- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.561
Carpinti bende de var cnm. Hatta 2. Trimesterda baslamisti. Kardiyolojiye gittim. Kan hacminin arttigindan ve ikiz gebelikte normal oldugunu soyledi. Tabi ekg ve ultrason falan da yapmisti. Eger carpintin devam ederse ki 3. Trimesterda daha da artar , seni cok rahatsiz ederse gel ilac baslayalim demisti.Inquisitive Pembe Lotus kızlar doktor bi kardiyolog görsün demiş. Ama nedense kalp ile alakalı gibi gelmiyor bana. Biraz takip edeceğim şekeri geçmezse o zaman kardiyolaga gideceğim.
Canım sağlık ocağına gidip bi kan degerlerine fln baktırsan durumunu anlatıp o ne diyecek bakalımInquisitive Pembe Lotus kızlar doktor bi kardiyolog görsün demiş. Ama nedense kalp ile alakalı gibi gelmiyor bana. Biraz takip edeceğim şekeri geçmezse o zaman kardiyolaga gideceğim.
Benim doktorum da aynısını söylediCarpinti bende de var cnm. Hatta 2. Trimesterda baslamisti. Kardiyolojiye gittim. Kan hacminin arttigindan ve ikiz gebelikte normal oldugunu soyledi. Tabi ekg ve ultrason falan da yapmisti. Eger carpintin devam ederse ki 3. Trimesterda daha da artar , seni cok rahatsiz ederse gel ilac baslayalim demisti.
Açıkçası bende bu kadar salgın varken hastane ortamına girmek istemedim kuzum. Bakayım biraz bekliyim devam ederse veya artarsa giderim. Bizim seninle zaten başından beri herşeyimiz benzer gittiCarpinti bende de var cnm. Hatta 2. Trimesterda baslamisti. Kardiyolojiye gittim. Kan hacminin arttigindan ve ikiz gebelikte normal oldugunu soyledi. Tabi ekg ve ultrason falan da yapmisti. Eger carpintin devam ederse ki 3. Trimesterda daha da artar , seni cok rahatsiz ederse gel ilac baslayalim demisti.
Evet pazartesi bi gideyim hem demir değerlerim güzel diye bırakmıştık hapı ona baktiririm. Hemde dediğin gibi şekere baktiririm belki cihazdan da sağlıklı ölçüm alamamisimdir. Her yeni gün bir güncelleme geliyor sanki vallahi sorunlar bitmiyorCanım sağlık ocağına gidip bi kan degerlerine fln baktırsan durumunu anlatıp o ne diyecek bakalım
Göğüs ucun için lansinoh krem kullanıyor musun ya da benzeri bir şey canım? Sütünü de biraz gelince ucuna sürdür yumuşatsın öyle sağmaya devam et. Bir de yavaş başlatıp sonra hızlandır. Gümüş kapak kullanmam diye almamıştım ama bebekler kuvözde olunca sürekli pompa sürtünme yapıyor göğüs ucu hassaslaşıyor bebiş ağzı gibi olmuyor tabi. Sen de deneyebilirsin gümüş kapakları çok övmüşler.Merhaba kızlar. Tekli Elektrikli pompayla süt sağıyorum ama göğüs ucum değil de göğsümün tamamı acıyor sanki artık. Birde üç saatte bir sağınca iyice canım acıyor. Gündüzleri bir sürü şey yiyorum içiyorum süt olsun diye. Geceleri sütüm güzel geliyor ama gündüzleri daha az geliyor bunun sebebi ne acaba
Burnun tıkalı can boğazım ağrıyor ve öksürük var balgam atıyorum ilaç vermedi dr bol bol dinlen su ic dedi ateşim şükür bugün çıkmadı ama halsizim ve dediğim gbi burun boğaz pertKendin nasılsın ? Önemli olan o. Benim ciğerim çok kötüydü en sonunda düşük bir antibiyotik ve balgam sökücü verdiler doktorum da onayladı 2 gün içtim ve geçti 2 günde. Sen kendin iyiysen vermezler ilaç gerek kalmaz. Bol portakal mandalina bol bol su iÇtim.
