- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.521
Amin canim benim.Dogru diyorsun canim benim simdilik meme vermeye calisiyorum bakalim haftaya bir dr buldum kilo durumu falan ne diyecek ins sifa oluyordur yavrularimarabbim hepimizin evlatlarini saglikla hayirlisiyla buyumesini nasip etein ins
Hayirli olsun, Allah kavustursun. 9,5 saat de olsa ciger gelistirici almislar bu da birsey cok sukur. Siz iyi misiniz?Herkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz canım merak etmeHerkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
Canımm hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda kavuşacaksınızHerkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
hayirli ugurlu olsun Allah ana babali buyutsun insallah. cok ayrı kalmadan kavuşursunuzHerkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
Canım hayırlı olsun gözünüz Aydın. İnşallah en kısa sürede kavuşursun yavrularınaHerkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
Canim benim ayrintili aciklaman icin tesekkur ederim sagolasinMesela aynı anda agliyorlar meme istiyorlar birini alıyorum emzirmeye diğer memeye sağma makinasını takıyorum 5 dk da 40 ml süt sağıyorum onu diğer bebeğe veriyorlar. Emen bebek 40 mlmi yarim saatte anca emiyordur. Uyuyakalıyorlar vs uzuyor emmek. Bir de gece 11de falan sağıyorum ikisine de biberondan veriyorum 40 ar ml. 3 saat falan uyuyorlar. Bunu sık yapmıyorum ki memeyi reddetmesinler. Günde 3 dafa falan, geri kalan emziriyorum hep. Memeyi emerken keyif alıyorlar bırakacaklarını düşünmüyorum. IInşallah. Bir haftadir sistem böyle.Sutüm azalır korkusuyla her gün humana içiyorum umarım böyle devam eder.
Sagol canim benim cok sukur allahim kavustuk amin ins hic birimizin evlatlarimizdan ayrilmayalim insYaaaa kavusmuşsun bebeklerine, Allah bir daha ayırmasın
Gözünüz aydınHerkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
Olsun kuzum benim yeterki saglikli bir sekilde buyusunler en onemlisi o cok sukur seninkiler buyudu masallah annesi ins darisi bizlere olsunAmin canim benim.
Brnimkiler hic emmedi o hissi yasamak isterdim
Hayirli olsun canim benim gozunuz aydin allahim anali babali buyutsun insHerkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
Valla canım tüm gün emzirmekle geçiyor :)) memede uyuyup uyanıp emiyorlar bir saatCanim benim ayrintili aciklaman icin tesekkur ederim sagolasinyani bende emziriyorum emerken sorun yok ama bazen galiba cabuk yoruluyorlar bes dakka emip uyuyup tekrar emiyorlar o biraz yorucu oluyor ondan acaba dedim benmi emziremiyorum diye ama goguslerimin bosaldiginida hissediyorum bi senin yonteminide deneyecegim bakalim nasil olacak hayirlisiyla sut azalmadan oyle boyle emzirebiliriz ins bende bu humana iciyorum bide olabildigincw su canim benim
Kisa sürede çıkarlar canım yanında olurlarHerkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
Cok sukur darisi hepinize insallah kuzumOlsun kuzum benim yeterki saglikli bir sekilde buyusunler en onemlisi o cok sukur seninkiler buyudu masallah annesi ins darisi bizlere olsun
Gözünüz aydın olsun tez zamanda kuvezden cikarlar inşallahHerkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?