- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.441
Reçeteli ne kadara aldiniz? Ben hep reçeteli aliyorum. Normalde 10 tane yani 5 kutu 0.6 oksapara 53 tl fark oduyordum. Bu defa esim bilmediğimiz bir eczaneden almis fark 266 tl cikmis. Ilac piyasada bulunmuyor. Bundan fırsattan istifade bu fiyata mi satıldı anlamis degilim Ben.yeni kullanmaya basladim. ilk kutuyu recetesiz muadil 300 kusure aldim (10 adet yani 1 kutu) . gecen hafta aldiklarim receteli idi
işte 20 adet 0,4luk oksapar ignesine recete ile 49 tl odedik. icinde 10ar adet igne olan 2 kutu aldim 49a. siz cok fazla odemissiniz recetesiz gibiReçeteli ne kadara aldiniz? Ben hep reçeteli aliyorum. Normalde 10 tane yani 5 kutu 0.6 oksapara 53 tl fark oduyordum. Bu defa esim bilmediğimiz bir eczaneden almis fark 266 tl cikmis. Ilac piyasada bulunmuyor. Bundan fırsattan istifade bu fiyata mi satıldı anlamis degilim Ben.
Her memeden sonra vermiyorum canim meme yemeye alissinlar diye amq gecelerii cok zor oluyor surekli bir aglama meme istegi o yuzden mama veriyorum fakat yetiyormu yoksa yedikce mideleri buyuyup daha cok isterlermi bilmiyorum dr bakiyorum bi tane fikir versin diye ama baya baya zormus ikiz uyku nedir unuttum vallaAmin canim hepimizin yavrularinin insallah
Cok cok normal gayet iyi hatta 40 cc + meme
Rabbim kolaylik versin hayirlisiyla zamaninda kavusmayi nasip etsin inşallah. belki igne vurup etki etmesini bekleyecekleri kadar zamanlari olurKızlar suyum geldi bana dua edin ciğer geliştirici de vurulmadım çok korkuyorum
çok şükür 30 mm iyi o yüzden gerek görmemişlerdir dediğin gibi sor bugün inşallah gerek kalmasınŞükür 7 8 haftadır 30 mmcivarında kısalma yok belki de o yüzden gerek görmediler hiç birde yarın ölçüm yapsın bakalım inşallah hala 30 mm civarıdır. Şeker ve tansiyon problemim yok çok şükür yarın soruayım baklım ne diyecek doktor. Amin Teşekkür ederim.
aaa rapor olmasına rağmen para almış kafaları karışmış onların bence canım hiç ücret ödenmemesi lazım benim tek ücret ödemediğim kan sulandırıc iğne :)Canim benim de raporum var 5 kutu 0.6 oksapara 53 tl fark oduyordum sadece. Su an eczane 266 tl fark almis. Acaba eczane mi bizi dolandırdı anlamis degilim ve inanilmaz sinirim bozuldu. Esime yarin iade et ilaci dedim. Herhalde piyasada yok diye kafalarına göre fiyat aliyorlar. Ne ayip bir sey bu ya.
dualarmız seninle Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun birbirinizeKızlar suyum geldi bana dua edin ciğer geliştirici de vurulmadım çok korkuyorum
Hayırlısı olsun canım haftan iyi çok şükür allah yardımcınız olsun dualarımız seninleKızlar suyum geldi bana dua edin ciğer geliştirici de vurulmadım çok korkuyorum
Canım haftan iyi Allah’ın izni ile hiçbirşey olmaz hiç korkma dualarım sizinleKızlar suyum geldi bana dua edin ciğer geliştirici de vurulmadım çok korkuyorum
2 tüp lierac bitirdim 1 kutu da mustelanin bakim yağı. cok cok da su ictim bundan eminim ama karnimda catlamadik yer kalmadi. kremler kötü diyemem çatlaklar icerden basliyor derinin altinda kanama noktalari var. belki surmesem daha kötü olurdu bilemiyorum.Merhaba arkadaşlar çatlak kremi olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz
Genelde herkes bu şekilde söylüyor çatlayacagi varsa çatlıyor galiba en iyisi birini seçip kullanmak galiba en azından kullanmadım demem2 tüp lierac bitirdim 1 kutu da mustelanin bakim yağı. cok cok da su ictim bundan eminim ama karnimda catlamadik yer kalmadi. kremler kötü diyemem çatlaklar icerden basliyor derinin altinda kanama noktalari var. belki surmesem daha kötü olurdu bilemiyorum.
tek bebeğe hamileyken hindistan cevizi yağı ve kakao yagi kullanmıştım o zaman hic catlamamistim ama karin büyüklükleri farklıydı tabii
evet öyle. şeye benzettim ben balon sisiriyoruz cok siserse patlar az siserse patlamaz ustune surdugumuz yag da biraz etkiler isteGenelde herkes bu şekilde söylüyor çatlayacagi varsa çatlıyor galiba en iyisi birini seçip kullanmak galiba en azından kullanmadım demem
Aynenevet öyle. şeye benzettim ben balon sisiriyoruz cok siserse patlar az siserse patlamaz ustune surdugumuz yag da biraz etkiler iste
Canım sağlıkla gelsin minişler inşallahKızlar suyum geldi bana dua edin ciğer geliştirici de vurulmadım çok korkuyorum
Hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavuşun bebeklerimizle, dualarımız sizinleKızlar suyum geldi bana dua edin ciğer geliştirici de vurulmadım çok korkuyorum
Oyy canım benim belki gidince vururlar hemen haftan kötü değil dualarımız seninle rabbim yardımcın olsunnnKızlar suyum geldi bana dua edin ciğer geliştirici de vurulmadım çok korkuyorum
Valla ben üşengeçlikten kullanmadım özellikle yanlarım çok çatladı genetik daha çok.... tek olsa önlem alınır ama bizim karın ortada olmaması imkansız2 tüp lierac bitirdim 1 kutu da mustelanin bakim yağı. cok cok da su ictim bundan eminim ama karnimda catlamadik yer kalmadi. kremler kötü diyemem çatlaklar icerden basliyor derinin altinda kanama noktalari var. belki surmesem daha kötü olurdu bilemiyorum.
tek bebeğe hamileyken hindistan cevizi yağı ve kakao yagi kullanmıştım o zaman hic catlamamistim ama karin büyüklükleri farklıydı tabii
Daha dün bunları konuşmuşuz içine doğmuş gibi canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYarın sorucam inşallah. Ciğer gelişimi önemliymiş birde bizim bulınduğumuz ilde yoğun bakım da çok kapsamlı değilmiş bunuda öğrenince tedirgin oldum iyice hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?