- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.481
Valla canim benim ben meme veriyorum tekrar mememi istiyorlar bir kucuk emip birakip yatiriyorum tekrar istiyorlar ama bazende emdilermi iyi emiyorlat o yuzden ne yapmam gerekli bilemedim bende istedikce emziriyorum sonra 4 saatte bir mama veriyorum 45 cc falan ben gogsum yumusak geldiginden sagmiyorum sagsammi bilemedimCanm ben tek meme verince doymuyorlar arkasından mama veriyorum daha çok güçlü olmadıkları için yoruluyorlar çok ememiyolar kalan sütü sağıp birdahaki oğüne veriyroum.Ben 3 gündür emziriyorum her emzirmede biraz boğuşuyoruzAma çok şükür ben galip geliyorum
Aglama degilde kuzum bes dakkada bir meme emiyorlar yatiriyorum tekrar istiyorlar aslinda normal diyorlar ilk zamanlar cok meme ararlar diyede gece yorucu oluyor mama veriyorum 45cc bitirmeye basladilar artirsam acaba meme almazlarmi diye de korkuyorum ☺mama vermeyince agliyorlar mi?
HosbuldukWelcome to ikiz analıkbir sure sonra verdigin mamayi tamamen bitirecekler o zaman bir olcek ya da yarim olcek artir oyle oyle duzen olusur ve sen zaten anlarsin kac cc iceceklerini bile bilmeye baslarsin
Peki oyle verince yani kendi sutunu sagip verince doyuyorlarmi bende de oyle surekli bir meme istegi oluyorlar bende doymuyorlar diyip mama veriyorum sonra mama yerlerse meme istemezlerse diyorum ama senin yontemle ne kadar sure uyuyuyp bir daha meme istiyorlar canim benim ?Mama vermiyorum canım sadece meme ve bazen hızlı doYmalarını istediğim zaman kendi sağdığım sütümü veriyorum. Sadece emzirmek tüm gün aralıksız sürüyor çünkü.
Insallah kuzum onlar değil de şu öksürük ve gıcık tutması ve ateş bni korkutuyor bu ikinci olacak hamilelikte geçirdiğim kovitCanım çok geçmiş olsun valla çok zor psikolojik olarak da ama üzme kendini bak ben korona da geçirdim tam doğum üstü ama hiçbir şey olmadı çok şükür inşallah değilsindir tabi ama.. O kadar ilaçtan da endişe etme ben de koronayken antibiyotik içtim. Zarar olmadı canım bir-kac güne iyileşirsin inşallah
Saol canm benim dua edin nolurCanım çok geçmiş olsun ilaçların etkisiyle birkaç güne toparlarsın inşallah hiç takma kafanada üzme kendini
Geçmiş olsun canımKizlar bugun gece 38.4 ateşle acilde sabahladık baya kotuydum sabah dr bana bir antibiyotik iğne bir de novalgin vurdu ateşim anca düştü parol falan fayda etmedi cnku covid testi vermemiştim onu verdim ama onun sonucu çıkmadan kanımda enfeksiyon olduğu çıktı dr bence ateşi bu yapiyor dedi yarın sabah covid sonucu çıkınca ilaç düzenlemesi yapacaklar bu arada oksapara devam ama eğer covid negatif se artık coraspin keselim doğumun yakın dedi nst de 3 kere sanci çıkmış ama öksürüyorum çok ondan da olabilirmiş kafam 1 milyon oldu ciğer geliştirici olucam ama bu hafta içinde
gecmis olsun bu haftalardan sonra uzama pek de mümkün degil aslinda nihayetinde orasi acilmaya programliKızlar herkese selam ben yine cumadan beri hastanede yatıyordum. Serviks uzunluğum 12 mm düştüve yazık ki hastanede yatmama rağmen hala aynı uzamadı dün taburcu oldum. Doktorum bundan sonra uygulanacak başka bir tedavi yok evde yatacaksın sıkı takipte olacağız. Eğer kısalma devam ederse alırız bebekleri dedi. Dualarınıza ihtiyacım var inşallah iki hafta daha dayanırız