Şükürler olsun bugün ateşim çıkmadı canm ama boğaz agrim ve burnum tıkalı agzim açık nefes alıyorum ancak tuzlu su çekiyorum burnuma öksürük iste beni mahvediyor karnimin etleri agriyor resmen doğum tarihim 3 martta dr 22 şubata çekti ama ben direnebildigim kadar bekletme taraftariymMoralin çökmez mi hiç ya, kim bilir ne haldesindir şimdi. Bunu da kontrol altına alabilirsen, bebikler şu haftandan sonra antikorlu doğarlar artık. Karantina süresi de kisaldi, haftaya hemen bebekleri görmeye ultrasona gisersin rahatlarsın. Öksürürken filan karnını kasmamaya çalış. Çok bitki çayı içmemen gerektiğini biliyorsun zaten, limonu da kontrollü tüket. Covid geçirenler ekstra bir şey yapmadan atlattilar. Çok şükür covid yüzünden de burda kötü haber hiç almadık. Sen de yavaş yavaş kendini toparlarsin. Şu ateşin yükseldiği hastalığın zirve günlerini geçirsen yeter.
hadi insallah iyileşme yoluna girdin gibi atesinin düşmesi çok onemliydiŞükürler olsun bugün ateşim çıkmadı canm ama boğaz agrim ve burnum tıkalı agzim açık nefes alıyorum ancak tuzlu su çekiyorum burnuma öksürük iste beni mahvediyor karnimin etleri agriyor resmen doğum tarihim 3 martta dr 22 şubata çekti ama ben direnebildigim kadar bekletme taraftariym
sağolun çok teşekkür ederim. Ben ilk güne göre daha iyyim ama sezaryan dikişlerim ağrıyor tabi. Aynen bir kaç. Saat bile etkiler diye umut ediyırum. 33+0 da Oğlum 1780 gram kızımda 1680 gram doğdu. Oğlum solunuma bağlı değil ama kız hafif destek alıyor. Hergün 1 de emzirebiliyoruz. Dün ayrıca 6 9 ve 11 de çağrırıp denettiler emzirmeyi. Oğlum şükür emiyor ama kızım henüz tam ememiyor. Sütüm çok çok az henüz. Belki 1 2 tatlı kaşığı kadar. Sağıyorum ve artacağını umuyorum. Doğum yapan anneler kullandığınız süt artıcı takviyeler nelerdir rica etsem. Sanırım 20 gün kadar kalırmışız. Bizde durum böyle. Dualarını güzel temennileri olan herkese çook teşekkür ederim. Sizleriçin herşey bizim serüvenimizden daha kolay olsun inşallah.Hayirli olsun, Allah kavustursun. 9,5 saat de olsa ciger gelistirici almislar bu da birsey cok sukur. Siz iyi misiniz?
Tam kac hafta ve kac kilo dogdular
Maşallah canm ins bir an evvel kavusacaksin yavrularına yavas yavas gelir merak etme sezeryanlisin stres yapma hersey cok guzel olacak rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallahsağolun çok teşekkür ederim. Ben ilk güne göre daha iyyim ama sezaryan dikişlerim ağrıyor tabi. Aynen bir kaç. Saat bile etkiler diye umut ediyırum. 33+0 da Oğlum 1780 gram kızımda 1680 gram doğdu. Oğlum solunuma bağlı değil ama kız hafif destek alıyor. Hergün 1 de emzirebiliyoruz. Dün ayrıca 6 9 ve 11 de çağrırıp denettiler emzirmeyi. Oğlum şükür emiyor ama kızım henüz tam ememiyor. Sütüm çok çok az henüz. Belki 1 2 tatlı kaşığı kadar. Sağıyorum ve artacağını umuyorum. Doğum yapan anneler kullandığınız süt artıcı takviyeler nelerdir rica etsem. Sanırım 20 gün kadar kalırmışız. Bizde durum böyle. Dualarını güzel temennileri olan herkese çook teşekkür ederim. Sizleriçin herşey bizim serüvenimizden daha kolay olsun inşallah.
