins bizimde oyle cogalir hepimizin allahin izniyle
Sağol canım yumurtayı omlet seklinde yapar kapatmadan önce pekmezi döker içine pekmez balon balon oldu mu hemen kapatır afiyetle yer pekmez az olmasın bildiğin içinde bandırarak yiyeceksiniz, ben uygulamayı nerdeyse akrabalarımızın hepsi yapar inşallah sizinde düzelir yavrulara şifa olur

Aminnn canim yeterki saglikli olsunlar dr diyisi o kadar kotuyduki cok etkilendim ondan ama ins bunlarda gececek allahin izniye ins sagdikca geri gelir hayirlisiyla sagol canim benim
tam anlayamadim. emzirme mi diyor sana? bu tür durumlarda emzir sonra mama takviyesi yap derler emzirme sağ da ver diyeni ilk kez duydum

Aaa anladim benimde ilk gebelik birde plesanta önde duruyor ondan da sanırım geç olacak sağlıklı olsunlar da, 7/24 acaba nasıllar nasıl olacaklar düşüncesiyle geçiyor kaygılarımız bitmeyecek
Hayirlisiyla kuvezsiz sağlıkla dogsunlar inşallah öyle sahiden de hiç ozlemiycem hamileligimi hemde hiccc

Kuzum hic mi kilo almamislar az mi almislar ona gore yorum yapicam once onu sorayim bi

Canim serklaj islemi yapildi 3mm lik alan tutuyormuş bebekleri. Islemi yapan doktor prof. Dr. Suleyman Engin Akhan . Bir cok ameliyati vardi o an içinde islem yapilmasi gerektiğinden doktorun onceki ameliyatlari yaptığı hastanede yapildi.

Dogum icin de doktorla konustuk, dogumu da o gerçekleştirecek. Hastane olarak da Bahçelievler memorial de olacak. Umarim o günleri görürüm de dogum olur. Henuz daha 22.
Haftadayim.

Doktor ne dedi peki? Ümidinizi kaybetmeyin daha hiç birşey belli değil
Bekleyip kan vereceksiniz 2 gün sonra ona göre yorum yaparız bazen testlerde hata olabilir falan dedi ama oyalamak için bence ben bunu daha önce de yaşadım . Gerçi 37 den bir arda beş kat artıp 188 olmuştu bu üçüncü test 290 acaba diyorum ikinci test mi yanlıştı 6 günde 37 den 290 a normal aslında aradaki kan testi olmasa nolur dua edin

Nasıl oldun canım? Hastanede misin evde misin? Gelişmeler neler

Canım hepsini aynı yerde mi ölçtürdün belki aradaki hatalıdır inşallah sağlıkla devam etsin İkizde benim hızlı artmıştı ama herkeste olmuyor. En iyi kese görününce anlaşılır. Tek de olsa ikiz de olsa sağlıklı olur inşallah

Malesef aynı yerde canım sadece birincisi farklı yerde son ikisi arasında zaten artış az olduğu için bilemiyorum ben afetten 6 gün önce 37 yi gördüm adetten 3 gün önce 188 adet olmam gereken gün bugün ve 245 sağlıkla ilerler mi ilk iki test arasında 5 kattan fazla var ama diğer son iki test üç günde yüzde 66 artış bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…