Canım kekik çayı çok iyi geliyor diyorlar. Ve bol C vitamini. Bebeklerine hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle onlar çok güçlüler. Sen bağışıklığını ve moralini yüksek tutmaya bak.Kizlar sonucum pozitif çıktı var mi olan ne önerirsiniz ne kullanayım çok çöktüm suan moral olarak inşallah bebeklerime bise olmaz
gecmis olsun canim insallah hafifce atlatirsin biter giderKizlar sonucum pozitif çıktı var mi olan ne önerirsiniz ne kullanayım çok çöktüm suan moral olarak inşallah bebeklerime bise olmaz
Bu mübarek günde rabbim şifa versin canımKızlar herkese selam ben yine cumadan beri hastanede yatıyordum. Serviks uzunluğum 12 mm düştüve yazık ki hastanede yatmama rağmen hala aynı uzamadı dün taburcu oldum. Doktorum bundan sonra uygulanacak başka bir tedavi yok evde yatacaksın sıkı takipte olacağız. Eğer kısalma devam ederse alırız bebekleri dedi. Dualarınıza ihtiyacım var inşallah iki hafta daha dayanırız
Arkadaşım 7 aylik hamileyken covit oldu parol içebilirsin demis Dr sadece çok şükür atlattiKizlar sonucum pozitif çıktı var mi olan ne önerirsiniz ne kullanayım çok çöktüm suan moral olarak inşallah bebeklerime bise olmaz
Bir damlasi sifa aman ha kuzum buyuk nimet mama 2.planda olsunHosbuldukkuzum benim bazen bitiriyorlar bazen bitirmiyorlar degisik oluyor ama her memeden sonra yapmiyorum cunku bazen meme iyi yiyorlar bazende az az aliyorlar ama surekli yataga yatir kaldir yoruyor insani acaba mama artirsam meme yememezlik yapmalar mi bilemiyorum bende
Mesela aynı anda agliyorlar meme istiyorlar birini alıyorum emzirmeye diğer memeye sağma makinasını takıyorum 5 dk da 40 ml süt sağıyorum onu diğer bebeğe veriyorlar. Emen bebek 40 mlmi yarim saatte anca emiyordur. Uyuyakalıyorlar vs uzuyor emmek. Bir de gece 11de falan sağıyorum ikisine de biberondan veriyorum 40 ar ml. 3 saat falan uyuyorlar. Bunu sık yapmıyorum ki memeyi reddetmesinler. Günde 3 dafa falan, geri kalan emziriyorum hep. Memeyi emerken keyif alıyorlar bırakacaklarını düşünmüyorum. IInşallah. Bir haftadir sistem böyle.Sutüm azalır korkusuyla her gün humana içiyorum umarım böyle devam eder.Peki oyle verince yani kendi sutunu sagip verince doyuyorlarmi bende de oyle surekli bir meme istegi oluyorlar bende doymuyorlar diyip mama veriyorum sonra mama yerlerse meme istemezlerse diyorum ama senin yontemle ne kadar sure uyuyuyp bir daha meme istiyorlar canim benim ?
Kendin nasılsın ? Önemli olan o. Benim ciğerim çok kötüydü en sonunda düşük bir antibiyotik ve balgam sökücü verdiler doktorum da onayladı 2 gün içtim ve geçti 2 günde. Sen kendin iyiysen vermezler ilaç gerek kalmaz. Bol portakal mandalina bol bol su iÇtim.Kizlar sonucum pozitif çıktı var mi olan ne önerirsiniz ne kullanayım çok çöktüm suan moral olarak inşallah bebeklerime bise olmaz
Allah sağlıkla kucağınıza versin bebeklerinizi inşallah.Kızlar suyum geldi bana dua edin ciğer geliştirici de vurulmadım çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?