yaa masallah ne güzel haberler verdin hem oksijen destegi az hem emmeye basladilar e zaten kuvozun sonuna doğru oluyor bunlar sen kendini toparlayana kadar onlar da cikmaya hazir olur insallahsağolun çok teşekkür ederim. Ben ilk güne göre daha iyyim ama sezaryan dikişlerim ağrıyor tabi. Aynen bir kaç. Saat bile etkiler diye umut ediyırum. 33+0 da Oğlum 1780 gram kızımda 1680 gram doğdu. Oğlum solunuma bağlı değil ama kız hafif destek alıyor. Hergün 1 de emzirebiliyoruz. Dün ayrıca 6 9 ve 11 de çağrırıp denettiler emzirmeyi. Oğlum şükür emiyor ama kızım henüz tam ememiyor. Sütüm çok çok az henüz. Belki 1 2 tatlı kaşığı kadar. Sağıyorum ve artacağını umuyorum. Doğum yapan anneler kullandığınız süt artıcı takviyeler nelerdir rica etsem. Sanırım 20 gün kadar kalırmışız. Bizde durum böyle. Dualarını güzel temennileri olan herkese çook teşekkür ederim. Sizleriçin herşey bizim serüvenimizden daha kolay olsun inşallah.
ya ne güzel bnmkiler meme istemiyorlar bn zorla veriyorum. Bana doktor emzirdikten sonra mamada ver dedi canm bazen veriyorum yiyorlar bazende yeniyorlar.yumusaksa saymana gerek yokki. Bide bana doktor 2 saatte bir emzir dedi ama bebeklerim istemiyorlar 3 4 saat sonra yiyorlar seninkiler nasılValla canim benim ben meme veriyorum tekrar mememi istiyorlar bir kucuk emip birakip yatiriyorum tekrar istiyorlar ama bazende emdilermi iyi emiyorlat o yuzden ne yapmam gerekli bilemedim bende istedikce emziriyorum sonra 4 saatte bir mama veriyorum 45 cc falan ben gogsum yumusak geldiginden sagmiyorum sagsammi bilemedim
memeden sonra mama verdiginde 3-4 saat istememeleri normal mama uzun sure tok tutar çünkü. hatta sadece mama ile büyüyen cocuklarda 3 saatten once tekrar mama vermek gaza agriya ve refluye sebep oluyor. buyuk cocugumu sadece mama ile buyuttugum icin biliyorum.ya ne güzel bnmkiler meme istemiyorlar bn zorla veriyorum. Bana doktor emzirdikten sonra mamada ver dedi canm bazen veriyorum yiyorlar bazende yeniyorlar.yumusaksa saymana gerek yokki. Bide bana doktor 2 saatte bir emzir dedi ama bebeklerim istemiyorlar 3 4 saat sonra yiyorlar seninkiler nasıl
Bende baya zorladim canim suan aliyorlar sukur ama bizdeki sorun kuvozde biberon vermisler ordan fazla geldigi icin yedikleri gibi uyuyorlar memede ise cok uyanik kaliyorlar uyku duzenim yok resmen ama biberon verdikce memeden vazgecerlerse diye tedirginim basta bende 2 saatte bir yapiyordum ama istemediler bes dakka emip uyuyup tekrar isteyince suan 3 4 saat yapiyorum bende mamada 60cc icmeye basladilar cok mu bilmiyorum pazaretesi randevu var ins kilo almislardir bakalimya ne güzel bnmkiler meme istemiyorlar bn zorla veriyorum. Bana doktor emzirdikten sonra mamada ver dedi canm bazen veriyorum yiyorlar bazende yeniyorlar.yumusaksa saymana gerek yokki. Bide bana doktor 2 saatte bir emzir dedi ama bebeklerim istemiyorlar 3 4 saat sonra yiyorlar seninkiler nasıl
Oğlan biraz az kız biraz fazlaydı ama yakındı canım ölçülenlerle öyle uçurum yoktu. Yeğenimde çok fark vardı onun doktoru farklıydı tabi. Doktorun ölçüm şekline ve cihaza bağlı olabilir.Selam kızlar bir şeyi merak ediyorum doğum yapan arkadaşların bebeklerinin kilosu doktorun doğmadan önceki söylediği kiloyla aynı çıktı mı yoksa tamamen farklı mı?
Anladım canımmm sağlıklı olsunlar da önemi yok zaten kilonun...Oğlan biraz az kız biraz fazlaydı ama yakındı canım ölçülenlerle öyle uçurum yoktu. Yeğenimde çok fark vardı onun doktoru farklıydı tabi. Doktorun ölçüm şekline ve cihaza bağlı olabilir.
Aynen öyle canım. Sen neden sormuştun?Anladım canımmm sağlıklı olsunlar da önemi yok zaten kilonun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?