- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.581
Doktor sanki bana hep fazla söylüyor gibi geliyor da kilolarını ondan sordum canımm bence daha az gelir karnım da öyle büyük değil çünküAynen öyle canım. Sen neden sormuştun?
Senin dediğin indirimi gördüm güzel düşmüş alacaklar kaçırmasınCanlar e bebekte lansinoh ve mochi manuel göğüs pompaları 100 tl ye düşmüş almak isteyen varsa uygun bence. Ben aldım lazım olabilir diyee nasıl bilemiyorum ama
Olabilir canım işte doğduktan sonra netleşiyor tabi benim yeğenime 3800 demişlerdi 3100 bile değildi doğduğunda çok şaşırmıştık bu kadar da farklı ölçülür mü diyeDoktor sanki bana hep fazla söylüyor gibi geliyor da kilolarını ondan sordum canımm bence daha az gelir karnım da öyle büyük değil çünkü
Keşke önceden yazsaydım kuzum ben lansinoh aldım inşallah o da iyidir... valla elektrikli bana pahalı geldi hem ihtiyaç olur mu olmaz mı bilemedim ondan bunu tercih ettimSenin dediğin indirimi gördüm güzel düşmüş alacaklar kaçırmasınMochi çok iyi ben çok memnunum canım mesela sol göğsümü sağarken diğerine takıyorum bir o kadar da oradan çıkarıyor sonra değiştiriyorum sağ göğsümü sağarken sola takıyorum. Aynı şey bebek emerken de yapılabilir. Hem zamandan tasarruf hem sütler boşuna akmıyor hem de tutmak zorunda kalmıyorsun kendi kendine doluyor. Elektrikli pompayı ve göğsünü tutmak zorundasın çünkü bazen sıkıştırmak masaj yapmak gerekiyor ya da makinanın ayarı için bile elini kullanman lazım. İki elektrikli pompam var ama aynı anda kullanmak çok zor oldu pompa sütyenleri pek faydalı olacak gibi gelmedi. Hatta indirimi görünce birtane daha mı alsam dedim
31 bitti canım işte en son 2000 e 1800 dediOlabilir canım işte doğduktan sonra netleşiyor tabi benim yeğenime 3800 demişlerdi 3100 bile değildi doğduğunda çok şaşırmıştık bu kadar da farklı ölçülür mü diyeAma bizimkilerde 100 gram falan oynamıştır anca. Sağlıklı olsunlar da dediğin gibi senin haftan yazmıyor kaçıncı haftadaydın?
Mama herzamn vermiyorum ama hatta çok nadir genel olarak anne sütü veriyorum canm yinede 3 saatten aşağı yemiyorlar bnde kendimi kötü hissediyorum öyle oluncamemeden sonra mama verdiginde 3-4 saat istememeleri normal mama uzun sure tok tutar çünkü. hatta sadece mama ile büyüyen cocuklarda 3 saatten once tekrar mama vermek gaza agriya ve refluye sebep oluyor. buyuk cocugumu sadece mama ile buyuttugum icin biliyorum.
Ben yazmıştım aslında bir kaç kere ama görmemiş olabilirsin canım lansinoh da emzirme ürünlerinde çok iyi bi marka benim pompam lansinoh ondan da memnunum. Senin dediğin de mochiyle aynı mantık zaten o da işe yarar. Evet elektrikli pompaya gerek kalmaz belki canım bebişlerin güzel emerse sağmazsın belki ihtiyaç olursa bakarsınKeşke önceden yazsaydım kuzum ben lansinoh aldım inşallah o da iyidir... valla elektrikli bana pahalı geldi hem ihtiyaç olur mu olmaz mı bilemedim ondan bunu tercih ettim
Kiloları çok güzel maşşallah senin şeker vardı galiba ama haftan da ilerlemiş büyük olmaları avantaj yani allah korusun erken doğsalar bile kuvözde çok az kalırlar hatta biraz daha dursalar ona da gerek kalmaz iyi tarafından bak canım kritik haftaları atlattın zaten31 bitti canım işte en son 2000 e 1800 dedi
Ben hala zorluyorum canm tam anlamıyla alışamadılar daha almadıkları zamn sağıp biberonla veriyorum mama çok nadir veriyorum sütüm yetiyor suanlik. Birde sen hangi mamayı kullaniyorsun memnunmusunBende baya zorladim canim suan aliyorlar sukur ama bizdeki sorun kuvozde biberon vermisler ordan fazla geldigi icin yedikleri gibi uyuyorlar memede ise cok uyanik kaliyorlar uyku duzenim yok resmen ama biberon verdikce memeden vazgecerlerse diye tedirginim basta bende 2 saatte bir yapiyordum ama istemediler bes dakka emip uyuyup tekrar isteyince suan 3 4 saat yapiyorum bende mamada 60cc icmeye basladilar cok mu bilmiyorum pazaretesi randevu var ins kilo almislardir bakalim
Kızım 100 Gr az, oğlum 200 Gr fazla çıktı canımSelam kızlar bir şeyi merak ediyorum doğum yapan arkadaşların bebeklerinin kilosu doktorun doğmadan önceki söylediği kiloyla aynı çıktı mı yoksa tamamen farklı mı?
