2022 ikiz annesi olacaklar

yeni kullanmaya basladim. ilk kutuyu recetesiz muadil 300 kusure aldim (10 adet yani 1 kutu) . gecen hafta aldiklarim receteli idi
Reçeteli ne kadara aldiniz? Ben hep reçeteli aliyorum. Normalde 10 tane yani 5 kutu 0.6 oksapara 53 tl fark oduyordum. Bu defa esim bilmediğimiz bir eczaneden almis fark 266 tl cikmis. Ilac piyasada bulunmuyor. Bundan fırsattan istifade bu fiyata mi satıldı anlamis degilim Ben.

işte 20 adet 0,4luk oksapar ignesine recete ile 49 tl odedik. icinde 10ar adet igne olan 2 kutu aldim 49a. siz cok fazla odemissiniz recetesiz gibi

Amin canim hepimizin yavrularinin insallah
Cok cok normal gayet iyi hatta 40 cc + meme
Her memeden sonra vermiyorum canim meme yemeye alissinlar diye amq gecelerii cok zor oluyor surekli bir aglama meme istegi o yuzden mama veriyorum fakat yetiyormu yoksa yedikce mideleri buyuyup daha cok isterlermi bilmiyorum dr bakiyorum bi tane fikir versin diye ama baya baya zormus ikiz uyku nedir unuttum valla

çok şükür 30 mm iyi o yüzden gerek görmemişlerdir dediğin gibi sor bugün inşallah gerek kalmasın

aaa rapor olmasına rağmen para almış kafaları karışmış onların bence canım hiç ücret ödenmemesi lazım benim tek ücret ödemediğim kan sulandırıc iğne :)

Merhaba arkadaşlar çatlak kremi olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz
2 tüp lierac bitirdim 1 kutu da mustelanin bakim yağı. cok cok da su ictim bundan eminim ama karnimda catlamadik yer kalmadi. kremler kötü diyemem çatlaklar icerden basliyor derinin altinda kanama noktalari var. belki surmesem daha kötü olurdu bilemiyorum.
tek bebeğe hamileyken hindistan cevizi yağı ve kakao yagi kullanmıştım o zaman hic catlamamistim ama karin büyüklükleri farklıydı tabii

Genelde herkes bu şekilde söylüyor çatlayacagi varsa çatlıyor galiba en iyisi birini seçip kullanmak galiba en azından kullanmadım demem

Valla ben üşengeçlikten kullanmadım özellikle yanlarım çok çatladı genetik daha çok.... tek olsa önlem alınır ama bizim karın ortada olmaması imkansız

Yarın sorucam inşallah. Ciğer gelişimi önemliymiş birde bizim bulınduğumuz ilde yoğun bakım da çok kapsamlı değilmiş bunuda öğrenince tedirgin oldum iyice hayırlısı bakalım.
Daha dün bunları konuşmuşuz içine doğmuş gibi canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…