2022 ikiz annesi olacaklar

Inquisitive Pembe Lotus kızlar doktor bi kardiyolog görsün demiş. Ama nedense kalp ile alakalı gibi gelmiyor bana. Biraz takip edeceğim şekeri geçmezse o zaman kardiyolaga gideceğim.
Carpinti bende de var cnm. Hatta 2. Trimesterda baslamisti. Kardiyolojiye gittim. Kan hacminin arttigindan ve ikiz gebelikte normal oldugunu soyledi. Tabi ekg ve ultrason falan da yapmisti. Eger carpintin devam ederse ki 3. Trimesterda daha da artar , seni cok rahatsiz ederse gel ilac baslayalim demisti.

Benim doktorum da aynısını söyledi
Tüm gün olmuyor gün içinde arada oluyor

Açıkçası bende bu kadar salgın varken hastane ortamına girmek istemedim kuzum. Bakayım biraz bekliyim devam ederse veya artarsa giderim. Bizim seninle zaten başından beri herşeyimiz benzer gitti
Canım sağlık ocağına gidip bi kan degerlerine fln baktırsan durumunu anlatıp o ne diyecek bakalım
Evet pazartesi bi gideyim hem demir değerlerim güzel diye bırakmıştık hapı ona baktiririm. Hemde dediğin gibi şekere baktiririm belki cihazdan da sağlıklı ölçüm alamamisimdir. Her yeni gün bir güncelleme geliyor sanki vallahi sorunlar bitmiyor

Göğüs ucun için lansinoh krem kullanıyor musun ya da benzeri bir şey canım? Sütünü de biraz gelince ucuna sürdür yumuşatsın öyle sağmaya devam et. Bir de yavaş başlatıp sonra hızlandır. Gümüş kapak kullanmam diye almamıştım ama bebekler kuvözde olunca sürekli pompa sürtünme yapıyor göğüs ucu hassaslaşıyor bebiş ağzı gibi olmuyor tabi. Sen de deneyebilirsin gümüş kapakları çok övmüşler.
Ben birini tekli pompayla sağarken diğerine mochi takıyorum yoksa akıp duruyor ve mochi baya süt topluyor zamandan tasarruf ediyorsun aşırı tavsiye ediyorum.
Göğsümün tamamı derken üst kısımlarında böyle sertlik ağrı ceviz büyüklüğünde kitlemsi sertlik ısınma kızarıklık falan varsa onu açman lazım sıcak uygulama ve masajla yoksa mastite çevirir allah korusun. Benim bir anda biraz olur gibi oldu sıcak uygulama masaj falan zor açtık valla çok uğraştık. Göğüsleri iyice sağmak lazım sonuna kadar ben çok dikkat etmeme rağmen oluyordu neredeyse süt kalırsa tıkanıyor böyle şeyler oluyor.
Bu arada gece uyuduğun için daha verimli oluyor ondan artıyor stres de yok uyurken stres sütün akışını sağlayan bi hormonun salınımını azaltıyormuş. Gündüz de elinden geldiğince rahat olman lazım tabi söylemesi kolay yapması zor

Burnun tıkalı can boğazım ağrıyor ve öksürük var balgam atıyorum ilaç vermedi dr bol bol dinlen su ic dedi ateşim şükür bugün çıkmadı ama halsizim ve dediğim gbi burun boğaz pert

Şükürler olsun bugün ateşim çıkmadı canm ama boğaz agrim ve burnum tıkalı agzim açık nefes alıyorum ancak tuzlu su çekiyorum burnuma öksürük iste beni mahvediyor karnimin etleri agriyor resmen doğum tarihim 3 martta dr 22 şubata çekti ama ben direnebildigim kadar bekletme taraftariym

hadi insallah iyileşme yoluna girdin gibi atesinin düşmesi çok onemliydi

Hayirli olsun, Allah kavustursun. 9,5 saat de olsa ciger gelistirici almislar bu da birsey cok sukur. Siz iyi misiniz?
Tam kac hafta ve kac kilo dogdular
sağolun çok teşekkür ederim. Ben ilk güne göre daha iyyim ama sezaryan dikişlerim ağrıyor tabi. Aynen bir kaç. Saat bile etkiler diye umut ediyırum. 33+0 da Oğlum 1780 gram kızımda 1680 gram doğdu. Oğlum solunuma bağlı değil ama kız hafif destek alıyor. Hergün 1 de emzirebiliyoruz. Dün ayrıca 6 9 ve 11 de çağrırıp denettiler emzirmeyi. Oğlum şükür emiyor ama kızım henüz tam ememiyor. Sütüm çok çok az henüz. Belki 1 2 tatlı kaşığı kadar. Sağıyorum ve artacağını umuyorum. Doğum yapan anneler kullandığınız süt artıcı takviyeler nelerdir rica etsem. Sanırım 20 gün kadar kalırmışız. Bizde durum böyle. Dualarını güzel temennileri olan herkese çook teşekkür ederim. Sizleriçin herşey bizim serüvenimizden daha kolay olsun inşallah.

Maşallah canm ins bir an evvel kavusacaksin yavrularına yavas yavas gelir merak etme sezeryanlisin stres yapma hersey cok guzel olacak rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah

yaa masallah ne güzel haberler verdin hem oksijen destegi az hem emmeye basladilar e zaten kuvozun sonuna doğru oluyor bunlar sen kendini toparlayana kadar onlar da cikmaya hazir olur insallah

ya ne güzel bnmkiler meme istemiyorlar bn zorla veriyorum. Bana doktor emzirdikten sonra mamada ver dedi canm bazen veriyorum yiyorlar bazende yeniyorlar.yumusaksa saymana gerek yokki. Bide bana doktor 2 saatte bir emzir dedi ama bebeklerim istemiyorlar 3 4 saat sonra yiyorlar seninkiler nasıl

memeden sonra mama verdiginde 3-4 saat istememeleri normal mama uzun sure tok tutar çünkü. hatta sadece mama ile büyüyen cocuklarda 3 saatten once tekrar mama vermek gaza agriya ve refluye sebep oluyor. buyuk cocugumu sadece mama ile buyuttugum icin biliyorum.

Bende baya zorladim canim suan aliyorlar sukur ama bizdeki sorun kuvozde biberon vermisler ordan fazla geldigi icin yedikleri gibi uyuyorlar memede ise cok uyanik kaliyorlar uyku duzenim yok resmen ama biberon verdikce memeden vazgecerlerse diye tedirginim basta bende 2 saatte bir yapiyordum ama istemediler bes dakka emip uyuyup tekrar isteyince suan 3 4 saat yapiyorum bende mamada 60cc icmeye basladilar cok mu bilmiyorum pazaretesi randevu var ins kilo almislardir bakalim

Selam kızlar bir şeyi merak ediyorum doğum yapan arkadaşların bebeklerinin kilosu doktorun doğmadan önceki söylediği kiloyla aynı çıktı mı yoksa tamamen farklı mı?

Selam kızlar bir şeyi merak ediyorum doğum yapan arkadaşların bebeklerinin kilosu doktorun doğmadan önceki söylediği kiloyla aynı çıktı mı yoksa tamamen farklı mı?
Oğlan biraz az kız biraz fazlaydı ama yakındı canım ölçülenlerle öyle uçurum yoktu. Yeğenimde çok fark vardı onun doktoru farklıydı tabi. Doktorun ölçüm şekline ve cihaza bağlı olabilir.

Canlar e bebekte lansinoh ve mochi manuel göğüs pompaları 100 tl ye düşmüş almak isteyen varsa uygun bence. Ben aldım lazım olabilir diyee nasıl bilemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…