Teşekkürler canımmm.. evet şekerim var kuzum inanır mısın 1.5 aydır kilo almadım hatta 1 kilo verdim bebekler öndeydi zaten diyet yaptığımdan beri de geri düşmedi ben anlamadım bu işten bir şey eşime diyorum belki bebişler iri olacak şekerden değil bu kiloBen yazmıştım aslında bir kaç kere ama görmemiş olabilirsin canım lansinoh da emzirme ürünlerinde çok iyi bi marka benim pompam lansinoh ondan da memnunum. Senin dediğin de mochiyle aynı mantık zaten o da işe yarar. Evet elektrikli pompaya gerek kalmaz belki canım bebişlerin güzel emerse sağmazsın belki ihtiyaç olursa bakarsın
Lansinoh elektrikli pompa için bugün en uygun fiyat amazondaymış denk gelmiştim alcak olursanız ebebekten daha ucuzdu haberiniz olsun
Kiloları çok güzel maşşallah senin şeker vardı galiba ama haftan da ilerlemiş büyük olmaları avantaj yani allah korusun erken doğsalar bile kuvözde çok az kalırlar hatta biraz daha dursalar ona da gerek kalmaz iyi tarafından bak canım kritik haftaları atlattın zaten
Ölçümler hemen hemen doğruymuş desene canımmm... bizim doktor aynıydı değil mi uğur hocaKızım 100 Gr az, oğlum 200 Gr fazla çıktı canım
Yok canım üç aydan sonra değiştirdim ben doktoru diğer Memorialda aydın hocaya gidiyordumÖlçümler hemen hemen doğruymuş desene canımmm... bizim doktor aynıydı değil mi uğur hoca
Ha evet hatırladım canım... senin doktorun da sana pruluton progestan falan devam ettirdi miYok canım üç aydan sonra değiştirdim ben doktoru diğer Memorialda aydın hocaya gidiyordum
Canım annelik izni için mi soruyorsun? Ben beyin ve sinir cerrahiden 30 günlük heyet raporu aldım ama daha bitmedi rapor maaş da henüz yatmadı.
Valla süpersin bu haftalarda çok kilo alınıyor sadece bebişler almış ne güzel maşşallahTeşekkürler canımmm.. evet şekerim var kuzum inanır mısın 1.5 aydır kilo almadım hatta 1 kilo verdim bebekler öndeydi zaten diyet yaptığımdan beri de geri düşmedi ben anlamadım bu işten bir şey eşime diyorum belki bebişler iri olacak şekerden değil bu kiloama eşim de ben de iri değiliz
Doğum iznini daha hak etmeyen bir arkadaşımın sorusu bu. İkiz gebelik var, 30.haftasina gelmedi. Riskli gebelik diye heyet raporu çıkarttilar üni hastanesinden, 30 gündür işe gitmiyor. Şimdi o ilk 30gunu dolmuş, haftaya sgkdan param yatar mi ne kadar yatar diye meraka düştü. Bunun uzerine bir 30gun daha heyet raporu başlatıyor haftaya, hâlâ çok erken haftalarda doğum iznine hak kazanmadi. Aranızda heyet raporu ile istirahat yapan varsa maaş olayini en iyi o bilir diye düşündüm.Canım annelik izni için mi soruyorsun? Ben beyin ve sinir cerrahiden 30 günlük heyet raporu aldım ama daha bitmedi rapor maaş da henüz yatmadı.
Canım ben heyet raporu almıştım 45 günlüktü rapor bittikten kısa bir süre sonra tam 45 günlük yattı maaşımDoğum iznini daha hak etmeyen bir arkadaşımın sorusu bu. İkiz gebelik var, 30.haftasina gelmedi. Riskli gebelik diye heyet raporu çıkarttilar üni hastanesinden, 30 gündür işe gitmiyor. Şimdi o ilk 30gunu dolmuş, haftaya sgkdan param yatar mi ne kadar yatar diye meraka düştü. Bunun uzerine bir 30gun daha heyet raporu başlatıyor haftaya, hâlâ çok erken haftalarda doğum iznine hak kazanmadi. Aranızda heyet raporu ile istirahat yapan varsa maaş olayini en iyi o bilir diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?