- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.761
disardan hastalik her türlü geliyor baksana eşin covid getirdi zatenEsim ozel harekat olduğu için evde pek kalmıyor gece kalsa gundux yok gündüz kalsa gece yok gibi gidince en az 10 gün gelmez mesela yardımcı bende düşündüm ya çocuklarıma hastalık getirirse sonucta disardan gelecek o da diye düşünüyorum o yüzden korktum ondan da ama mecbur kalırsam kesinlikle alicam banyo falan yaptırırken günlük gelen abla var temizlik için o ben sana yardım ederim dedi bakalm ama
Ayy hiç sorma ona da çok cnm sıkkın zaten adam disarda ne kadar virüs bakteri hastalık varsa topluyor eve geliyor ya yani resmen ozel caba gösterir gibi geçen gün ciddi ciddi söyledim evden gitmen gerekir eğer bir daha böyle bir hastalık getirirsen dedim tamam dedi yani gitsin sürekli ben onla mı uğraşayım kendimle mi şaşırdımdisardan hastalik her türlü geliyor baksana eşin covid getirdi zaten
Yogurt yersen insallah duzelir kuzum bol su ic bir de tansiyonunu nabzına bak ateşin var mı ona bak etkiliyor bunlar bn de covid olunca öğrendimKızlar 2 gündür tekme atmaları azaldı hareket ettiklerini hissediyorum ama yinede stres oldum yarin ne diyecek Dr bakalım acaba pozisyon mu degistirdiler
Benim hep 2 kat arttı canım bu değerler bi ölçüt değil bence ultrason net sonuç verirTest verdim riskli gebelik sebebiyle doktor 3 günde bir kan bar diyordu değerim ilk 37 sonra 188.84 çıktı en fazla ikizin olur korkma güzel artmış dedi ama sizde değerler basıl artmıştı aklıma köyü şeyler getirmekte istemiyorum ama
Benim değerlerim tek gebelik gibi artıyordu ultrason da öğrendim ikiz olduğunuTest verdim riskli gebelik sebebiyle doktor 3 günde bir kan bar diyordu değerim ilk 37 sonra 188.84 çıktı en fazla ikizin olur korkma güzel artmış dedi ama sizde değerler basıl artmıştı aklıma köyü şeyler getirmekte istemiyorum ama
Bende 22+0 oldum kuvvetli tekmeler başlamadı henüzYogurt yersen insallah duzelir kuzum bol su ic bir de tansiyonunu nabzına bak ateşin var mı ona bak etkiliyor bunlar bn de covid olunca öğrendim
Canım üzülüp kendini strese sokma sütün kesilir sonra ne biçim çocuk doktoruymus o yaSelam kizlar nasilsiniz benim moralim cok bozuk dun dr randevum vardi gittik cocuklarin kilosuna bakti kilo almamis hic dedi dr su 11 gun icinde cok az dedi ne yapiyorsun dedi bana meme mama takviyesi dedim kizdi sana demedilermi kucukler meme emmeleri efor sarfeder aldigi sutun faydasi olmaz diye sagip verecektin doyurmak icin degil diyelim 20 cc aldilar memeden agizdan mideye gitmek icin efor sarfetti daha vucuda fayda saglamadan kaybetti dediler ben tabi cok uzuldum dunden beri agliyorum sutumde simdi sagdikca azalmaya basladi uzuntuden kactimi ne yapti bilmiyorum mama veriyorum agliyorlar mememe alistilar ben oyle gordukce daha da uzuluyorum yani yeterki saglikli olsunlar tabi baska sey istemem allahtan ama ne bileyim corona belasindan bana duzgun hemsireler boyle anlatmadi uzak tut kendinen 15 gun dediler memede bes dakka cok durmazlar da hem dediler ben covitten dolayi sandim bana kucukler efor sarfederlerse sutunun vucutlarina girmeden gider deseydiler ya ben niye eziyet edeyim cocuklarima simdi dr pazartesi tekrar bakacak 2800 olursa meme durumu degisebilir dedi bu sefer meme emmek isteyecekler mi yada sadece sagmayla sizce tekrar artitabilirmiyim bilmiyorum kafam cok karisik ve cok doluyum benMasalim01 PembeAnkaKusu
Ben tam hareketlerini 26 da hissettim canim biraz geç oldu bnmki normal bence yani ilk bebekte hele daha geç oluyor hissetmekBende 22+0 oldum kuvvetli tekmeler başlamadı henüzsadece aralıklarla içerde hareketlerini hissediyorum normal midir acaba?
Aaa anladim benimde ilk gebelik birde plesanta önde duruyor ondan da sanırım geç olacakBen tam hareketlerini 26 da hissettim canim biraz geç oldu bnmki normal bence yani ilk bebekte hele daha geç oluyor hissetmek
Gözün aydın,Kızlar kontrolüm iyi geçti çok şükür
Bebekler iyi dr yerleri daraliyor gunde 10 kez hissediyorsan sıkıntı yok dedi
Gelisimleri yine 2hafta önde
idrarimi yaparken agrim oldugunu soyleyince mesanede kalinlasma gördü böbreklerinde sıkıntı yok dedi idrar tahlili verdim
Rahim ağzı uzunluğu 31mm sabit cok şükür
Bizden böyle haberler
Pahalı değil canım 30 mu ne dedi eşimCanlar bu ciğer geliştirici iğne fiyati nedir
Dr gerek görürsem haftaya yapariz dedi genelde 32.haftada yapıyoruz dedi
Anladım canım sağol benim Dr özel muayenesinde olacak fiyati artar gibime geliyor ama uygunmusPahalı değil canım 30 mu ne dedi eşim
Benim de normal demişti kuzum ama ilk kez öyle az alınca endişelendim sağlıklı olsunlar da kiloyu alırlar inş 3 4 hafta daha idare etsem şükredeceğim.. Rahim ağzı uzunluğu sordum doktor artık önemli değil dedi anlamadım.. ayy ben yaş pasta yedim geçen 150 çıktı en yüksek o normal heralde artık pek ölçmüyorum senin nasılS Saripapatya22
Canım benim minnaklarda 100gr almış ikiside Dr normal dedi gelişimi kilosu 2hafta önden gidiyor zaten şeker ölçümu yapıp yazdığım kagidida götürdüm gayet iyi tokluklarin dedi
Valla kuzum dun cok agladim oyle boyle degil sut sagayim dedim azalma oldu goguslerim sert ama gelmiyor anlamadim ins uzuntuden birsey olmazCanım üzülüp kendini strese sokma sütün kesilir sonra ne biçim çocuk doktoruymus o ya
Memeni birakmazlar korkma sende mama ararlarinda veririsin memeni hayirlisiyla 2.800 gecerler
Canım sen eczaneden almayacak mısın ki? Bu arada ben de 31. Haftada vurdurdum doktor artık vurmayacaksın dedi o ara dikkat et şekere yükseliyor çokkAnladım canım sağol benim Dr özel muayenesinde olacak fiyati artar gibime geliyor ama uygunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?