2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar aranızda kan sulandirixi igne kullanan var mı? Eskiden 5 kutu 0.6 oksapar a 53 tl oduyordum. Esim bugun gidip aldi sgk farki 223 tl cikmis. Ama cumartesi tanesini 10 tl ye aldim sgk farkıyla.
Eczaci mi bizi dolandırdı? Bu ilaci tutturabildikleri fiyata mi satıyorlar? Kullananlar ne kadar sgk farki ödedi?

merhaba gecen hafta iki kutu 0,4 luk oksapara yani 20 adete 49 tl odedim

Canim bnm inan ki artık eşimi evden kovasimngeliyor sürekli hqstalik taşıyor eve yaa saol kuzum bu arada
Ben eve annem ve kardeşimden baska kimseyi kabul etmiyorum ondada öpme fln yok temizlik için geliyorlar hasta fln olunca test verip geliyorlar

esimde bu konuda çok dikkatli
Dün gorumcem (2 saat uzaklıkta oturuyor)hastane muayenesi dönüşü kv gelmiş eşime akşam pembe Lotus bakmaya geleceğim demiş laf arasında esimde riskli hamilelik geciriyor hem uzak yoldan geldin hemde hastaneye gittin gelmesen daha iyi covit iyice cogaldi demis bayaga bozulmuş ama yapacak bir şey yok
Eltim covit oldu ciğerlerine indi 2gundur hastanede yatıyor oksijen hava desteği veriyorlar
Çok dikkat etmemiz lazım eltimin kronik rahatsizligi var ondan agir geciriyor genel durumu iyi

Saol cnm.bnm Allah razı olsunn inan ki hazırlık falan göremiyorum bas ağrısı halsizlik öksürük ateş
Unutmuşum yazmayı canım ıhlamur Kekik cayi içmiş covit olanlar iyi geliyormuş Dr ıhlamur 2 fincan icebilirsin demisti günlük kekik cayini Dr sorarsın ic derse içersin
Benimde oksurugum var geçen hafta Dr muayene dönüşü disardan su aldım çok soguktu ictim sonuc öksürük

Heyet raporu cikarinca fark vermiyoruz galiba . Biz odemiyoruz diye biliyorum

Ben kullanıyorum hamileliğin başından beri rapor çıkarttırdim doktoruma hiç ücret ödemiyorum sende öyle yap bence.

Heyet raporu olanlar fark ödemiyor ben odemiyorum. Geçen hafta değişiklik yapıldı fark ücretleri arttırıldı. Daha sonra geri çektiler şu an eczacilarinda bu konuda kafası karışık. Ama kullanacaksınız heyet raporu alın en garantisi o.

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallah

Kuzum benim de ben doktora sordum diye aklına geldi belki sen unutma gittiğinde sor mutlaka bebişin kilosu önemli değil ciğerlerinin gelişmesi önemliymiş çünkü
Yarın sorucam inşallah. Ciğer gelişimi önemliymiş birde bizim bulınduğumuz ilde yoğun bakım da çok kapsamlı değilmiş bunuda öğrenince tedirgin oldum iyice hayırlısı bakalım.

Şükür 7 8 haftadır 30 mmcivarında kısalma yok belki de o yüzden gerek görmediler hiç birde yarın ölçüm yapsın bakalım inşallah hala 30 mm civarıdır. Şeker ve tansiyon problemim yok çok şükür yarın soruayım baklım ne diyecek doktor. Amin Teşekkür ederim.

Yarın sorucam inşallah. Ciğer gelişimi önemliymiş birde bizim bulınduğumuz ilde yoğun bakım da çok kapsamlı değilmiş bunuda öğrenince tedirgin oldum iyice hayırlısı bakalım.
Allahın izniyle erken doğum olmaz canım sen gönlünü ferah tut küveze bile gerek kalmaz inşallah

Cok geçmiş olsun kuzum ben de sıcak suya bal elma koyuyorum biraz limon sıkıyorum

Ben kullanıyorum hamileliğin başından beri rapor çıkarttırdim doktoruma hiç ücret ödemiyorum sende öyle yap bence.
Canim benim de raporum var 5 kutu 0.6 oksapara 53 tl fark oduyordum sadece. Su an eczane 266 tl fark almis. Acaba eczane mi bizi dolandırdı anlamis degilim ve inanilmaz sinirim bozuldu. Esime yarin iade et ilaci dedim. Herhalde piyasada yok diye kafalarına göre fiyat aliyorlar. Ne ayip bir sey bu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…